{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Australia

Reis til Australia
Reis til Australia

Reis til Australia - et paradis for backpackere

Australia er et paradis for backpacking, både fordi det er enkelt å reise rundt og fordi det er lett å komme i kontakt med andre backpackere. Landet er fullt av kontraster, noe som kommer til syne gjennom både natur, dyr, mennesker, turistattraksjoner og kultur.
Spør oss om reiser til Australia
Når du reiser til Australia har du mange spennende opplevelser i vente, enten du foretrekker strandliv eller storby. Besøk den vakre øya Tasmania eller Avers Rock, hvor du kan tilbringe en natt under den åpne stjernehimmelen og få med deg den magiske soloppgangen over fjellet neste morgen. Garantert en minnerik opplevelse!

Roadtrip i Australia

Highway A1 fra Sydney til Cairns er verdens lengste kystvei og en populær reiserute for backpackere på roadtrip i Australia. Gjennom 2500 kilometer vil du oppleve vakreste strender, ekte surfeliv, ville partybyer og en natur som tar pusten fra de fleste. Sistnevnte oppleves best på seiltur til de vakre Whitsunday Islands, der du kan bade, snorke og nyte late dager på dekk. Når du først har reist hele veien til Australia må du også sette av tid til å bli med på dykketur til Great Barrier Reef. Har du lyst på en avveksling fra strandlivet kan du ta turen videre til Darwin og Australias tropiske nordside. Her venter spennende turer i regnskogen, camping i Australias berømte outback og ikke minst et fantastisk dyreliv!

Surfing i Australia

Skal du backpacke i Australia kommer du nesten ikke unna å prøve surfing. Surfing er ikke bare en sport - det er en kultur, en sinnstilstand og en viktig del av livet i Australia. Bølgene er herlige og vannet er fantastisk, så det er ingen grunn til å holde tilbake! Det finnes mange gode surfecamper du kan melde deg på dersom du vil lære å surfe.

Campervan i Australia

Å leie en campervan er den desidert beste måten å utforske Australia på. Med en campervan får du friheten til å oppleve Australia og utforske naturen på egen hånd, samtidig som du sparer penger på overnatting. De fleste campervanene er dessuten utstyrt med kjøkkenutstyr, slik at du kan tilberede din egen mat underveis og dermed spare enda mer penger. Skal du på backpacking i Australia er en campervan et godt og rimelig alternativ, enten du har lyst til å kjøre Great Ocean Road, Heritage Drive eller en helt annen rute. Om du ikke har mulighet til å leie en campervan, kan et fleksibelt busspass være en god erstatning.

Working Holiday i Australia

Visste du at du faktisk kan reise til Australia og bli i opptil 12 måneder samtidig som du tjener penger? Ja, det er sant - er du mellom 18 og 31 år kan du nemlig ta et Working Holiday år i Australia. Du kan arbeide hvor som helst i Australia, men for at du skal få en enklere start på ditt opphold anbefaler vi at du starter ditt WH-opphold med en WH-ankomstpakke i Brisbane, Cairns, Melbourne eller Sydney.

Kunne du tenke deg å studere i Australia?

Australia har blitt et populært studieland blant nordmenn takket være den høye kvaliteten på undervisningen, det brede fagtilbudet og ikke minst det behagelige klimaet. Hvem har vel ikke lyst til å studere i en by der du kan stikke rett ned på stranda etter forelesning? Snakk med en av våre reisespesialister for mer informasjon om utvekslingsår i Australia - eller fulle studier!

Vil du reise til Australia?

Book et uforpliktende møte med en av våre dyktige reisespesialister og få hjelp til å planlegge reisen! Våre spesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Australia og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Australia

Australia er et paradis for backpacking. Et godt tips er å leie en campervan og utforske landet på egen hånd, for eksempel via Highway A1 fra Sydney til Cairns eller Great Ocean Road. Sørg for å få med deg Whitsunday Islands og Great Barrier Reef når du først er Down Under! Australia er virkelig fantastisk, med mangfoldig natur, spennende  dyr, turistattraksjoner og kultur.

Sjekk ut noen av grunnene til at vi digger Australia

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AUSTRALIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Australia?

Vi samarbeider med flere universiteter i Australia, og tilbyr gratis studieveiledning. Ta utvekslingsåret i Australia - eller kanskje hele graden?

Les mer om å studere i Australia

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...