{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

3 stipender som gjør det billigere å studere i Australia

3 stipender som gjør det billigere å studere i Australien | KILROY

Interessen for å leve og bo i Australia er stor- og vi forstår 100% hvorfor! De fleste skolene har høye studieavgifter, men heldigvis så finnes det flere stipender som gjør det billigere å studere i Australia. Nedenfor er 3 populære universiteter "down under" som gir ut ganske så generøse stipend til internasjonale studenter. Nysgjerrig? Snakk med oss om å finansiere drømmestudiene i Australia!

Snakk med en studieveileder

guy-studying-on-wall
Stipend for studier i utlandet
De fleste universitetene som vi samarbeider med, tilbyr stipend til internasjonale studenter. Vi har listet opp noen av de beste stipendene i utlandet. Snakk med oss om du vil vite mer om universitetene eller søknadsprosessen!
Les mer om stipender

University of Technology Sydney (UTS)

Vil du studere i en av verdens beste studentbyer? University of Technology Sydney (UTS) er et innovativt universitet midt i sentrale Sydney i nærheten av flere verdenskjente steder som Bondi Beach, Sydney Opera House, Sydney Harbor og Royal Botanic Garden. Med et stort tilbud av restauranter, caféer, barer, foreninger og studentklubber kommer du fort til å bli en del av den internasjonale gjengen på campus! 

Stipender på UTS

Planlegger du å ta en bachelorgrad på UTS? Da har vi ganske gode nyheter til deg! Alle studenter som blir tatt opp til universitetet på et bachelorprogram kan få et stipend som dekker 40% av terminavgiften. Du behøver ikke engang å skrive en egen søknad, dette skjer automatisk når du søker deg til skolen. Snakk med oss om utdanning på UTS!

Jeg vil vite mer om UTS

Students Walking Near Water And Campus Of University Of Tecnhology Sydney

Macquarie University

Lyst til å studere i Sydney på et av Australias ledende universiteter, i nærheten av kritthvite strender og surfing? Skolen er faktisk en av de med lavest studieavgift per semester og kvalifiserer du til et stipend, så blir det enda lavere! På Macquarie University kan du studere så og si hva som helst, for eksempel journalistikk, marinebiologi, film og markedsføring. Spør oss om de mange mulighetene du har på Macquarie University!

Stipend på Macquarie University

Macquarie University gir hele 10 000 AUD i stipend per år om du tar en bachelor- eller mastergrad på heltid. Søknaden skjer automatisk med søknaden til skolen, så du trenger ikke tenkte på å fylle ut et ekstra skjema. Snakk med oss om søknadsprosessen til Macquarie University! 

Wow, jeg vil vite mer!

Macquarie University Campus Building

University of the Sunshine Coast (USC)

Høres det deilig ut med 260 soldager i løpet av året og kenguruer som løper rundt på campus? På University of the Sunshine Coast (USC) studerer du i ett lite stykke paradis rett utenfor Brisbane, samtidig som du en del av et større internasjonalt campus. Her kan du studere for eksempel markedsføring, design, biomedisin, PR og mye mer.

Stipender på University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast gir ut et stipend som dekker 15 % av studieavgiften til alle studenter som begynner på utdanningen sin i 2023. Kan dette være et tegn på at du bør kaste deg på studiedrømmen i utlandet? Det tror vi! 

Jeg vil vite mer om USC

university-of-the-sunshine-coast-campus-lawn-kangaroos

Lyst til å studere i Australia?

Ble du inspirert og vil vite mer om stipendene og studiemulighetene? Vi samarbeider med mange flere universiteter i Australia og hjelper deg gjerne med å finne det riktige universitetet for deg! Book en gratis studieveiledning!

Book en studieveiledning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...