{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Australia

Reis til Australia
Reis til Australia

Reis til Australia - et paradis for backpackere

Australia er et paradis for backpacking, både fordi det er enkelt å reise rundt og fordi det er lett å komme i kontakt med andre backpackere. Landet "down under" er fullt av kontraster, noe som kommer til syne gjennom både natur, dyr, mennesker, turistattraksjoner og kultur. Fra den folksomme Bondi Beach til den avsidesliggende øya Kangaroo Island. Du får storbyer som Sydney og Melbourne med skyskrapere og travle gater til ørkenlandskapet i Alice Springs eller Darwin. Kule surfebyer og episke naturopplevelser. Australia har noe for ALLE.

SPØR OSS OM REISER TIL AUSTRALIA

Når du reiser til Australia har du mange spennende opplevelser i vente, enten du foretrekker strandliv eller storby. Besøk den vakre øya Tasmania eller Ayers Rock/ Uluru, hvor du kan tilbringe en natt under den åpne stjernehimmelen og få med deg den magiske soloppgangen over fjellet neste morgen. Garantert en minnerik opplevelse!

Litt avhengig av hva du har av tid og budsjett så burde du få med deg noen av disse stedene: Darwin, Perth, Cairns, Brisbane, Surfers paradise, Byron bay, Sydney, Melbourne, Great Barrier Reef, Whitsunday Islands, Fraser Island og Kakadu National Park.

ROADTRIP I AUSTRALIA

Highway A1 fra Sydney til Cairns er verdens lengste kystvei og en populær reiserute for backpackere på Road Trip i Australia. Gjennom 2500 kilometer vil du oppleve vakreste strender, ekte surfeliv, ville partybyer og en natur som tar pusten fra de fleste. Sistnevnte oppleves best på seiltur til de vakre Whitsunday Islands, der du kan bade, snorkle og nyte late dager på dekk. Når du først har reist hele veien til Australia må du også sette av tid til å bli med på dykketur til Great Barrier Reef. Har du lyst på en avveksling fra strandlivet kan du ta turen videre til Darwin og Australias tropiske "Northern Territory". Her venter spennende turer i regnskogen, camping i Australias berømte outback og ikke minst et fantastisk dyreliv! Sjekk ut disse 9 stoppene på en road trip i Australia!

SURFING I AUSTRALIA

Skal du backpacke i Australia kommer du nesten ikke unna å prøve surfing. Surfing er ikke bare en sport - det er en kultur, en sinnstilstand og en viktig del av livet i Australia. Bølgene er herlige og vannet er fantastisk, så det er ingen grunn til å holde tilbake! Det finnes mange gode surfecamper du kan melde deg på dersom du vil lære å surfe. Ta turen til Bondi Beach, Manly Beach, Byron Bay, Bells Beach, Phillip Island Gold Coast, Sunhine Coast eller kanskje Margaret Beach?

Dykking på reisen din i Australia

Hvem har vel ikke sett bilder fra Great Barrier Reef og tenkt at dit MÅ jeg dra en gang i livet? Great Barrier Reef ligger på UNESCOs verdensarvliste og her kan du blant annet dykke med delfiner, hvaler, hai, havskilpadder og regnbuefargede fisker. Er du ikke interessert i å ta på deg tanken, da kan du slenge på deg snorkelmaska teste ut snorkling i stedet!

Andre steder du bør sjekke ut om du kunne tenkt deg å se livet under vann
Ta turen til Ningaloo Reef, prøv et cage dive med hvithai i nasjonalparken rundt Neptune Islands, eller se det fantastiske dyrelivet på i Port Lincoln, Scottish Prince Shipwreck, Palm Beach Reef og Migaloo Reef i Gold Coast. Kunne du tenkt deg å svømme med delfiner? Da bør du besøke enten Port Stephens, Port Phillip Bay, Monkey Mia, eller Kangaroo Island!

CAMPERVAN I AUSTRALIA

Å leie en campervan er den desidert beste måten å utforske Australia på. Med en campervan får du friheten til å oppleve Australia og utforske naturen på egen hånd, samtidig som du sparer penger på overnatting. De fleste campervanene er dessuten utstyrt med kjøkkenutstyr, slik at du kan tilberede din egen mat underveis og dermed spare enda mer penger. Skal du på backpacking i Australia er en campervan et godt og rimelig alternativ, enten du har lyst til å kjøre Great Ocean Road, Heritage Drive eller en helt annen rute. Om du ikke har mulighet til å leie en campervan, kan et fleksibelt busspass være en god erstatning. Sjekk ut busspass her!

FRIÅR I AUSTRALIA - WORKING HOLIDAY

Visste du at du faktisk kan reise til Australia og bli i opptil 12 måneder samtidig som du tjener penger? Ja, det er sant - er du mellom 18 og 31 år kan du nemlig ta et Working Holiday år i Australia. Du kan arbeide hvor som helst i Australia, men for at du skal få en enklere start på ditt opphold anbefaler vi at du starter ditt WH-opphold med en WH-ankomstpakke i Brisbane, Cairns, Melbourne eller Sydney. Les mer om Working Holiday i Australia her!

Reis til Australia som en del av en lengre tur

Kunne du tenkt deg å se mer enn kun Australia? Hva med å kombinere en tur til Australia med New Zealand og Fiji? Eller kanskje også Thailand, Vietnam & Kambodsja? Mulighetene er mange! Vi har flere reiseforslag som lar deg kombinere Australia med flere herlige og populære reisemål. Når du allerede skal reise så langt så er det kanskje fint å få med seg mer enn kun "the land down under"? Sjekk ut noen av våre reiseforslag her!

VIL DU REISE TIL AUSTRALIA?

Book et uforpliktende møte med en av våre dyktige reisespesialister og få hjelp til å planlegge reisen! Våre spesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Australia og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book et møte med oss

Steder du bør oppleve i Australia

Australia er et paradis for backpacking. Et godt tips er å leie en campervan og utforske landet på egen hånd, for eksempel via Highway A1 fra Sydney til Cairns eller Great Ocean Road. Sørg for å få med deg Whitsunday Islands og Great Barrier Reef når du først er Down Under! Et annet forslag er å ta et utvekslingsår i Australia, en fin måte å virkelig bli kjent me landet på. Og er ikke skole helt for deg - bruk friåret i Australia på et Working Holiday visum! Da kan du spare opp penger mens du utforsker dette fantastiske landet!

Dette landet er virkelig fantastisk, med mangfoldig natur, spennende  dyr, turistattraksjoner og kultur.

Sjekk ut noen av grunnene til at vi digger Australia

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AUSTRALIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Australia?

Vi samarbeider med flere universiteter i Australia, og tilbyr gratis studieveiledning. Ta utvekslingsåret i Australia - eller kanskje hele graden?

Les mer om å studere i Australia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...