{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Davids fantastiske år på college i California

Sbcc David Grand Canyon

Hei, jeg heter David...

... Og jeg studerer 'Markedsføring og Reklame' på Santa Barbara City College- Det beste Community College i solfylte California.

Få gratis studieveiledning

Beach Santa Barbara City College Usa
Kan jeg søke på studier i 2021?
Ja det kan du. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å høre mer. Studieavgift og obligatoriske avgifter refunderes fullt ut så lenge studenten avmelder klassene før semesterstart. Siden regler endrer seg, anbefaler vi at du kontakter oss for å høre de siste oppdateringene om studier i California i 2021.
Kontakt oss

Bo med Amerikanere

"Mellom Stillehavet og fjellene finner du Santa Barbara, og i Santa Barbara finner du Isla Vista, hvor jeg bor. Isla Vista er en studentby hvor gjennomsnittsalderen er 20 år, vi har 284 solfylte dager i året og 0 mm snø. Jeg deler leilighet med tre Amerikanere som studerer ved UCSB. Jeg digger å bo med de fordi jeg får lært enda mer engelsk og blir bedre kjent med kulturen deres.

På fritiden henger jeg på stranda, går på treningsstudio og henger ut med venner. Det er den beste delen av opplevelsen, å møte mennesker fra forskjellige deler av verden. Bekjentskaper jeg vil være evig takknemlig for.”

Sbcc David Friends

Kursene mine på SBCC

"Selv om det kan høres ut som jeg er her for å tanne, trene og henge med venner, er jeg her faktisk for å studere. Jeg studerer på Santa Barbara City College (SBCC), og er for tiden på mitt andre semester. Jeg elsker det. Jeg studerer for å ta et sertifikat i 'markedsføring og reklame', et kjempespennende kurs. Så lenge du er strukturert og bruker den anbefalte tiden på studiene, vil du klare deg fint. Dette semesteret har jeg fire kurs, og siden to av kursene er hybrider og ett er et nettkurs, kan jeg strukterere timeplanen min ganske fritt."

Sunset Sbcc

Hvordan jeg havnet i California

 "Du lurer kanskje på hvordan jeg endte opp på SBCC i California? Derfor tenkte jeg å fortelle deg hvordan det skjedde. Jeg ønsket å leve mitt liv, ikke bare et hvilket som helst liv. Jeg har vært i Santa Barbara før, digget hvor avslappet byen var og jeg tenkte med meg selv "f * ck it, let go." Jeg kontaktet KILROY, men jeg hadde ingen anelse om hvordan, hva jeg skulle gjøre eller om søknadsfristen var over. Heldigvis visste det seg at jeg hadde god tid til å søke, og Caroline fra KILROY hjalp meg med søknaden min og hvordan jeg skulle registrere meg. "

Sunset Sbcc Friends

Helt til sist må jeg si at jeg er så utrolig glad for at jeg tok avgjørelsen og reiste. Det er ofte lett å sitte hjemme og tenke og drømme om ting du vil gjøre, og ikke gjøre noe med det. Men noen ganger må du bare gi slipp og gjøre det!

Jeg er så takknemlig for vennene jeg har fått for livet her i Santa Barbara.


Take care! 
David

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...