{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Annie studerer på HPU på Hawaii

hpu-hawaii-annie-studentberattelse

Annie studerer på HPU på paradisøya; Hawaii

"Det absolutt besta med Hawaii Pacific University – utenom det faktum at man faktisk bor og lever på Hawaii med det fantastiske klimaet – er at skolen tar vare på sine studenter. De arrangerte flere ulike aktiviteter gjennom semesteret som gjorde at man ble kjent med mange nye studenter og fikk kjenne på det å være en del av HPU."

Nyfiken på vad du kan studera på Hawaii?
Ögruppen Hawaii är helt otrolig och en dröm för den som älskar inte minst surfing!
Läs mer om att studera på Hawaii

Hei,

Jeg heter Annie og har så lenge jeg husker drømt om å studere utenlands. Etter videregående bestemte jeg meg derfor for å reise til Hawaii Pacific University. Fortsett å lese om du vil vite mer om livet som student på Hawaii, surfing, fotturer og alle de nye vennene jeg fikk i løpet av et semester på Hawaii!

Att studera på HPU låter dig leva på denna magiska ögrupp vid namn Hawaii.

Det å finne den riktige skolen

Jeg har egentlig visst siden jeg var liten at jeg ønsket å studere et eller to semester i utlandet. Så da jeg var ferdig på videregående, følte jeg at det var på tide, og bestemte jeg meg for å dra i løpet av høstsemesteret 2013. Det vanskeligste valget for meg, var å bestemme meg for hvilket av alle disse kule stedene jeg ønsket å studere på. Jeg så på mange forskjellige universiteter i USA og det var flere som så veldig bra ut, men jeg følte at jeg ville prøve noe litt mer uvanlig. Da fikk øynene opp for Hawaii Pacific University (HPU) og med KILROYs hjelp begynte jeg å grave etter så mye informasjon om skolen som vi kunne finne. Skolen var akkurat det jeg lette etter; et litt mindre universitet med rundt 9000 studenter og ekstremt internasjonalt miljø. KILROY hjalp meg med alt papirarbeidet og kontakten med skolen, noe jeg satte stor pris på. Dette fikk meg til å føle meg veldig trygg og jeg trengte ikke å bekymre meg for å glemme å sende viktige dokumenter.

Magisk vy över HPU och Hawaii.

Lette etter et sted å bo mens jeg var på Hawaii

Jeg kontaktet tidligere studenter ved HPU med litt hjelp av KILROY og alle ga meg tipset om å lete etter overnatting når jeg var på Hawaii. Ellers så vet du aldri hva du faktisk får og det var veldig gode råd å følge. Siden jeg reiste alene, hadde det kanskje vært lettere å bo i studentboligene som skolen tilbyr. Nå i ettertid er jeg utrolig glad for at jeg ikke gjorde det. Jeg fant i stedet en leilighet som jeg delte med andre tre jenter fra Norge som også studerte ved HPU og det fungerte veldig bra.

Fagene på Hawaii Pacific University

Siden jeg ikke hadde begynt å studere i Sverige ennå, valgte jeg noen forskjellige fag som jeg syntes virket interessante og matchet hverandre. Det som var veldig bra, var at jeg på denne måten kunne velge litt etter hvor mye tid jeg ønsket å bruke på skolen. Jeg gikk på skolen i fire dager og hadde tre dager fri, noe som var veldig deilig.

Läs mer om HPU på Hawaii här

Det beste med HPU

Det absolutt besta med Hawaii Pacific University – utenom det faktum at man faktisk bor og lever på Hawaii med det fantastiske klimaet – er at skolen tar vare på sine studenter. De arrangerte flere ulike aktiviteter gjennom semesteret som gjorde at man ble kjent med mange nye studenter og fikk kjenne på det å være en del av HPU. Som jeg nevnte tidligere så er det ikke et kjempe stort universitet som gjør at man har mindre klasser. Det syns jeg gjorde at man fikk en bra relasjon til lærerne og at man fikk all den hjelpen man trengte i timene. 

Anni har tagit sig till toppen av berget på en trekk på Hawaii.

Mye å gjøre på fritiden

Mine fridager fra skolen brukte jeg på stranden, surfing, dykking, fotturer til heftige fossefall, roadtrips og selvfølgelig et besøk til Pearl Harbor. Det finnes utroligg mange turer man kan gå på Hawaii, i alle mulige vanskelighetsgrader - perfekt for en utflukt med venner. Det er faktisk sånn jeg fikk flere nye venner også. Da jeg bodde i det store turistområdet Waikiki så var det veldig deilig å leie en bil og kjøre avgårde til North Shore. Der fikk man oppleve det mer genuine Hawaii, uten alel bilene, skyskrapere og turister.

Absolutt det beste valget jeg noen gang har gjort

Grunnen til at jeg valgte å ta dette semesteret i utlandet var tildels for å utvikle engelsken min og tildels for opplevelsens skyld. Og jeg kan ærlig si, at det er den absolutt beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt. I tillegg til en forbedret engelsk og selve opplevelsen, har jeg hatt muligheten til å bli kjent med så mange utrolige mennesker fra hele verden. Og det var takket være dem at mine seks måneder på Hawaii ble så fantastiske og minneverdige.

// Annie

Vil du leve livet på Hawaii sånn som Annie?

Hawaii er en magisk øygruppe og et paradis som gjennomsnittsstudenten bare kan drømme om. Men hvorfor bare være en vanlig student når drømmen faktisk kan gå i oppfyllelse? Har du lyst til å oppleve paradis-øya Hawaii slik som Annie?  Snakk med oss ​​så hjelper vi deg med alt det praktiske, helt gratis!

Book studieveiledning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...