{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mitt år på skole i Seattle, USA

Jakob og hans venner som holder det Amerikanske flaggetfriends holding the american flag while studying at green river college

"Du kommer garantert til å få mange nye venner"

"Mitt navn er Jacob og jeg er 23 år. Jeg studerte to semestre på Green River College i Washington state, for å øke sjansene mine for å komme inn på Business Administration og Psykologi ved Copenhagen Business School (CBS). Jeg har nå vært student ved CBS i ett år, og det var årstudiet mitt ved Green River College som gjorde at jeg fikk muligheten til det.»

Få hjelp til å planlegge ditt år utenlands

Green River College
Green River College, Seattle
Green River College ligger i Auburn, Washington - 45 minutter sør for Seattle. Hvis du drømmer om å oppleve det genuine amerikanske collegelivet er Green River perfekt for deg.
Green River College

Søknadsprosessen

«Når jeg først hadde bestemt meg for å studere utenlands for å forbedre mitt motivasjonsbrev til universitetet, strakk jeg ut en hånd til KILROY for rådgivning og inspirasjon. Ettersom jeg hadde reist til India med KILROY tidligere, visste jeg at de kunne hjelpe meg.

Etter at jeg hadde booket et møte med en av reisespesialistene, møttes vi kort tid etterpå. Vi kikket sammen på flere forskjellige muligheter og kombinasjoner av klasser i tillegg til studentboliger på campus. KILROY kunne også vise meg et budsjett for skoleavgift, boligkostnader og kostnaden ved å bo på de forskjellige skolene – som var til stor hjelp. Ette at jeg hadde bestemt meg for å gå på Green River College, var KILROY veldig hjelpsomme og kunne skaffe meg alt jeg trengte i forhold til bolig og visum.

Det var en veldig enkel og smertefri prosess, alt jeg trengte å gjøre var å besøke ambassaden og ta TOEFL-testen, de håndterte resten. De opprettet også kontakt mellom meg og det internasjonale programmet på Green River College, slik at de kunne hjelpe meg med registreringen for de timene jeg ønsket å ta. Alt i alt, var jeg i veldig gode hender og hele prosessen ble perfekt håndtert av både KILROY og Green River College.»

color run in seattle for students from Green River College

Hva er bra ved å studere utenlands på Green River College?

“Green River College er en helhetlig bra skole, med et utrolig personale og et vakkert skoleområde. Fra øyeblikket jeg bestemte meg for å dra dit, til dagen jeg dro, har jeg alltid følt meg godt ivaretatt av personalet på skolen og spesielt av de internasjonale programmene.

Jeg fikk også muligheten til å jobbe for de internasjonale programmene mens jeg var der. Vi var et par mennesker som blogget og fortalte om våre opplevelser på skolen, men jeg fikk også sette i gang noen fokusgrupper om samhandlingen mellom internasjonale og nasjonale studenter. Studiet foregikk over noen uker og det var en veldig lærerik opplevelse. Jeg lærte mye om lederskap og kulturforskjeller, og jeg er takknemlig for at de internasjonale programmene ga meg muligheten. Husk å sjekke med de om du skal studere der, de vil garantert hjelpe deg.

Studentene på skolen er fantastiske. Jeg møtte en gjeng med fantastiske mennesker fra så mange forskjellige land, og jeg verdsetter alle vennskapene jeg har skapt. Det er en kultur på skolen for mangfold som gjør det til en morsom og lærerik opplevelse å møte alle disse menneskene.»

Les mer om Green River College

Stadium in Seattle attended by two college students from Green River College

“Mens jeg var på skolen deltok jeg i flere studentaktiviteter. Jeg var en del av fotballaget, som jeg anbefaler på det høyeste om du liker å spille fotball. Vi spilte hver uke, og det var en fin mulighet for å finne nye venner og dra på morsomme turer. Jeg deltok også på mange av arrangementene som skolen holdt. Det var noe som ga meg mye glede. Jeg dro på hval-titting, fjellturer, camping turer og på dagsturer til Seattle. Jeg hadde det veldig på disse turene og du vil garantert treffe nye venner. En annen ting jeg likte godt, var å leie en bil eller ta Greyhound bussen på lengere turer. Du kan enkelt dra til fjellet for å stå på ski, besøke Oregon eller kjøre opp til Vancouver. Det er veldig gøy.

Jeg vil si at det å studere utenlands ved Green River College har gjort et inntrykk på meg og livet mitt. Fagene jeg tok gjorde at jeg innså at psykologi og business var linjen jeg skulle fortsette med. Vennskapene jeg fikk og alle minnene vi skapte, er noe jeg ofte tenker tilbake på. Jeg reise dit alene og var den eneste fra Skandinavia i de seks månedene jeg var der, men jeg møtte så mange fantastiske mennesker fra hele verden. Jeg er for alltid takknemlig for opplevelsen jeg hadde og kan ikke gjøre annet en å anbefale andre å gjøre det samme.»

Mitt råd til fremtidige Green River Studenter

«Det første du burde gjøre er å bli kjent i området du skal bo i. Bruk litt tid på å utforske nabolaget, campus og byen. Finn ut hvor de nærmeste matbutikkene er, og hvordan bussene og togene fungerer (det er ganske enkelt). Dette sparer deg for mye tid og energi, og du vil føle deg mye mer komfortabel.

Et annet råd er å bo på skoleområdet, i studentboligene Corner Campus Apartments. Dette gir deg en unik mulighet til å bli kjent med andre studenter fra hele verden, men også de amerikanske studentene (selv om det primært er internasjonale studenter som bor der). Da bor du i et hus med tre andre personer. Du får et privat soverom, 2 bad man deler, et kjøkkenområde og et fellesrom. Fasilitetene er gode, og det er alltid masse mennesker rundt deg. Det ligger i tillegg kun 2 minutter unna campus, så du er derfor alltid i nærheten av der du skal ha timene dine.»

Green River students in Seattle walking in the mountains

"Når vi snakker om fagene, så ville jeg ikke anbefalt deg å registrere deg opp for online timer. Når du møter opp fysisk i stedet, så vil du treffe utrolig mange forskjellige mennesker og i tillegg er det en fin måte å bli kjent med de amerikanske studentene også.

Det siste rådet jeg vil gi er å dra ut å finn på ting. Green River College ligger i Auburn, som er kun en time unna Seattle. Ta noen dagsturer og utforsk Seattle. Det er en fantastisk og mangfoldig by. Skolen og forskjellige klubber setter sammen arrangementer som går over helgen, og det er en fin mulighet for å utforske Washington State, og for å møte nye mennesker. Jeg anbefaler på det sterkeste at man deltar på noen av disse arrangementene. Hvis du har mulighet, lei en bil for helgen og reis av gårde. Washington State er vakker og enorm, så det er mye fin natur å se på og flere morsomme steder å utforske. Anbefaler å ta en tur til kysten, kjør langs Highway 101, gjennom Olympic National Park. Det å ta turen til Mt. Rainer er også verdt kjøretiden. Jeg personlig bruker app’en Turo for å leie bil, og det har fungert veldig bra for meg."

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...