{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Queensland University of Technology (QUT)

Studere på Queensland University of Technology | KILROY
Studere på Queensland University of Technology | KILROY

Studere på Queensland University of Technology

Queensland University of Technology (QUT) ligger i Brisbane og er et av de mest moderne universitetene i Australia. Universitetet er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt, og arbeider aktivt for å forberede studentene til arbeidslivet. Studietilbudet er stort og fasilitetene på universitetsområdet er veldig flott. QUT har et stort internasjonalt miljø og er et populært universitet blant norske studenter. Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg med blant annet søknader, finne studentbolig, stipender og alt annet du måtte ha spørsmål om.

Spør oss om QUT

7 grunner til å studere på Queensland University of Technology

 • Queensland University of Technology er kjent for sitt slagord: 'A university for the real world'. Slagordet kommer av universitetets tette samarbeid med det lokale næringslivet og sitt arbeid for å gi studentene førstehåndserfaring innen de forskjellige studiefeltene og en mer praksisorientert utdanning.
 • QUT ligger i Brisbane, som har 24 flotte offentlige parker og 261 solskinnsdager i året. Livet i Brisbane er fantastisk!
 • Foreleserne ved Queensland University of Technology er de beste innen sitt fagfelt, noe som sikrer deg en kvalitetsrik utdannelse.
 • Universitetet har et Career Mentor-program, som sørger for å forbinde studenter med næringslivet. Dette bidrar til at studenter kan få en fot innenfor døren på arbeidsmarkedet.
 • QUT har stort fokus på at internasjonale studenter skal trives og føle seg velkomne. På QUT er du ikke bare én i mengden - du blir sett og ivaretatt, og det arrangeres jevnlig forskjellige aktiviteter og ekskursjoner.
 • Du kan velge mellom over 600 forskjellige fag ved QUT, så du vil garantert finne noe som interesserer deg.
 • QUTs hovedcampus ligger i hjertet av Brisbanes handelsdiskrikt, med kort vei til shopping, kafeer, nattklubber og byens kulturelle områder.

Campus på Queensland University of Technology

QUT har to campuser: Gardens Point og Kelvin Grove.

Garden Point ligger ved Brisbaneelven i sentrum, ved siden av botanisk hage og Parliament House. Herfra er det krot vei til shopping, restauranter, teatre, gallerier og offentlig transport (inkludert gratis shuttlebusser, tog og ferger).

Kelvin Grove ligger i et vakkert område bare 2 kilometer fra sentrum av Brisbane. Det er lett å komme seg til campus med offentlig transport. Det går busser til sentrum og Garden Point hvert 10. minutt.

Er du internasjonal student er du garantert et sted å bo gjennom universitetets samarbeidspartnere Iglu, Urbanest, Student One og Unilodge. Utenom dette hjelper QUT Housing Office deg med glede dersom du heller vil finne et sted å bo utenfor campus. 

Studentlivet på QUT

Livet på QUT er herlig, både inne i klasserommet og utenfor. Undervisningen og fasilitetene er gode og atmosfæren er vennlig og imøtekommende.

QUT tilbyr flere flotte fasiliteter for studentene, blant annet kunstgalleri, svømmebasseng, sportsanlegg og treningssentre. Det er ikke bare fasilitetene som gjør QUT til et bra universitet, men også alle menneskene du møter. QUT arrangerer mange sosiale arrangementer og festligheter gjennom året. Universitetet har også flere enn 80 studentklubber som du kan bli med i, enten du liker sport, politikk, religion, gaming, film, matlaging, kultur eller noe helt annet.

Søke på Queensland University of Technology

Queensland University of Technology har rullerende opptak, så vi anbefaler at du sender søknaden så raskt som mulig. For å være sikker på at du har nok tid til å søke om visum osv., anbefaler vi at du søker minst 3-4 måneder før semesteret starter. QUT krever et godt karaktersnitt fra tidligere utdanning.

Du må ha over gjennomsnittlige gode engelskkarakterer fra videregående, eller få en høy score fra tester som som TOEFL eller IELTS:

TOEFL (Internasjonal)
Minimum score 90 (min. 20 i hver del)

IELTS (Akademisk)
Minimum score 6.5 (min. 6.0 i hver del)

Noen kurs og studieprogrammer kan kreve høyere karakterer enn andre. QUT krever at alle som søker på en mastergrad tar en egen engelsktest.

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi kan svare på spørsmål om blant annet visum, Lånekassen, studieprogrammer og hvordan du finner studentbolig. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om studier ved Queensland University of Technology.

Vil du vite mer om studier på QUT?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om QUT? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

HVORFOR KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Hva kan jeg studere på QUT?

Ved Queensland University of Technology kan du velge blant 600 fag fra 6 forskjellige fakulteter: ingeniør og vitenskap, helse, jus, kreative studier, utdanning, og business.

Som internasjonal student kan du velge å studere:

 • et Study Abroad-program (1 eller 2 semester)
 • en Bachelorgrad
 • en Mastergrad

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om hvilke studiemuligheter du har ved QUT.

Hvor mye koster det å studere på QUT?

Studieavgiften på Queensland University of Technology varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad fra 9 600 AUD per semester 
 • Bachelorgrad fra 30 700 AUD per år 
 • Mastergrad fra 31 200 AUD per år 

Hvis du skal studere i Australia kan du søke om både private stipender, utdanningsstipender og støtte fra Lånekassen.

Queensland University of Technology har en rekke stipender som er tilgengelig for studenter på både bachelor- og masternivå innen fr. eks. kreative emner, business, naturfag og ingeniørfag. Disse stipendene gir 25% reduksjon i skolepengene for hele graden, såfremt man klarer å opprettholde et visst karaktersnitt.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Australia, bosted eller om du har noen andre spørsmål. Vi tilbyr gratis studieveiledning.

Studenthistorier fra QUT

Se flere studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...