{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Emmy's solfylte liv på Santa Barbara City College

Studer på Santa Barbara City College (SBCC)

Min store avgjørelse

"I fjor bestemte jeg meg for å dra på eventyr og studere i USA i løpet av friåret mitt. Jeg søkte på Santa Barbara City College (SBCC) i solfylte California, og jeg fikk all den hjelpen jeg trengte fra Linnea, som er en studieveileder hos KILROY. Hun hjalp meg med søknaden og papirene, og hun svarte på de tusenvis av spørsmålene jeg hadde om å studere i California,og det gjorde at jeg følte meg helt trygg. "

Spørsmål? Skriv til oss!

Beachvolley Sunset Santa Barbara City College Usa

Seks minutters gange fra stranden

"Jeg har studert i Santa Barbara i nesten tre måneder nå, og jeg elsker den nye hverdagen min som student i California. Det er virkelig annerledes enn hverdagen min hjemme i Skandinavia.

Før jeg reiste hjemmefra, fikk jeg kontakt med tre andre jenter via Facebook, og vi bestemte oss for å fly sammen og finne et sted å bo sammen. Vi klarte å finne en nyoppusset leilighet tre minutter fra Santa Barbara City College campus og seks minutters gange fra stranden - det syns vi var midt i blinken!

Girls At Beach Santa Barbara City College Usa

Strandliv er mitt nye liv

"Fritiden min i California er helt annerledes enn hjemme, for jeg tilbringer så mye tid på stranden, spiller beachvolley med venner og sitter rundt bålet på kveldstid. Fjellene rundt Santa Barbara City College er perfekte for trekking, og det enorme sportsanlegget på campus , med utsikt over havet, har mange bra og store sportsbegivenheter som man både kan se på og delta i. 

Kulturen i Santa Barbara er rett og slett fantastisk, og menneskene som bor her nyter livet til det fulle, noe som er utrolig inspirerende. Ta en spasertur på stranden og du få øye på surfere gli på store bølgene, seilbåter og svømmere. "

Swimmingpool Party Santa Barbara City College Usa

Moro og venner i Santa Barbara

"Det er ingen tvil om at Santa Barbara er en stor studentfest - det er alltid folk å henge med og feste med. Siden SBCC arrangerer mange volleyballkamper, fotballkamper og andre sportsbegivenheter, er det lett å få venner. Og det faktum at Santa Barbara tilbyr mer enn 300 soldager i året er et enormt pluss jeg er veldig glad for."

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...