{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hanna forteller: Slik var mitt "Santa Barbara liv"

hanna med venner fra santa barbara city college

"Våren 2018 studerte jeg ved Santa Barbara City College. Før jeg reiste hadde jeg ingen anelse om at dette skulle bli en av de beste opplevelsene noensinne! Å studere ved Santa Barbara overgikk alle mine forventinger."

Do you want to study at SBCC?
We offer free study guidance and help you with your application, information and everything in between.
Santa Barbara City College

Den spontane avgjørelsen

Ingenting ved mitt opphold var egentlig planlagt, og mye ble bestemt ganske spontant. Det gikk bare 3 måneder fra jeg bestemte meg for å søke på skolen til jeg satt på flyet på vei til Los Angeles.

Det hele startet med at jeg ville gjøre noe litt "crazy" og gjøre noe jeg aldri hadde trodd jeg ville våge: reise til andre siden av jorden helt alene. Min kusine hadde fortalt meg om sin venninne som hadde dratt til Santa Barbara for å studere og at hun hadde hatt så mange gode opplevelser der. Jo mer jeg tenkte på Santa Barbara, desto mer innså jeg at det var dette jeg virkelig hadde lyst til å gjøre, og et par dager senere kontaktet jeg KILROY

hannah at santa barbara city college in california

Studere på Santa Barbara City College

Santa Barbara City College er veldig godt tilpasset til internasjonale studenter, og du føler deg godt ivaretatt og velkommen der. De første dagene på skolen hadde de organisert egne velkomstaktiviteter for internasjonale studenter, og de tok oss med på en guidet tur rundt skolen. Skolen ligger på toppen av en bakke med en fantastisk utsikt over byen og havet. Jeg tror Santa Barbara er en perfekt by for studenter. Man har stranden, shopping og gode restauranter i kort avstand fra skolen, og alle menneskene er så vennlige! Det er en liten by full av liv. 

Santa Barbara er også omringet av flott natur og fjell hvor man kan gå turer på dagtid, og nyte solnedgangen på kveldstid. Det jeg elsket mest med Santa Barbara var nettopp det store mangfoldet av aktiviteter å velge mellom. En dag kan man slappe av på stranden, surfe og spille volleyball, og dagen etter er man fordypt i studiene på skolen sammen med venner.

sports field at santa barbara city college

En typisk dag i mitt "Santa Barbara liv" startet med at jeg og min venninne syklet til vår tennistime kl. 09.00. Tennisbanene er utendørs og morgensolen varmer akkurat passe godt. Det er en perfekt start på dagen! Vår tennislærer var også veldig morsom og kul, og jeg hadde det så gøy under disse timene. Etter tennis gikk vi de to minuttene det tok bort til stranden og badet. Det var helt nydelig etter en god treningsøkt! Ofte ble vi værende på stranden og spiste lunsjen der.

Klokken 14.00 hadde jeg forelesning i fotografi. Det var et veldig interessant fag, og vi gjorde mye kule ting og oppgaver. Jeg lærte masse om fotografering og nyttige tips og tricks. Klokken 16.00 var jeg ferdig på skolen, og stoppet innom matbutikken på veien hjem. Hva jeg gjorde resten av kvelden var litt avhengig av humør og vær. Noen ganger dro jeg sammen med venner til State street for å spise eller danse, andre kvelder hadde tok vi bare en rolig filmkveld hjemme. 

sunset at santa barbara city college

Reise rundt i California

I tillegg til vår "Santa Barbara livsstil" elsket jeg og vennene mine å utforske nye steder langs vestkysten. I helgene dro vi ofte på lengre turer, og vår første tur gikk til San Francisco. Jeg elsket det, kjøreturen dit var så fin! Vi leide en bil og kjørte på Highway 1. Vi stoppet bl.a ved Big Sur på veien, i tillegg til andre kule steder langs kysten. 

Den første uken jeg var i Santa Barbara var jeg litt bekymret for at jeg ikke ville klare å leve i nyet og nyte øyeblikket, og at det ville føles som at jeg kun besøkte Santa Barbara. Men etterhvert som tiden gikk følge jeg meg mer og mer som hjemme der. Jeg skapte et nytt liv for meg selv i løpet av de 5 månedene jeg var der, og jeg følte at Santa Barbara ble mitt hjem. 

Jeg har så mange gode minner fra tiden i Santa Barbara, minner som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg har også fått mange nye venner fra hele verden. Å studere i Santa Barbara er den beste opplevelsen jeg har hatt noensinne!

Vil du studere i Santa Barbara slik som Hanna?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...