{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ida studerer sykepleie i Australia

Ida sammen med vennegjengen i Australia

Ida fulgte studiedrømmen til Australia!

"I løpet av siste året på VGS bestemte jeg meg for at jeg ville prøve noe nytt og studere et annet sted. Så jeg kontaktet KILROY og fikk god studieveiledning av de. De hjalp meg med å søke på en Bachelor of Business ved Queensland University of Technology i Australia."

 

Queensland University of Technology
Drømmer du om å studere i utlandet, men vet ikke helt hvor du skal starte for å oppfylle den drømmen? Les mer om QUT her og ta kontakt med våre studieveiledere for gratis hjelp.
Queensland University of Technology

Fra Business til sykepleie

"Uten noe problemer, var jeg i Australia 6 måneder senere og jeg elsket det fra første øyeblikk! Jeg bodde i en studentbolig tilhørende skolen, og jeg ble kjent med mange nye mennesker i løpet av de første dagene her i Brisbane. Selv om jeg reiste alene, så traff jeg så mange mennesker at jeg hadde egentlig aldri tid til å savne noen eller noe hjemmefra, spesielt ikke været!

Jeg startet universitetet 1 uke etter jeg ankom Australia (jeg var fortsatt jet-lagged), og ble litt skuffet da jeg oppdaget at det var ganske vanskelig å bli kjent med folk i klassen min. Vi var nesten 1.000 personer i hver forelesning, og nesten ingen snakket til hverandre. Vi hadde derimot også såkalte "tutorials", som er mindre forelesninger tilrettelagt for mer diskusjon og samarbeid. I disse "tutorials" er det lettere å bli kjent med folk siden du kommer tettere på de og dere møtes hver uke. Men etter mitt første semester på QUT med Business, bestemte jeg meg for å bytte til en Bachelor of Nursing, og hittil er jeg veldig fornøyd med det valget!"

ida and friends partying while studying in australia

Surfing etter forelesning

"Ved QUT ble jeg med i en klubb kalt QUT Surfers, noe jeg ikke har angret et sekund på! Gjennom QUT Surfers har jeg blitt kjent med en gruppe mennesker som nå er som familie for meg her i Australia. Det tar ca. 1 time med toget til stranden, men vi har også en kunstig strand midt i byen som kan brukes hvis man ikke har tid til å dra til kysten. Jeg foretrekker derimot å dra til kysten, og gjør det nesten hver eneste uke for å surfe.

Jeg er så glad for at jeg valgte å ta hele utdanningen min her, og det har så langt vær den beste opplevelsen i livet mitt. Jeg håper andre som leser dette blir inspirert til å gjøre det samme, for det er virkelig verdt det!"

 

ida and her friends have a pool party in Australia

Hvordan KILROY hjalp meg

"Det var KILROY som hjalp med meg å velge hvor jeg skulle dra. Jeg forlate at jeg ønsket å dra til et varmt sted med strender men også byliv. Og siden jeg i utgangspunktet ønsker å studere en Bachelor i Business, foreslo de QUT i Brisbane. Deretter hjalp de meg med søknaden og all kommunikasjon med universitetet.

Det beste med å studere i utlandet er alle menneskene du møter. Du får venner fra hele verden og lager minner for livet! Dessuten synes jeg det er en kjempefordel å ha muligheten til å reise til spennende steder samtidig som man studerer. Du får muligheten til å se andre deler av verden og oppleve nye kulture." 

ida and friends in white clothes while studying in Australia at Queensland University of Technology

Mitt beste råd til andre studenter

"Hvis du er i tvil om du skal studere i utlandet: bare gjør det! Og nyt tiden du er der så mye du kan, for tiden flyr når du studerer i utlandet og det vil være over fortere enn du aner. Hvis du velger Brisbane slik som meg, så husk at det faktisk kan bli kaldt her også av og til, så pakk med noen langbukser og hoodies"

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...