{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Friår i utlandet

skreddersydde studietilbud i utlandet med KILROY

Study Abroad: 1-2 semestere i utlandet

Skal du ha et friår og vil bruke det på å fordype deg i en ny helt kultur, bli kjent med nye mennesker og lære enormt mye om deg selv? Da er kanskje Study Abroad det perfekte valget for deg! Som Study Abroad-student kombinerer du ulike fag du er interessert i, i 1-2 semestere. Velg blant et av våre 35 høykvalitetsuniversiteter fordelt ut over noen av verdens mest spennende land og byer. 

Kanskje du allerede har en drøm om å utforske Hawaii eller Australia, og vil vite mer om hva du kan studere der? For å gjøre det enkelt for deg, har vi satt sammen noen forslag du kan la deg friste av. Om noen av fagene ikke er tilgjengelige, hjelper vi deg med å finne andre alternativer!

Finner du ikke noe som passer for deg? Fortvil ikke! Vi hjelper deg med å finne og sette sammen de riktige fagene for deg på din drømmedestinasjon. Vår studieveiledning er helt gratis, så ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål!

Hvem passer Study Abroad for?

Eneste kravet for at du skal kunne søke på disse studietilbudene er at du har fullført VGS i forkant av studiestart. Studietilbudene våre passer perfekt for:

  • Deg som nettopp har fullført VGS og skal ha et friår før du starter din høyere utdanning. Dette er en unik mulighet til å oppleve verden, samtidig som du finner ut av hva du ønsker å gjøre videre.
  • Deg som trenger studiepoeng for å komme inn på drømmestudiet hjemme i Norge - 1 semester i utlandet kan gi deg det antall studiepoeng du trenger for å nå opptakskravet. 
  • Deg som ønsker å ta deler av din utdannelse i utlandet, og ønsker hjelp til å finne fag du kan få godkjent til graden din.  

Jeg er interessert!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...