{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
sydney-harbour-bridge-cover

Greit å vite - FAQ

Her finner du svarene på ofte stilte spørsmål angående internships i Australia. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har noen spørsmål.

Hvor gammel må man være for å få et internship i Australia?

Søkere må være minst 18 år.

Hvilke type internships finnes?

Vi kan hjelpe deg med internships i Australia innen stort sett alle områder, som f.eks. markedsføring, pedagogikk, logistikk, miljø eller innen HR eller PR. Nesten alt er mulig.

Hva kreves for å få et internship i Australia?

Det kreves at du har gode engelskkunnskaper for å få et internship i Australia, fordi du kommer til å jobbe i et engelskspråklig miljø. Det er en fordel hvis du er i gang med en høyere utdannelse, men du kan også få et internship i Australia med oppstart senest 12 måneder etter endt utdannelse. I noen tilfeller kan du også få et internship når du tar et friår. Ditt ønskede internship skal være relevant i forhold til utdannelsen din eller tidligere jobberfaring. Du kan altså ikke søke om et internship i filmbransjen hvis du aldri har studert eller jobbet innen film.

Når skal jeg søke?

Jo før, jo bedre. Vi anbefaler at du sender oss CV-en din og søknaden med depositumet senest 3-4 måneder før du starter som intern.

Får jeg lønn som intern i Australia?

Nei. Våre internships er frivillige og ulønnet. Du må forsørge deg selv under oppholdet.

Kan jeg få studiestøtte mens jeg er intern i Australia?

Du kan få studiestøtte hvis ditt internship er en del av din norske utdannelse, så lenge du ikke får lønn.

Hvor mye koster et internship i Australia?

Når du søker gjennom oss får du garantert et intership der din rolle er verdsatt og du får en lærerik og givende opplevelse. Våre internships handler ikke om å koke kaffe eller vaske bord. For 1.500 AUD får du et internship der du former innholdet sammen med firmaet du skal jobbe i, og du får støtte under hele oppholdet til små og store utfordringer, velkomstpakke og nyttige opplysninger. Du får også tilbudet om å delta på sosiale arrangementer og et nettverk med andre interns som du kan dele opplevelser og erfaringer med.

Vi tilbyr gratis veiledning, så du betaler først når du har bestemt deg for å søke på et internship i Australia. Kontakt oss for å høre hvilke muligheter du har, helt gratis. Prisen vi har nevnt er veiledende.

Kan jeg søke legater?

Det finnes noen legater for interns i utlandet og kanskje Australia også. Les mer om legater her.

Finnes det bestemte startperioder?

Nei. Vi har nye interns som starter nesten hver mandag året rundt.

Hva er minimum/maksimum lengde på et internship?

Minimum lengde er 12 uker, maksimum er 26 uker. I noen tilfeller kan kortere opphold arrangeres.

Hvor kan jeg bo?

Vi kan arrangere homestay eller en møblert bolig i nærheten av arbeidsplassen som passer ditt budsjett. Du kan også finne en bolig på egenhånd. Det er aldri et problem å finne bolig i Australia, så dette er din minste bekymring.

Hvilket visum kreves for et internship i Australia?

Når du skal ha et internship i Australia, trenger du Working Holiday Maker Visa. Du må ha fylt 18 år, men ikke være eldre enn 31 år, for å søke dette visumet. Du kan fylle 31 år når du er i Australia.

Hvordan møter jeg andre interns i Australia?

Du blir invitert på morsomme arrangementer og sosiale aktivitete mens du har et internship Down Under. Du får muligheten til å få venner for livet og nettverke med folk fra hele verden.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...