{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Andrea studerte journalistikk i Melbourne

Andrea Thiis Evensen, Monash University, Australia

Andre fulgte drømmen om å studere journalistikk i Australia og ble i år nominert som Walkley finalist til «Student journalist of the year»!

Andrea studerte journalistikk på Monash University som er det største og mest internasjonale universitetet i Australia. Universitetet holder til i den vakre, pulserende storbyen Melbourne, som har blitt rangert som en av de beste studentbyene i verden flere år på rad.

Monash University
Monash University er kjent for sin internasjonale atmosfære og med studenter fra mer enn 100 forskjellige land har du muligheten til å bli kjent med mennesker fra hele verden mens du studerer.
Les mer om Monash

Hvorfor valgte du å studere på Monash University?

Når jeg bestemte meg for å studere i Australia gjorde jeg masse research for å prøve å finne hvilket universitet som var best for journalistikk studier, og jeg fant en Youtube kanal der Monash journalistikk studenter hadde publisert videoer og intervjuer, og jeg fikk et lite innblikk i hvordan det ville være å studere der, og jeg ble utrolig inspirert! Det viste seg at dette var filmer fra studentavisen MOJO News som jeg ble redaktør for i mitt siste år på Monash! 

Andrea Monash University

The Walkley Award

I dag jobber Andrea som radio produsent for ABC Melbourne Radio. Hun har skrevet og produsert flere sterke historier for “the Walkley award”.

 “Jeg føler meg beæret over å ha blitt nominert til Walkley prisen, spesielt siden jeg er en internasjonal student», sier Andrea.

Vinneren ble trukket den 17. juni og Andrea vant dessverre ikke. Men det er en stor bragd å bli nominert og vi gratulerer Andrea med nominasjonen!

1

Hvordan er studentlivet i Melbourne?

Studentlivet i Melbourne er helt fantastisk, dette er en by som er stappfull av fine mennesker og fantastiske opplevelser, samtidig som Melbourne er utrolig rik på kultur, kunst, kaffe og et herlig uteliv. Alle skolene her har fadderopplegg, slik at du kan bli kjent med folk fra både Australia og hele verden, men du har også ANSA som er der for deg om du savner Norge. 

Hva er ditt tips til andre som vil studere utenlands?

Gjør det! Det kan virke skummelt å bestemme seg for å studere i utlandet, men det kommer til å bli en opplevelse du aldri vil glemme. Når man studerer i utlandet møter man mennesker fra hele verden, og det å starte helt på nytt i ett nytt land er skummelt men fantastisk. Du kommer til å lære masse om deg selv, og det er så utrolig viktig å prøve noe nytt innimellom

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...