{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Hawaii Pacific university (HPU)

Vakre Waikiki beach med turkist hav, hvite strender og høye skyskrapere
Hawaii Pacific University Entrance Aloha Towers

Studere på Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University (HPU) er et populært studiested blant norske studenter. HPU kombinerer et urbant miljø med et campus plassert ved Ko’olau fjellene. Her får du tett oppfølging fra lærerne og kan velge fag fra et bredt studietilbud. På fritiden kan du nyte Hawaiis behagelige klima, lære deg å surfe og kose deg med bålfester på stranden. 

Spør oss om HPU

9 gode grunner til å studere på Hawaii Pacific University

 1. Du får studere på Hawaii! Hawaii er et sant paradis på jord, kjent for sine nydelige strender, vennlige lokalbefolkning og fantastiske surfe- og dykkemuligheter.
 2. På HPU foregår undervisningen i små klasser med et gjennomsnitt på 12 studenter per lærer. Du er dermed garantert tett oppfølging fra lærerne.
 3. HPU har et veldig aktivt studentmiljø med over 50 forskjellige studentklubber og organisasjoner som du kan melde deg inn i.
 4. HPUs plassering på Hawaii, midt i verdens største hav, gjør det til et ideelt sted å studere marinbiologi, oseanografi, akvakultur og bærekraftig havressursforvaltning.
 5. Ettersom Hawaii er en av verdens mest populære turistdestinasjoner, er det også et perfekt sted å studere reiseliv og for å oppleve turismen i praksis.
 6. Hawaii Pacific University er et internasjonalt universitet med studenter fra mer enn 65 land. Du har dermed gode sjanser for å få venner fra hele verden.
 7. HPU har flere stipender som er tilgjengelige for internasjonale studenter. Disse varierer i størrelse fra $2 000 til $10 000 per skoleår.
 8. Hovedcampusen til HPU ligger i sentrum av Honolulu - Hawaiis kulturelle og finansielle knutepunkt.
 9. På HPU har du gode sjanser for å finne ditt drømmestudie. Du kan velge mellom mer enn 50 bachelorgrader og 14 masterprogrammer. Valget er ditt!

Studieretninger på HPU

Hawaii Pacific University tilbyr over 30 bachelorgrader og 15 mastergrader. De mest populære studieområdene er næringsliv, turisme og gjestfrihet, kommunikasjon og marinbiologi.

Studentbolig på Hawaii Pacific University

Universitetet har to muligheter for studenter som foretrekker å bo i universitetsboliger. Et av valgene er å bo i de nye Waterfront Lofts på Aloha Tower Marketplace i sentrum av Honolulu. Disse splitter nye rommene ble åpnet i 2014 og ligger rett ved vannkanten. Bo rett ved vannet, våkne opp til soloppgangen og se solnedgangen om kveldene. Her kreves det også at man kjøper måltidsplanen. Du kan velge å bo i et enkeltrom, et dobbeltrom eller til og med et tremannsrom.

Loa-campus har en sal hovedsakelig for yngre studenter. Studenter som bor her må kjøpe måltidsplanen. Hawaii Loa-campus har fasiliteter som inkluderer basketball / volleyballbaner, tennisbaner, et treningssenter og et studentsenter.

Mange studenter foretrekker å finne sin egen innkvartering, men dette er perfekt hvis du føler deg komfortabel med å leve alene. Vi råder deg til å begynne letingen hjemmefra og sette av god tid når du har ankommet Hawaii- for å se på og finne den riktige boligen for deg. Flertallet av studentene bor i Waikiki-området.

Søk på Hawaii Pacific University

Dersom Hawaii Pacific University har fanget din interesse bør du ta kontakt med oss i KILROY. Vi er HPUs offisielle representant i Norge og kan hjelpe deg hele veien gjennom søknadsprosessen.

Hawaii Pacific University krever at man minimum har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes dersom man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Hawaii Pacific University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium.

For opptak til Master of Business Administration kreves det at man tar en GMAT. Resultatet kan ettersendes.

Til studier på bachelornivå/masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Er engelskkarakteren mer enn 5 år gammel, vil Hawaii Pacific University også kunne vurdere annen dokumentasjon på dine språkkunnskaper.

Fun facts om HPU og Hawaii

 • HPU har en egen forskningsbåt som du kan reise ut med for å studere havskilpadder, hvaler og andre marine skapninger.
 • Universitetet har mer enn 7000 studenter og mellom dem er alle USAs 50 stater representert, i tillegg til mer enn 100 forskjellige land.
 • HPU har sitt eget symfoniorkester - er du flink nok kan du spille i det selv!
 • "Aloha" er det mest brukte ordet på Hawaii. Avhengig av konteksten kan det bety både hei, farvel, velkommen og lykke til.

Vil du vite mer om studier på HPU?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Hawaii Pacific University? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til HPU og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på HPU?

Du kan velge mellom studier innen blant annet PR, miljøvitenskap, sykepleie, ledelse, markedsføring, marinbiologi, psykologi, historie, sosiologi, finans, antropologi, internasjonal business, multimedia, digitale medier, kommunikasjon, entreprenørskap og reiseliv.

Ønsker du å ta en bachelorgrad på HPU kan du velge mellom spennende fag som digitale medier, hotel management, marinbiologi kommunikasjon og journalistikk. Drømmer du om å ta en mastergrad på Hawaii, kan HPU tilby mastergradsstudier innen bl.a. Human resource management, informasjonssystemer, marinbiologi, engelsk og politikk & internasjonale relasjoner.

Har du lyst til å reise til Hawaii på en Study Abroad-avtale for å ta et semester eller to på HPU, kan velge mellom en rekke spennende fag. Du kan blant annet studere spilldesign, religion, japansk, TV/film, fysikk eller psykologi.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere om hvilke studiemuligheter du har ved HBU.

Skoleåret er delt inn i to semestre som begynner i august (høstsemester) eller januar (vårsemester).

Hvor mye koster det å studere på HPU?

Studieavgiften på HPU varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Nedenfor ser du veiledende priser for skoleåret 2022/2023:

 • Study Abroad (1-2 semestre): fra 7500 USD per semester
 • Bachelorgrad: fra 17.440 USD per år 
 • Mastergrad: fra 27.000 USD per år 

Ta kontakt med våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader på Hawaii, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

HPU tilbyr stipend for internasjonale studenter- spør oss!

Studierådgivning

Helt gratis

Studier

Study Abroad, Bachelor & Master

Hvor?

Honolulu

Stipend?

Ja! Spør oss

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...