Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kine i Florida: Dette har vært den villeste opplevelsen så langt for meg

Kine studerer entreprenørskap i Florida

Kine studerer Business med fokus på Entreprenørskap ved Hillsborough Community College (HCC) i Florida. La deg inspirere av hennes erfaringer, og les hvorfor hun digger å være student på college i USA!

Hillsborough Community College
Er du interessert i å vite mer om Hillsborough Community College?
Les mer om Hillsborough Community College

Hvorfor valgte du å studere ved Hillsborough Community College?

Jeg valgte dette lærestedet fordi jeg har vært i denne byen og staten mange ganger og det var litt kjent, men også fordi HCC har de beste lærerene i USA  i forhold til det feltet jeg vil spesialisere meg innen; entreprenørskap. De har også et godt program for internationale studenter som gjør det enkelt å finne seg til rette her. 

Jeg valgte å ta en utdanning på HCC, med fokus på entreprenørskap fordi det er et fagområde jeg brenner for. Jeg er veldig facinert av tankesettet til entreprenører. Jeg vil implementere dette tankesettet i mitt eget liv også. Samtidig lærer jeg business, som er noe jeg vil jobbe med. 

Hva lærer du?

Jeg lærer om business, og de forskjellige aspektene ved dette. Det kan være markedsføring og ledelse, økonomi og business i forhold til verdensbilde. Det viktigste jeg har lært på denne skolen er tankesettet til en entreprenør og hvordan man kan finne muligheter i enhver situasjon. I tilegg har jeg blitt utfordret på fremmede kulturer, og hvordan samarbeide med alle. Jeg lærer fortsatt mye, og det er utrolig spennende.

Florida i USA

Hvilke fordeler opplever du ved å studere ved HCC?

Jeg synes det er mange fordeler ved å studere ved HCC:

  • Skolen er ikke så vanskelig å finne ut av, så det gikk ikke lang til før jeg kjente de forskjellige byggningene.
  • Lærerne er helt eksepsjonelle. Alle er utrolig hjelpsomme, og tilrettelegger for internationale studenter. Du blir tatt godt imot.
  • Det internasjonale kontoret, og opplegget er veldig bra. De hjelper med alle mulige spørsmål og problemer man kan ha som ny på skole og landet. De har også ofte samlinger, utflukter og litt gratis mat (noe alle studenter setter stor pris på).
  • Både elever og ansatte er genuint interesserte i å lære om deg og hvor du kommer fra, og du forsvinner ikke i mengden.

Hva kjennetegner studentene på ditt studium?

Utadvente, engasjerte, hjelpsomme, motiverte. De har pågangsmot og tar utfordringer som måtte oppstå på strak arm.

Hva kan du bruke utdanningen til, og hvilke egenskaper mener du er nødvendig for å lykkes i denne utdanningen?

Man kan bruke utdanningen til mye forskjellig innen business. Jeg har hovedfokus på entreprenørskap, og kan bruke denne utdanningen til blant annet å starte eget selskap. Man får også en bedre forståelse for business og verdensøkonomien.

Egenskapene jeg mener er nødvendige for å lykkes her er evne til forandring, pågangsmot, positivitet og utholdenhet.

Kine i Florida

Er det utfordringer nye studenter bør være oppmerksomme på før de begynner på det samme studiet som deg?

Det finnes alltid mange utfordringer på veien. På dette studiet vil jeg kanskje si vær oppmerksom på at dette er ikke et pugge og lese fagområde i det hele tatt. Dette er et “hands on” fag som de kaller det. Dette er et fag hvor du er ute i feltet. Du presenter ofte, du er ute og snakker og finner kunder. Du bygger opp en egen business, og du blir kjent med businessmiljøet i byen, samt mange interessante og nyttige personer. Du går rett fra skolebenken inn i den store businessverden, og dette må man nesten bare takle. I forhold til arbeidsoppgaver er det er del, men de pusher deg til å yte ditt beste hele tiden. Hvis du er sjenert eller ikke glad i å stå foran folk vil du fort komme over dette ettersom du ikke har noe valg.

Hvordan du bor du og hvordan fant du denne boligen?

Jeg bor i en leilighet sammen med to andre jenter ca. 15-20 minutter fra skolen. Det er to soverom, kjøkken, bad, stue og en liten verandra. Vi har i tillegg tilgang på basseng, treningssenter og rom/områder vi kan studere. Vi fant denne boligen ved å kjøre rundt å sjekke forskjellige steder. Etter vi kom til denne, ble vi enige om at det var her vi trivdes best.

Vil du anbefale andre nordmenn å studere i utlandet?

Jeg vil så absolutt anbefale andre nordmen å studere i utlandet! Dette har være den villeste opplevelsen så langt for meg. Ved å flytte bort lærer du en helt ny kultur, og det hjelper deg å bryte gamle vaner og rutiner du har i livet ditt. Du blir nødt til å finne nye venner, spise ny mat og utforske nye steder. Man opplever det helt annerledes enn å være på ferie. Du vokser som menneske, og vil oppdage og utfordre sider ved deg selv. Man lærer veldig mye om seg selv, og man blir mer voksen. Samtidig lærer du et nytt språk på best måte mulig, og det tar ikke lang tid før du kan det godt. Hvis du er eventyrlysten som meg, er det veldig lurt å slå sammen utdanning og reise til et nytt sted på denne måten.

Hvorfor valgte du å søke gjennom KILROY?

Jeg viste faktisk ikke så mye om KILROY før en venninne tipset med om de. Etter å ha lest om KILROY, kontaktet jeg de ang. skolen jeg ville på. De har hjulpet meg utrolig mye, og jeg tror nesten ikke jeg hadde vært her foruten dem. De hjalp med søkeprosessen, og alle andre papirer som måtte ordnes. De svarte raskt og var enormt hjelpsomme. Best av alt var det helt gratis, noe som er helt fantastisk og gjør det til et tilbud alle burde benytte seg av!

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studie- og internship inspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...