{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 gode grunner til å ta et internship i utlandet

ta et internship i utlandet

Kunne du tenke deg å oppleve en annen kultur på nært hold samtidig som du får uvurderlig arbeidserfaring? Vi kan hjelpe deg med å realisere drømmen din!

Alt dette snakket om internship/praksis i utlandet.... men er det verdt det? Er du usikker på om du tør å ta skrittet, eller hvorfor du bør gjøre det? Vi tilbyr internship i USA og Australia. Her har du fem gode grunner til å ta et internship i utlandet:

1. Du skiller deg ut fra mengden

Dagens arbeidsmarked er tøft, og arbeidsgivere krever gjerne både relevant utdanning og arbeidserfaring. Kan du vise til internasjonal erfaring skiller du deg ut fra mengden og viser at du er motivert, har "guts" og tør å ta sjansen! Kanskje nettopp dette blir årsaken til at din CV blir plukket ut? 

2. Globalt nettverk

Ved å fullføre et internship i utlandet vil du få et globalt nettverk som senere i din karriere kan bli viktige kontakter og verdifulle referanser. Ikke minst vil du oppleve en annerledes arbeidskultur enn du er vant til, og på den måten være godt rustet til å jobbe på internasjonale arbeidsplasser i fremtiden. Sjansen er også stor for at du møter venner for livet!

3. Gode språkkunnskaper

Den aller beste måten å lære seg, eller forbedre et språk på, er å praktisere det og snakke det hver eneste dag. Ved å fullføre et internship i utlandet vil du lære deg å mestre språket på arbeidsplassen på et profesjonelt nivå, samtidig som du lærer de sosiale sjargongene og dialektene. Det er stor forskjell på å lære et språk gjennom kurs og å lære det gjennom å oppleve det!

4. En investering i fremtiden

Et internship i utlandet vil hjelpe deg på veien til din profesjonelle karriere. Det er en helt unik mulighet til å ta fatt på nye utfordringer, få nye ideer og ny kunnskap kombinert med en opplevelse du aldri kommer til å glemme.

5. En opplevelse for livet

Som punktene ovenfor tilsier: et internship i utlandet er en opplevelse for livet, og gir deg muligheten til å prøve deg i arbeidslivet før "the real thing". Finn ut om området du ønsker å jobbe innen er det du vil satse på videre, eller like viktig, om det er helt feil. Uansett vil du sitte igjen med en verdifull og attraktiv erfaring. Hva venter du på?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...