{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Overlandturer

overland-overnigth-stop-desert-cover
overland-night-camping-sidebar

Overlanding

Å reise i en ombygd lastebil med en håndfull andre eventyrsøkende reisende er en unik måte å utforske verden på. Noen turer varer bare en uke, andre måneder - mens du reiser over ørkener, savanner, fjerntliggende land, ja noen ganger til og med over hele kontinenter. Sov under stjernene og utfordre deg selv ved å dra på et ekte reiseeventyr! 

Spør oss om overlandturer

OBS: Begrenset utvalg for øyeblikket

Mange av våre samarbeidspartnere har som følge av COVID-19 måttet begrense (hele eller deler av) sitt utvalg av overlandturer. Det betyr at for øyeblikket så kan vi ikke tilby deg nøyaktig samme utvalg som før. Drømmer du om å dra på overlandtur så snakk med oss! Vi finner de mulighetene som passer deg og tidspunktet du vil reise på.

Bli med på en overlandstur og reis utenfor allfarvei

Dersom du ønsker å oppleve en annen måte å reise på bør du definitivt velge en skikkelig overlandtur. Veiene dere reiser på er ikke særlig utbygget, det er ikke engang sikkert at de er gruset. Mer "off the beaten track" kommer du ikke med et kjøretøy!

Hva med å følge elven Nilen mellom Kairo og Cape Town? Eller bli med på et komplett amerikansk eventyr helt fra de alaskanske fjordene i Nord-Amerika til Inca-imperiets hovedstad, Cuzco, i Sør-Amerika? Men, hvis en 160-dagers reise virker litt voldsomt, så kan kanskje en ukes tur gjennom Kenya passe deg bedre! Enten du foretrekker det ene eller det andre, så kan vi finne den perfekte overlandsturen for deg. 

Hvorfor overlanding er den ultimate måten å reise på

Overlandturer handler om - har du gjettet det? - reiser over land. I stedet for å fly mellom destinasjoner vil du bli med en gruppe medpassasjerer på en spesialbygd passasjertruck for den ultimate bilturen. Vi kan garantere deg et ordentlig eventyr og opplevelser langt utenom det vanlige. En overlandtur tar deg med inn til essensen av backpacking, nemlig det grenseløse eventyret!

Her er fem grunner til at overlanding er den beste måten å oppleve en destinasjon på:

1. Reis utenfor den velkjente allfarvei

Overlanding handler om å komme vekk fra de godt slitte turiststiene, og å se det virkelige landet i stedet for bare høydepunktene. Du vil fortsatt se severdighetene, enten det er den spektakulære Jinshanling-delen av den Kinesiske mur, de mektige Iguazu-fossefallene mellom Argentina og Brasil, eller ruinene til Machu Picchu i Peru. Men du vil også reise gjennom fjerne steder og bli kjent med lokale kulturer. Du og dine reisegruppe vil f.eks være gjester hos ekte gauchos på en argentinsk estancia og lære å kaste en lasso; Dere vil møte stammefolk i den sjeldent besøkte Odisha-regionen i Øst-India; Eller dere vil oppleve utrolige utførelse av Voodoo i landsbyene i Vest-Afrika. For mange reisende er disse unike opplevelsene den mest minneverdige delen av deres overlandtur.

2. Ro ned

Har du noen gang kommet hjem fra en ferie med en følelse av at du er mer utmattet enn når du dro? Overlandreiser handler om å nyte reisen og destinasjonen. Å reise i en spesialbygd lastbil oppfordrer deg til å bremse tempoet og legge merke til verden rundt deg. Det gir deg tid, frihet og fleksibilitet til å nyte selve reisen. Nyt en guidet tur i Tata Somba-landsbyene i Nord-Benin, lær deg å sette opp en tradisjonell filt-yurt sammen med kirgisiske fjellhyrder, eller stoppe for å se solnedgangen i den ekstraordinære månedalen San Pedo de Atacama. En overlandtur er den perfekte motgift mot våre stadig mer hurtiggående og stressende livsstil.

3. Reis med likesinnede mennesker

Når du reiser på en overlandtur er dine medpassasjerer nesten like mye en del av eventyret som selve destinasjonene. En del av sjarmen med denne type reise er at den tiltrekker seg folk i alle faser av livet: enslige reisende, par, vennegrupper, og folk av forskjellige nasjonaliteter, bakgrunner og kulturer. Samtidig har dere alle en felles nysgjerrighet til verden, og når dere reiser sammen og deler unike og reiseopplevelser vil dere utvikle en sterk følelse av kameratskap innad i gruppen. Livslange vennskap blir ofte dannet på denne måten.

Vil du vite mer om overlandturer?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om overlandtyrer? Book et møte med oss! Våre reisespesialister har lang erfaring med overlandturer og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om overlandturer og vi kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker.

Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis veiledning

Hvorfor reise på overlandtur med KILROY?

Sikkerhet

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.

Alltid tilgjengelig

Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.

Planlegg på forhånd

Vi er helt for å være spontante, men enkelte ting er det en fordel å ha planlagt på forhånd for å unngå å bruke dyrebar reisetid på å løse praktiske ting.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...