{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på University of Technology Sydney (UTS)

Studenter ved vannkanten i Sydney
Student ser på en kolala i street i Sydney

Studere på University of Technology Sydney (UTS)

Studer i solfylte Sydney ved et av verdens beste universiteter, University of Technology Sydney (UTS). UTS er ligger i sentrum av Sydney, nær shoppingområder, kafeer, restauranter, klubber og kjente severdigheter. Utforsk de verdensberømte og ikoniske strendene Bondi og Coogee Beach, besøk operahuset i Sydney, Sydney Harbour Bridge og Royal Botanical Garden etter skolen.

Sydney er en av de mest populære studiedestinasjonene, og vi forstår virkelig hvorfor!

Få gratis studieveiledning

Studer ved UTS i Sydney – Slik hjelper vi deg

Vi tilbyr gratis studieveiledning til internasjonale studenter som ønsker å studere ved University of Technology Sydney. Vi hjelper deg med alt det praktiske som finansiering, bolig, stipend og søknad til UTS dersom du ønsker å ta:

Semester (studier i utlandet)
Bachelor
Master

...ved University of Technology Sydney. Dersom du ønsker å studere ved UTS og bestemmer deg for å søke, betaler du studieavgiften direkte til universitetet.

6 gode grunner til å studere ved University of Technology Sydney

 1. Stedet!! Du får studere i hjertet av (solfylte) Sydney!
 2. Rimelige skolepenger, med noen av de laveste kostnadene for universitetsprogrammer i Sydney, samt et av de mest sjenerøse stipendprogrammene i Australia med opptil 12 millioner AUD tildelt internasjonale studenter hvert år.
 3. UTS industripartnere er med på å utforme UTS sitt kursinnhold – så når du er ferdig utdannet er du klar til å levere reelle løsninger på dagens og morgendagens utfordringer.
 4. Studier ved UTS inkluderer prosjektarbeid, case-studier, feltarbeid og praksis
 5. Den høye andelen internasjonale studenter bidrar til et mangfoldig og spennende studiemiljø
 6. Du vil ha tilgang til Sydneys ikoniske severdigheter, bohemske nabolag og et mangfold av strender

Hva kan jeg studere ved UTS?

Vi hjelper deg å søke på drømmestudiet ved UTS. Du kan studere nesten hva som helst ved UTS, og dette er bare eksempler:

 • Analyse og datavitenskap
 • Business f.eks. entreprenørskap, MBA-programmer, regnskap, økonomi, ledelse, markedsføring
 • Kommunikasjon f.eks. digitale og sosiale medier, mediepraksis og -industri, strategisk kommunikasjon, sportsmedier, digital informasjonsadministrasjon, journalistikk, mediekunst og produksjon, offentlig kommunikasjon, samfunnsvitenskap og statsvitenskap, musikk og lyddesign, skriving
 • Design, arkitektur og bygning f.eks. designinnovasjon, byggmiljø, DAB-forskning, mote og tekstiler, visuell kommunikasjon, prosjektledelse
 • Lærer og utdanningsfag f.eks. Videregående opplæring
 • Ingeniør f.eks. biomedisinsk, sivilt og miljømessig, datasystemer og programvare, elektro, ingeniørledelse, mekanikk og mekatronikk, cybersikkerhet
 • Helse f.eks. sykepleie, idrett og trening, folkehelse, helsevitenskap, palliativ omsorg, helsetjenesteledelse
 • Helse (GEM) f.eks. apotek, genetisk rådgivning, logopedi, ortoptikk, fysioterapi, farmasøytisk vitenskap, klinisk psykologi
 • Informasjonsteknologi f.eks. datavitenskap, dataanalyse/gruvedrift, spill, grafikk og multimedia, IT-ledelse og ledelse, nettverk og sikkerhet, programvareutvikling og programmering, systemdesign og analyse
 • Juss f.eks. jurisdoktor, juridiske studier, åndsverk, migrasjonsrett og -praksis
 • Naturfag og matematikk f.eks. Livsvitenskap, matematisk og fysikalsk vitenskap

Hvem kan studere ved University of Technology Sydney?

Dersom du har fullført videregående med tilfredsstillende resultater, er du kvalifisert til å søke UTS. Studier ved UTS er for de som:

 • Vil ta et friår og vil prøve å bo i Australia - studer et semester eller to og ta fag som interesserer deg 
 • Allerede er registrert på et universitet i Norge og ønsker å studere et semester eller to i Australia, og vil  overføre ECTS-poengene til utdanningen din her hjemme (også kalt Study Abroad/Freemover)
 • Drømmer om å studere en hel grad ved UTS, f.eks. bachelor eller master
 • Ønsker å ta Ph.d. i Sydney

Studentboliger for internasjonale studenter i Sydney

Som internasjonal student ved University of Technology Sydney vil du ha en rekke bo-muligheter rundt om i byen. De fleste internasjonale studenter ved UTS i Sydney velger å finne privat bolig som betyr å dele en leilighet eller et hus med andre studenter.

Du kan også velge å bo på campus, og vi forteller deg gjerne mer om fasilitetene mm.

UTS Housing tilbyr komfortable, rimelige og praktiske boalternativer. De har også boligprioritet for utenlandsstudier og utvekslingsstudenter.

Livet på campus - University of Technology Sydney

UTS ligger kun 5 minutters gange fra Sydneys sentralstasjon. Det finnes en rekke fasiliteter innenfor UTS bycampus, som restauranter, kafeer og et treningsstudio for bare å nevne noen. For en pause etter timen, ta turen til UTS sin egen studentpub "The Loft"!

UTS har også over 180 klubber og samfunn hvor likesinnede studenter møtes, sosialiserer og bidrar til UTS-fellesskapet. Hos UTS har du også tilgang til en rekke støttetjenester – fra hjelp med engelsk og en karriereutviklingstjeneste, til medisinske og rådgivningstjenester.

Søk på University of Technology Sydney

University of Technology Sydney har rullerende opptak, men det er alltid lurt å søke så tidlig som mulig!

 • Semester 1 (starter i februar/mars): søkes senest i november året før
  Semester 2 (starter i juli): søk senest i slutten av april

Opptakskravene til University of Technology, Sydney er basert på akademiske prestasjoner. Søknaden din vil bli vurdert i forhold til dine tidligere og nåværende studier og dine karakterer. Det er også krav til engelskkunnskaper for alle kurs. Du kan også gjennomføre engelske språktester som IELTS eller TOEFL for å oppnå dette.

Priser vunnet av University of Technology Sydney

University of Technology Sydney har blitt tildelt fem+ stjerner i de siste QS Stars™-vurderingene for sin høye ytelse innen forskning, ansettelsesevne, undervisning og infrastruktur.

UTS er det beste unge universitetet i Australia, ifølge QS Top 50 Under 50 og Times Higher Education Young University-rangeringene – og UTS er rangert som #11 (QS) og #1 (THES) globalt også. Ikke verst for en institusjon som bare er 30 år gammel!

Hva kan jeg studere på UTS?

Du kan velge blant mange spennende studieprogrammer og emner ved University of Technology Sydney, som for eksempel kunst- og designfag, business, helsefag, ingeniørfag og juridiske fag.

Som internasjonal student på University of Technology Sydney kan du ta:

 • et Study Abroad-program (1 eller 2 semester)
 • en Bachelorgrad
 • en Mastergrad

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om hvilke studiemuligheter du har ved UTS.

Hvor mye koster det å studere på UTS?

Studieavgiften på UTS varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad (1-2 semestre): fra 10 800 AUD per semester
 • Bachelorgrad: fra 35 570 AUD per år
 • Mastergrad: fra 27 350 AUD per år

Studenter i Australia kan søke om både private stipender, utdanningsstipender og støtte fra Lånekassen.

UTS tilbyr også stipender, både for full grader og for study abroad.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Australia, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Studenthistorier

Les flere artikler

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...