{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Internship i USA

Internship i USA - praksisplass i USA
Internship i USA - praksisplass i USA

Internship i USA

Ta et internship i USA! Dette er en unik mulighet for studenter, nyutdannede eller de med lengre arbeidserfaring innenfor et bestemt felt til å utforske USA og få verdifull arbeidserfaring! Når du har funnet deg et internship kan vi hjelpe deg med å søke om riktig visum for å få innreise til USA (J-1).

Det finnes flere muligheter for å få et internship i USA:

  1. Du finner selv et internship i USA
    Hvis du vil finne et internship selv, kan vi veilede deg og gi deg tips til hvordan du finner et. Det krever en del å finne et internship på egenhånd. Når du har funnet et internship, trenger du en partner for å søke om et J-1-visum. Det kan vi hjelpe deg med. Vi kan også hjelpe deg med å finne den beste reiseforsikringen.

  2. Du har funnet et internship i USA og trenger hjelp til å søke visum
    Hvis du allerede har funnet et internship i USA, kan vi hjelpe deg med søknaden til et J-1 visum. Du må ha en offisiell sponsor for å få visum, noe vi er. Vi samarbeider kun med offisielle visumsponsorer og hjelper deg gjennom hele prosessen fra A til Å. Kontakt en av våre studieveiledere og begynn på søknaden i dag!

    Les de vanligste spørsmålene og svarene om internships i USA her, og kontakt oss hvis du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne!

Hva koster et internship i USA?

Det koster fra 2300 EUR (for 0-3 måneder). Da får du et internship som passer for deg. Vi hjelper deg med visumsøknaden. Ta kontakt med oss for å få prisen på internship som varer lengre enn 3 måneder. Visumet koster ca. 1200 EUR. Prisene er veiledende.

Vil du vite mer om Internships i USA?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Internships i USA? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis veiledning

Vil du vite mer?

Spørsmål og svar

Les typiske spørsmål og svar om internship i USA
Ofte stilte spørsmål

Visum

Det kreves et spesielt visum for å kunne ha internship i USA. Det kan vi hjelpe deg med.
J-1-visum

Internship i andre land?

Vi tilbyr også hjelp til å finne internship i Australia.
Les mer

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...