{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Min Bachelor i Business, Accounting & HRM i Sydney

Skydiving International Student Sofia Uts Sydney

Forelsket i Australia

Hei, Jeg heter Sofia. Mitt eventyr i Australia startet i 2016 når jeg bestemte meg for å jobbe som au-pair. Jeg ble hodestups forelsket med landet. Jeg dro hjem et år senere og jobbet noen år før jeg bestemte meg for å studere i utlandet. Jeg traff kjæresten min da jeg bodde i Sydney, så det var et naturlig valg da jeg skulle begynne å studere. Så, her er jeg... på University of Technology i Sydney.

Vil du studere i utlandet?

 

 

International Students At Uts Taking The Tube

Hvordan KILROY hjalp meg

Etter å ha chattet med Linnea fra KILROY endte vi opp med å finne mitt drømmestudie og i stedet for å ta et semester i utlandet, endte det opp med å bli en hel grad. Linnea hjalp meg med å finne universitetene som kunne tilby graden og det var hun som fortalte meg om University of Technology Sydney (UTS). Jeg visste ikke noe om UTS på forhånd, men etter å ha lest meg opp på beliggenhet, rangering osv., følte jeg at denne skolen passet perfekt. Studieveilederen min fra KILROY hjalp meg også med å finne ut hvordan jeg kunne finansiere studiene og hjalp meg finne et stipend som UTS tilbød, hun hjalp meg også med finansiering og studenthjelp. Linnea svarte alltid på alle spørsmål jeg hadde. Jeg endte opp med å få stipendet og betaler for skolepengene gjennom sparing, finansiering og stipendet. Det kan være verdt å nevne at det er veldig dyrt å bo i Sydney, men det finnes måter å gjøre det billigere for deg selv. Som for eksempel å leve utenfor noen av de dyre områdene (det valgte jeg å gjøre).

Opera House Sydney Sofia International Student At Uts

Min bachelorgrad i Sydney

Drømmestudiet mitt endte opp med å bli en Bachelor of Business med hovedfag i regnskap og HR-ledelse. Jeg er bare ferdig med mitt første år på en treårig grad, men jeg har allerede lært så mye, engelsken min har blitt bedre og jeg har utviklet meg mye. Familiemedlemmer og venner forteller meg hver dag hvor mye ordforrådet mitt har økt, i tillegg til at jeg nå snakker med en bedre flyt og mer nøyaktig grammatikk. Jeg er så utrolig nysgjerrig etter å se hvordan engelsken min vil bli til slutt. Jeg begynte på graden min midt i studieåret, så derfor endte jeg opp med å gjøre ett semester ansikt til ansikt og det siste semesteret online.

Sofia International Student At Uts Sydney Opera House

Jeg er på skolen 3 dager i uken

En normal dag på UTS starter med et foredrag etter en veiledning eller omvendt. Det hele avhenger av timeplanen din. Du kan ha alt mellom 3 dager til 4 dager på campus, noe som betyr at du enten er der i 3 til 6 timer, ettersom forelesningen / veiledningen er halvannen time lang. I løpet av mitt første semester var jeg på campus tre dager i uken. Jeg og vennene mine endte alltid opp med en lunsj etter timen på forskjellige steder rundt skolen. Mitt favorittsted er Darling Harbour.

Studentene i Sydney er mer fokusert på studiene. Jeg syntes det var litt overraskende i starten hvordan studentlivet her ikke er så sosialt som hjemme.

australia-twelve-apostles-light-cover

Mine favorittsteder i Australia

En typisk dag for meg når jeg ikke jobber eller studerer, er å utforske forskjellige steder i området der jeg bor og også indre Sydney. Siden jeg allerede har bodd her i mer enn seks måneder, har dette ført til at jeg har fått utforske mange flere steder enn de jeg opprinnelig ble forelsket i.

Et av mine favorittsteder i New South Wales er Jervis Bay, rundt 3 timers bilkjøring fra Sydney. Det er mest kjent for Hyams Beach som har den hviteste sanden i verden. Jeg oppfordrer alle som besøker Australia til å besøke Jervis Bay. Jeg oppfordrer også alle til å feire minst en nyttårsaften i Sydney, det er en helt fantastisk opplevelse.

En tur jeg gleder meg til å gjennomføre er Great Ocean Road etterfulgt av vestkysten, ettersom jeg bare har reist rundt østkysten av Australia. Den beste delen av turen for meg var Fraser Island, som er den største sandøya i verden. Jeg var også heldig nok til å prøve fallskjermhopping som var helt sinnsykt å gjøre over Great Barrier Reef.

En telefonsamtale unna...

Det beste med å studere i Australia er de gode minnene du skaper, den fantastiske kulturen kombinert med miljøet du er i hele tiden. Jeg er så glad for støtten jeg fikk fra KILROY, fordi de alltid bare er en e-post / telefonsamtale unna. De har alltid hjulpet og har veiledet meg i hvordan jeg løser eventuelle problemer jeg har stått overfor og de svarer alltid på de spørsmålene jeg har. Det verste for meg med å studere i Sydney er hjemlengsel, noen dager er verre enn andre, men for meg har det vært vanskelig å håndtere. Jeg er veldig nær familien min og er så utrolige glade i dem, men det å reise til Australia er fremdeles en av de beste beslutningene jeg noensinne har tatt.

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...