{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Aleksander i Brisbane: Det blir aldri kjedelig her!

Aleksander studerer i Brisbane

Aleksander studerer på Queensland University of Technology i Brisbane, og det er trygt å si at han stortrives! Les hvorfor, her!

Queensland University of Technology
Er du interessert i å vite mer om Queensland University of Technology?
Queensland University of Technology

Hvorfor valgte du å studere i Australia og på QUT?

Jeg valgte å studere i Australia fordi det er det mest eksotiske landet en nordmann kan tenke seg, i tillegg til at det er et engelskspråklig land som gjør det lettere å kommunisere med de lokale. Australia er et vakkert land og jeg er imponert over den råe naturen og rike dyrelivet. Brisbane er et fantastiske sted å bo, og det føles som at det alltid er noe som skjer i byen - det blir aldri kjedelig her!

QUT var mitt førstevalg fordi universitetet har høyt fokus på å lære studentene praktiske ferdigheter som vil være relevant i min karriere og som fremtidige arbeidsgivere er på utkikk etter. Universitetet har også en super beliggenhet og topp moderne fasiliteter. Jeg tilbringer mye tid på computer lab'en og på biblioteket, så det betyr ganske mye for meg at fasilitetene er gode.

Hva er det beste med å studere på QUT?

Det beste med å studere på QUT er atmosfæren på campus, og det å få oppleve studentlivet i et annet land på en anerkjent skole med flere tusen andre studenter og dyktige forelesere. Jeg synes også at skolen er god til å se hver enkelt student og gi oss oppfølgning. Det er så mange introduksjonsprogrammer, sosiale aktiviteter, og støtteprogrammer som man kan ta del i hvis man ønsker å bli mer involvert i skolen og bli kjent med nye mennesker.

Brisbane i Australia

Hvilke tips vil du gi til andre studenter som vurderer å studere i utlandet?

Ikke gå glipp av denne muligheten som du har! Dra ut og se verden, for du vil kanskje ikke få en slik sjanse igjen. Da jeg tok min bachelorgrad utnyttet jeg ikke muligheten jeg hadde til å dra på utveksling, og det angrer jeg på i dag. Heldigvis fikk jeg sjansen til å ta min Mastergrad på QUT. Jeg anbefaler studier i utlandet på det sterkeste!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...