{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Green River College

Studere på Green River College
Studere på Green River College

Studere på Green River College

Green River College ligger i Auburn, Washington - 45 minutter sør for Seattle. Hvis du drømmer om å oppleve det genuine amerikanske collegelivet er Green River perfekt for deg.

Spør oss om Green River

Ved Green River kan du studere enten 2 år (deler av en bachelorgrad) eller ta et Study Abroad-program på 3, 6 eller 9 måneder. Green River er også det perfekte stedet for deg som elsker å være aktiv ute i naturen! Campus ligger nemlig tett på flere nasjonalparker.

På denne siden vil du finne nyttig informasjon knyttet til studier ved Green River College. Du kan også benytte deg av linkene for å lese om studietilbudet, studentlivet i Auburn, Washington, campus, og søknadsprosessen. Gå heller ikke glipp av andre studenters erfaringer fra Green River College. 

Den store fordelen med å studere på Green River College

Ved Green River kan du studere et eller to semestre, ta en Associate Degree, eller følge skolens 2+2 program. Dette programmet gir deg muligheten til å fullføre de to første årene av en Bachelorgrad ved Green River, og deretter overføre til amerikansk universitet hvor du fullfører graden. Dette er en mer økonomisk løsning enn å ta hele graden ved et universitet. 

10 gode grunner til hvorfor europeiske studenter trives på Green River College:

 1. Kostnaden er lavere sammenlignet med andre universiteter.
 2. Det er et stort utvalg av studieprogrammer, samt mange gode muligheter for overføring til anerkjente universiteter i USA når du har oppnådd din Associate Degree.
 3. Du vil få nye venner fra hele verden - Green River har studenter fra over 63 forskjellige nasjoner.
 4. Skolen ligger i vakre omgivelser, og er i kort avstand til nasjonalparker hvor du kan både gå på fotturer og kjøre snowboard. 
 5. Kort avstand til Seattle - en av USAs metropolbyer med mange spennende severdigheter og attraksjoner.
 6. Mange gode muligheter til å bli med i forskjellige studentforeninger og klubber. Det finnes noe for alle her! 
 7. Studenter har muligheten til å arbeide på campus eller som frivillig i nærmiljøet. Dette gir en ytterligere mulighet til å vokse og få nyttig erfaring. 
 8. Et omsorgsfullt miljø - lærere og ansatte som ser hver enkelt student og som jobber for at alle skal trives på Green River College. 
 9. Flotte fasiliteter, inkludert studentboliger på campus og et nytt bygg for studentenes hovedforening. 
 10. En morsom introduksjonsuke for nye studenter - dette hjelper deg til å skaffe deg nye venner og finne deg til rette raskt.

Studer ved et anerkjent universitet i USA

To ganger om året kommer over 1000 anerkjente universiteter, som f.eks University of California Berkeley og Michigan State Univeristy, til Green River for å rekruttere internasjonale studenter til sine studieprogrammer. Ved å fullføre Green Rivers 2+2 program har du muligheten til å bli rekruttert til et av de mange toppuniversitetene i USA. Andre anerkjente universiteter som man kan overføres til inkluderer blant annet: Columbia University, Brown University, UCLA, og New York University.

Fakta om Green River College

Antall studenter: ca. 8,000
Antall internasjonale studenter: ca. 1,700 fra over 63 land
Minimum alder: 16 år

Hvordan kan KILROY hjelpe med til å studere på Green River?

Vi tilbyr gratis studieveiledning, og vi vil hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen. I tillegg vil vi kunne svare på alle spørsmål om studieavgift, stipend, og gi generelle tips om studentbolig.  

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på Green River College?

På Green River College kan du ta et eller to semester som Study Abroad-student, ta en 2-årig Associate Degree, eller ta et 2+2 program hvor du kan overføre til et anerkjent amerikansk universitet for å fullføre din Bachelorgrad.

 • Et Study Abroad-program:

Lev som en amerikansk college student i 3, 6, eller 9 måneder. Du kan ta morsomme og spennende fag, og nyte et aktivt studentliv. Green River tilbyr 4 forskjellige typer Study Abroad-programmer. Velg det som passer best for deg: 

 1. Tradisjonell – Velg å studere ved Green River College i Washington for 3, 6 eller 9 måneder.
 2. Green River til California – Studer de første 3 månedene ved Green River, og overfør til Santa Barbara City College i California til vårsemesteret. 
 3. Green River til Australia og New Zealand - Studer de første 3 månedene ved Green River, og bli deretter med dine amerikanske studievenner på et utvekslingssemester til Australia og New Zealand for 10 uker, før du fullfører de 3 siste månedene tilbake på Green River.
 4. Green River til Hawaii – Studer de første 3 månedene ved Green River, og overfør til Kapi’olani Community College på Hawaii til vårsemesteret. 

 • En Associate Degree:
  En Associate Degree ved Green River College er et 2-årig program, som vil gi deg muligheten til å overføre til et anerkjent universitet hvor du kan fullføre en bachelorgrad. En Associate Degree er dermed en halvlang høyere utdanning, og kan også brukes til innpass på studier ved norske universiteter. Ta kontakt med våre studieveiledere for mer informasjon om Associate Degrees. 

 • Et 2+2 program:

  Green River College er ledende når det kommer til overføringer av studenter til universiteter. Tidligere studenter ved Green River har blitt tatt opp til studier ved anerkjente og verdensledende universiteter som: UC Berkeley, UCLA, Brown, Cornell, Columbia, John Hopkins og mange flere. I tillegg har Green River overføringsavtaler med over 30 høytrangerte universiteter. Med andre ord har du gode muligheter for å kunne fullføre utdanningen din ved et anerkjent amerikansk universitet.

  Hovedårsaken til Green Rivers øverføringssuksess er den individuelle overføringsplanen hver enkelt student får. Alle studenter på 2+2 programmet får tildelt en veileder. I samarbeid med denne veilederen utvikler studenten en 2-åring plan hvor de jobber målrettet mot en overførsel til et anerkjent universitet. Planen fokuserer blant annet på valg av studieretning og fag.

Hvor mye koster det å studere på Green River College?

Studieavgiften ved Green River College varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Nedenfor ser du veiledende priser forskoleåret 2022/2023:

Skolepenger: Fra 10.830 USD per skoleår eller fra 3610 USD per kvartal

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Studenthistorier

Se flere studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...