{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

7 gode grunner til å studere på Hawaii

studier på hawaii - KILROY

Let's be real - ingen trenger vel egentlig en unnskyldning for å studere på Hawaii. Bare det faktum at Hawaii er Hawaii er jo grunn nok i seg selv. På disse øyene finner du vanvittig vakker natur, deilig klima og herlige mennesker, bare for å nevne noe. Om du fortsatt skulle være i tvil, så kan du nå lene deg tilbake og sjekke disse 7 gode grunnene til hvorfor du bør velge studier på Hawaii Pacific University (HPU).

Snakk med oss om studier på Hawaii

Shutterstock 1055026691
Studere på Hawaii Pacific University?
Hawaii er et populært studiested blant norske studenter. Les mer om studiemulighetene, kostnader og gode grunner til å søke studier på HPU!
Les mer om Hawaii Pacific University

1. Endelig kan du finne ut hva "Aloha" faktisk betyr

Alright.. "Aloha" har du garantert hørt før. Alt fra filmen "Lilo & Stitch" til et uttrykk som brukes av folk på gata. Men hva betyr egentlig "Aloha"? Utrolig nok har det ikke bare en betydning. Det er ikke rart du er forvirret! "Aloha" er det mest brukte ordet på Hawaii. Avhengig av konteksten kan det bety både hei, farvel, velkommen og lykke til.

Ønsker du å lære mer om kulturen på Hawaii eller er du generelt interessert i kultur, har Hawaii Pacific University (HPU) et fag som heter "Communication and Cultures". Hele 7000 studenter går på dette universitetet og representerer 100 forskjellige land, så her kan du virkelig få bruk for et innblikk i en annen kultur. 

Å studere på Hawaii med KILROY

2. Fag du kanskje aldri kunne tatt her hjemme

Greit nok at det sosiale er viktig når man skal reise bort for å studere, men fagene har også betraktelig stor betydning. Det kan jo være så utrolig mye mer spennende enn her hjemme! På HPU kan du studere alt fra de mest populære studiene som business, marketing og økonomi, men også andre kule og spennende studier som spilldesign, japansk, psykologi, marinebiologi, kommunikasjon og reiseliv! 

 

Gutt på murvegg med utsikt over byen

3. Gode muligheter til å motta stipend!

Som student er det vanskelig å holde styr på penger. Man trenger jo selvsagt penger til både øl og reise! For å hjelpe litt ekstra til med skolepenger og boplass, finnes det flere forskjellige stipender tilgjengelige for internasjonale studenter.  Bachelorstudenter får 6.000USD i scholarship og study abroad studenter får 6.760USD i stipend. Det er jo helt fantastisk!

Trenger du helst litt mer kontroll på budsjettet kunne du jo kanskje søkt deg inn på finans eller økonomi? 

Med stipend kan det å studere i utlandet bli mye lettere

4. Nydelige omgivelser

Med en gjennomsnittstemperatur på 30 grader om sommeren, kan man vel si at været på Hawaii er ganske så supert. Hawaii har et tropisk/subtropisk klima med fantastisk vær året rundt. Kun mindre temperaturforskjeller skiller sommer fra vinter. Været er litt annerledes på den nordlige siden av øya, hvor det er noe mer nedbør. Det er allikevel sjeldent det regner eller blåser kraftig, og det skylles at regnskogen ligger på denne siden av øya. Ellers finnes det nydelige strender og surfemuligheter på øya. Finn deg en strand, ta med pensumbøkene, sett deg ned under en palme og se solnedgangen som går ned i Stillehavet. 

Mann med kite i solnedgangen

5. Laid back and chill!

Hawaii er kjent for sin avslappet kultur og imøtekommende mennesker. Det er både hverdags, finstas og din personlige studentuniform å vandre rundt i kakibukser, sandaler og blomsterskjorter. No shame. 

Helgene inkluderer alt fra surfing, grilling med familie og venner, og kulturelle festivaler som er populære for både lokalbefolkningen og turister. The "Hawaiian style" er også veldig spirituell, og det er viktig at den spirituelle livstilen fungerer sammen med den fysiske. Hawaii har til og med en egen måte å forstå tid på. "Hawaiian time" betyr rett og slett at du ikke skal møte opp til avtalt tid, annet enn når du skal på en såkalt "luau" - en tradisjonell fest på Hawaii.

Høres den avslappede kulturen på Hawaii spennende ut? Kanskje faget "Peace Studies" er din greie? Her lærer du blant annet om problemløsning av konflikter.

Blomsterskjorte og kaki bukser - no shame

6. Effektiv og personlig undervisning

En kan ofte føle at en detter ut av en forelesning med 100 studenter, og det kan føles vanskelig å aldri komme til ordet. Dette trenger du ikke bekymre deg for på Hawaii!

Forholdet mellom professor og student er mer personlig med en fordeling på 15-1. Dette betyr at det skal være ca. 15 elever per lærer, noe som gir mye bra 1-til-1 tid med lærerne. Dette høyner både universitetets og utdanningens faglige innhold og kvaliteten på innholdet.

Liker du å lære nye ting, jobbe med mennesker og ønsker å være med på utviklingen som skjer? Sjekk ut faget "Organic and Biochemistry". Her lærer du om forskjellige temaer rundt helse og hvor viktig og avgjørende disse konseptene er for å kunne håndtere den raskt skiftende verden av helsevesenet og biokjemi. 

Studer helse på Hawaii

7. Alle aktivitene du har drømt om

Sammen med studiet, er det viktig å kunne både ha det morro og oppleve mest mulig. Hawaii er kjent for sitt paradis av strender og flotte surfemuligheter. Du kan dykke og oppleve det magiske liv til sjøs! 

Trives du ute på havet har HPU en egen forskningsbåt som du kan bruke til å studere havskilpadder, hvaler, fisker og andre ukjente skapninger. 

HPU har også over 50 forskjellige studentklubber og organisasjoner du kan melde deg inn i, hvor du kan bli med på morsome aktiviteter og bli kjent med mange nye mennesker. 

Har du nå bestemt deg for å dykke inn i ditt neste reisemål, Hawaii? Kom å snakk med oss da vel! 

Surfing på Hawaii er et must

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...