{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Monash University

Studer i vakre Melbourne full av historie, strender og storbyliv
Drømmer du om å studere i Australia? Sjekk ut Melbourne!

Studere på Monash University

Monash University er det største og mest internasjonale universitetet i Australia. Universitetet holder til i den vakre, pulserende storbyen Melbourne, som har blitt rangert som en av de beste studentbyene i verden flere år på rad.

Spør oss om Monash University

Hvorfor studere på Monash University?

Monash University er kjent for sin internasjonale atmosfære og med studenter fra mer enn 100 forskjellige land har du muligheten til å bli kjent med mennesker fra hele verden mens du studerer.

Det store antallet internasjonale studenter på Monash skyldes universitetets rykte som en utdanningsinstitusjon i verdensklasse, med høy kvalitet på både undervisning og forskning. På Monash har du dessuten muligheten til å kombinere studiene med et internship, en praksisplass eller deltagelse i frivillig arbeid, noe som kommer til å gjøre deg mer attraktiv på det internasjonale arbeidsmarkedet.

Melbourne har ikke bare blitt rangert som en av verdens beste byer å bo i, byen er også rangert på topp 3 listen over verdens beste studentbyer! Byen er kjent som Australias kulturhovedstad og studentlivet her er rett og slett fantastisk. Melbourne kan by på vakre strender, et vilt natteliv, spennende street art og et strålende kulturtilbud. Du kommer til å elske det!

Har du lyst til å ta en sniktitt inn i studenthverdagen på Monash University? Sjekk ut universitetets offisielle Instagram-konto!

Monash Universitys akademiske omdømme

Monash University tilby utdanning i toppkvalitet og er medlem av Australias prestisjefylte "Group of Eight" - universiteter som er anerkjent for utmerkelser innen forskning og utdanning. Handelshøyskolen på Monash University har i tillegg mottatt "Triple Crown" akkreditering fra EQUIS, AASCB og AMBA. Dette er en eksklusiv indikator som garanterer at skolens studieprogrammer møter de høyeste kvalitetsstandardene. Mindre enn 1% av verdens handelshøyskoler har oppnådd en slik "Triple Crown" akkreditering.

Fun facts om Monash University

 • Monash University er rangert på listen over verdens 100 beste universiteter.
 • Monash er Australias største universitet med over 63 000 studenter, hvorav hele 22 000 er internasjonale. Hovedcampusen Clayton er faktisk så stor at den har sin egen postkode!
 • Universitetet er oppkalt etter Sir John Monash, som er avbildet på den australske 100-dollarseddelen.
 • Monash har sin egen vindtunnel, som hovedsakelig blir brukt av ingeniørstudentene.
 • Universitetet har mer enn 140 forskjellige klubber og foreninger, i tillegg til over 40 idrettslag. Du kommer dermed garantert til å finne noe gøy å drive med på fritiden mens du studerer på Monash!

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på Monash University?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien fra de første spørsmålene om å studere i Melbourne, gjennom søknadsprosessen og til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta derfor gjerne kontakt med oss for å høre mer om hvilke muligheter som venter på deg på Monash University. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vil du vite mer om studier på Monash University?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Monash University? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

HVORFOR KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Hva kan jeg studere på Monash University?

På Monash University kan du velge mellom en rekke forskjellige studier på ulikt faglig nivå:

 • Study Abroad (1-2 semestre)
  Velger du å dra til Monash University med Study Abroad, kan du velge mellom fag fra skolens 10 ulike fakulteter. Du kan dermed velge om du vil spesialisere deg innenfor et spesielt fagfelt eller om du heller vil utvide horisontene dine ved å velge en bred sammensetning av fag.
 • Bachelor
  På Monash kan du velge mellom et bredt utvalg av bachelorgrader, fra klassikere som Bachelor in International Business til mer spesialiserte grader innen for eksempel ingeniørfag.
 • Master
  Monash University tilbyr en lang rekke masterprogrammer, noe som gir deg muligheten til å spesialisere deg innenfor nøyaktig det fagfeltet du er mest interessert i, enten det er regnskapsføring, psykologi, biomedisin eller avansert mekanikk.

Hvor mye koster det å studere på Monash University?

Studieavgiften på Monash University varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad (1-2 semestre): fra AUD 13 200 per semester
 • Bachelorgrad: fra AUD 36 500 per år
 • Mastergrad: fra AUD 40 000 per år

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Australia, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...