Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 years)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 years)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se flere søketreff [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se flere søketreff [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se flere søketreff [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se flere søketreff [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studie- og internship inspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk ar vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat
venice-beach-california-usa
Stadium At Santa Barbara City College Usa

Studere på Santa Barbara City College (SBCC)

Ønsker du å studere på college i det solfylte California på campus med utsikt over Stillehavet og kun noen få skritt fra stranden? På Santa Barbara City College (SBCC) i California kan du starte dine studier i USA til en svært gunstig pris. SBCC er et community college som tilbyr toårige Associate Degrees som nå er støttet av Lånekassen! Hvis du vurderer å studere i USA er Santa Barbara City College (SBCC) et veldig godt alternativ.

Spør oss om SBCC

Vi hjelper deg med alt det praktiske ved å studere ved Santa Barbara City College og sørge for at du får all informasjon om finansiering, bolig, stipend og vi hjelper deg med søknad og papirer. På Santa Barbara City College kan du studere:

Et semester eller to / Study Abroad (i løpet av ditt friår eller som en del av utdannelsen din)
En Associate Degree (du kan bli overført til et amerikansk universitet etter 2 år og få en bachelorgrad)

SBCC er en populær skole blant både internasjonale og amerikanske studenter, og har en fantastisk beliggenhet ved havet i solfylte California. I tillegg er studietilbudet stort og prisene er svært gunstige sammenlignet med andre utdanningsinstitusjoner i USA.

5 fanastiske grunner til å studere på Santa Barbara City College

 1. Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Strender, fjell, solskinn og varmt klima! (Du kan til og med både se og høre havet fra campus)
 2. Små klasser, hvor det gjennomsnittlige antallet studenter per klasse er 28.
 3. Etter å ha fullført en Associate degree har du gode muligheter til å overføre til University of California, eller et annet universitet i USA, hvor du kan fullføre din bachelorgrad.
 4. Opptil 50 forskjellige studentklubber og foreninger. Finner du ikke den foreningen/klubben som passer dine interesser kan du bare starte din egen klubb.
 5.  Fritiden din - nyt det solrike været, dyrk sport eller reis til down-town LA. (90 minutter fra Los Angeles og 6 timer fra San Francisco).

Kurs ved Santa Barbara City College

Nesten hva som helst er mulig, og dette er bare eksempler:

 • Skuespill
 • Baking
 • Kommunikasjon
 • Kosmetikk
 • Økonomi
 • Miljøstudier
 • Filmprodusering
 • Globalt lederskap
 • Grafisk design
 • Sunn aldring
 • Spedbarns- / småbarnsutvikling
 • Interiørdesign
 • Internasjonal business
 • Internasjonal markedsføring: Mote og skjønnhet
 • Journalistikk
 • Lov og samfunn
 • Markedsføring
 • Mediedesign og utvikling
 • Midtøsten-studier
 • App-utvikler
 • Musikk
 • Kroppsøving undervisning
 • Statsvitenskap
 • Psykologi
 • Eiendom
 • Sosiale medier for næringslivet
 • Sosiologi
 • Strategisk markedsføring
 • Teater

Akademisk omdømme

 • SBCC har blitt rangert av det prestisjetunge Aspen Institute som et av USAs Topp 10 community colleges ut av over 1,200 colleger i hele USA. SBCC er også akkreditert av Accrediting Commission of Community and Junior Colleges (ACCJC).
 • SBCC har blitt tildelt en "Hayward Award for Excellence in Education" fra Academic Senate for California Community Colleges.
 • SBCCs progam "Express to Success" har mottatt California Community Colleges Chancellor's Award for beste praksis innen likestilling for studenter.

Campuslivet ved Santa Barbara City College

Du har et stort utvalg av sport du kan velge mellom, for eksempel baseball, basketball, langrenn, fotball, golf, fotball, tennis, softball, friidrett og volleyball. Hvis teater og musikk er mer din greie, kan SBCC Theatre Group være noe for deg. Studentene kan delta i alle slags produksjonsområder som kostymer, sminke, scenekunst og skuespill. SBCC arrangerer også en rekke arrangementer og flerkulturelle arrangementer på campus gjennom året.

Det finner over 50 aktive studentklubber og foreninger på SBCC, som fungerer som en utmerket sosialiseringsplattform. Enten om du er interessert i internasjonal business, kunst, astronomi, eller sport, vil du finne en forening som passer for deg. Vi anbefaler alle internasjonale studenter å ta del i en studentklubb fordi dette er en perfekt måte å bli kjent med andre studenter på.

Studentbolig ved Santa Barbara City College

Mange internasjonale studenter er vanligvis bekymret for å finne et sted å bo, men vi har aldri opplevd at dette er et problem. Det er ingen studentboliger på campus, men det er mange studentleiligheter rundt i byen. Den internasjonale studentboligkoordinatoren hjelper internasjonale studenter med tips og råd om studentbolig. Mens noen studenter foretrekker å bo hos en vertsfamilie, foretrekker andre å dele en leilighet eller et hus sammen med andre studenter eller bo i studentboliger. Fordelen med å bo sammen med andre studenter, er at det er en unik opplevelse og lar deg møte andre studenter som går på SBCC.

Det er flere leiligheter og studentboliger i nærheten av skolen, i mens andre ligger litt lenger unna, og du må ta buss til og fra campus. Sjekk nettstedet til SBCC Housing for boligalternativer, folk som søker etter roomies og kart over nabolagene.

Hvis du ønsker det, sender vi deg gjerne et anslått budsjett for forventede levekostnader, studieavgift og forventet inntekt fra studiene i utlandet ved Santa Barbara City College.

Spør om budsjett for SBCC

Opptakskrav ved Santa Barbara City College

Santa Barbara City College vil vurdere din søknad basert på dine tidligere studier, karakterene dine og dine nåværende fag. Santa Barbara City College krever du er minst 18 år når du starter dine studier ved skolen.

Skolen krever normalt et gjennomsnittlig karaktersnitt fra videregående, men vær oppmerksom på at kravene kan variere mellom de forskjellige studieprogrammene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på.

Alle nye studenter må ta "Assessment tests" i engelsk og matematikk når de begynner. Derfor er ikke en engelsk språkprøve, som TOEFL eller IELTS, påkrevd for å søke på Santa Barbara City College.

Når skal jeg søke?

Santa Barbara City College har oppstart to ganger i året, i tillegg til et sommerprogram.

Vi anbefaler at du søker så snart du har bestemt deg for at du vil studere ved SBCC. Siden søknaden om visum kan ta opptil 4-5 måneder, anbefaler vi deg å starte søknadsprosessen 6 måneder før ønsket studiestart.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere dersom du har spørsmål. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis.

Vil du vite mer om studier på Santa Barbara City College?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om SBCC? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Studieprogrammer og studentbolig ved Santa Barbara City College

Santa Barbara City College tilbyr mer enn 80 forskjellige Associate degree-programmer og over 50 forskjellige certificate programs. Som internasjonal student ved SBCC kan du studere:

 • Associate Degree (2 år): en Associate degree er en to-årig grad som lar deg overføre utdannelsen din til andre amerikanske universiteter hvor du kan fullføre bachelorgraden din.

Når bør jeg starte å lete etter studentbolig i Santa Barbara?

 • Hvis du skal starte studiene ved SBCC til høsten bør du starte å lete etter bolig i mars/april. 
 • Hvis du skal starte på SBCC til våren, anbefaler vi at du starter boligjakten i november/desember.

Hvor mye koster det å studere på SBCC?

Studieavgiften på SBCC varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Nedenfor ser du veiledende priser for 2020/2021:

 • 8550 USD per år (Høst 2020/Vår 2021)

Ta kontakt med våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i California, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Få gratis studieveiledning

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv studert i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kommende events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Ønsker du mer informasjon om Santa Barbara City College?

Eller kanskje du synes det er vanskelig å finne ut av hva som er det riktige stedet for deg? Å velge når og hva du skal studere er store beslutninger som kan gi alle litt beslutningsangst. Hvis du trenger noen å dele ideene dine med, er vi glade for å kunne hjelpe. Vår studieveiledning er helt gratis, og vi hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen.

Kontakt oss

Inspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...