{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studere kiropraktikk i utlandet?

study-field-medicine-anatomy

Studer kiropraktikk i utlandet

Ønsker du å studere kiropraktikk? Det er ikke mulig å studere dette i Norge, så du må til utlandet. Hvorfor ikke studere på et høyt ranket universitet i Australia?

Kiropraktikk ved Macquarie University

Ved Macquarie University tar du først en treårig bachelorgrad, og så en toårig master. Deretter må du ta et år med praksis i Norge, samtidig som du tar turnuskurs og utdannelse innen trygdefaglige emner. Utdannelsen innen kiropraktikk er teoretisk og klinisk, og passer for studenter som ønsker å jobbe med forebygging og behandling. 

På Macquarie University studerer det rundt 38.000 studenter, hvor rundt 11.000 er internasjonale. Majoriteten av de internasjonale studentene kommer fra asiatiske land. Selve universitetet ligger litt utenfor Sydney, og det tar rundt 25 minutter med toget fra Sydney CBD. Universitetet har derfor god plass på campus, sammenlignet med noen av de andre universitetene i Sydney. Studentene finner det meste de trenger rundt campus, inkludert studentboliger, et kjøpesenter og treningssenter. Og en fun fact om universitetet? En av deres studenter fant opp Wi-Fi!

Det bor rundt 4,5 millioner innbyggere i Sydney, som for øvrig er en veldig spennende by. Sydney blir gang på gang kåret til en av de beste studentbyene i verden! Det er vanligvis mellom 18-26 grader på sommeren (desember-februar), og vanligvis mellom 8-17 grader på vinteren (juni-august).

Autorisasjon fra Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell

Dersom du studerer kiropraktikk i utlandet må du søke om autorisasjon fra Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell (SAK), og du kan lese om det samt det å studere kiropraktikk i utlandet på ANSA sine sider her. Vi kan ikke garantere at du får autorisasjon etter å ha studert kiropraktikk ved Macquarie University, men vi har heller ikke kjennskap til noen saker hvor studenter ikke har fått autorisasjon. Norske studenter starter på denne utdannelsen ved Macquarie University hvert år, og er svært populær. Ansatte ved universiteter sier at det er en fordel for de norske studentene at det norske miljøet er såpass utbredt, og grunnen til det er at det tar fem år å fullføre studiene. Da kan det hjelpe mot hjemlengselen å ha et norsk nettverk rundt seg.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt for mer informasjon rundt eksempelvis opptakskrav, skolepenger, Lånekassen med mer. Vi hjelper gir deg gratis veiledning gjennom hele søknadsprosessen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...