{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hillsborough Community College

hcc-students-jumping-at-the-beach-in-florida
students-at-HCC

Studere på Hillsborough Community College (HCC)

Har du lyst til å studere i Florida? Så har du kommet til rett sted. Hillsborough Community College har blant de laveste studieavgiftene i Florida, og studenter ved HCC kan nyte solskinn året rundt, et variert kulturliv og strender i verdensklasse!

Hillsborough Community College har fem campusområder plassert i Tampa, Florida og omkring Hillsborough County, og er et bra sted å starte for internasjonale studenter som drømmer om å ta en bachelorgrad i USA. En 2-åring associate degree ved HCC er støttet av Lånekassen.

 • En Associate Degree (Etter å ha oppnådd en Associate Degree ved HCC, er du kvalifisert til å søke om transfer til noen av USAs mest anerkjente universiteter, slik at du kan fullføre bachelorgraden din der).

Vi tilbyr gratis studieveiledning til deg som drømmer om å studere på college i Florida. Kontakt oss og få hjelp til alle spørsmål du måtte ha om studier på HCC i Florida. 

Spør oss om studier på HCC

8 grunner til å studere på Hillsborough Community College

 1. En fantastisk beliggenhet ved kysten av Florida, med solskinn året rundt og underholdningstilbud i verdensklasse.
 2. Mulighet for å søke transfer til topprangerte universiteter hvor som helst i USA
 3. Lav studieavgift– skolen er blant de rimeligste i Florida
 4. Kulturelt mangfold på campus og i klasserommene
 5. Høy standard på studentboligene på campus
 6. Internasjonalt miljø med studenter fra over 130 forskjellige nasjoner
 7. Små klasser
 8. Egne supporttjenester for internasjonale studenter

HCC - et fantastisk college i Florida

Hillsborough Community College tilbyr mer enn 160 akademiske programmer, så det er mye å velge mellom. Her er noen eksempler:

 • Arkitektur
 • Kunst
 • Bedriftsledelse
 • Kriminologi og strafferett
 • Digitale medier
 • Turisme
 • Musikk
 • Psykologi
 • Statsvitenskap
 • Bæredyktig design
 • Samfunnsvitenskap
 • Dans
 • Akvakultur


... og mange andre spennende studieretninger du kan studere i Florida på Hillsborough Community College!

Akademisk omdømme for HCC

HCC er akkreditert av The Southern Association of Colleges and Schools (SACS) og har de høyeste opptakstallene blant college i Tampa Bay. Skolen er rangert som nummer 5 i USA i forhold til antall fullførte associate degrees, og majoriteten av de som fullfører graden 'associate in arts' (AA) overføres til 4-årige universiteter hvor de fullfører sin Bachelorgrad.

Campus på Hillsborough Community College

HCC har fem campuser lokalisert i Tampa og i det omkringliggende Hillsborough County. Dale Marby Campus ble opprettet i 1970 og er HCCs største og eldste campus. Den består av syv bygninger som sammenlagt har over 46 000 kvadratmeter med klasserom, laboratorier, møterom og kontorer. 48% av HCCs studentmasse tilhører denne campusen. Campusen er dessuten hjem for HCCs egne tannklinikk, optikerklinikk, sportsarenaer og det luksuriøse studentboligkomplekset, Hawks Landing.

Studentbolig på Hillsborough Community College

HCC tilbyr studentboliger med høy standard innenfor campus-området. Praktisk plassert på Marby Campus finnes det luksuriøse, fult møblerte leiligheter med 1, 2 eller 4 soverom. Alle leilighetene har tilgang til internett, datarom, treningssenter og et svømmebasseng.

Fordeler med studentboligene Hawks Landing:

 • Gangavstand til forelesningssalene
 • Romslig soverom med eget bad, samt internett og kabel-tv inkludert i prisen
 • Luksuriøst felleskjøkken og fullt møblert fellesstue
 • Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel
 • Resort-style svømmebasseng og sandvolleyballbane
 • Moderne treningsfasiliteter
 • Datarom med printere og arbeidsstasjoner
 • Gaming-rom og organiserte sosiale aktiviteter

Studentlivet ved Hillsborough Community College og i Florida

HCC ligger i Tampa på Floridas solfylte vestkyst, ca. en times kjøring vest for Orlando. Tampa Bay-regionen er kjent for sitt rike marine dyreliv, glimrende konsertarenaer, fantastisk shopping og massevis av utsøkte restauranter.

Som student på HCC kan du utnytte deg av Tampas brede utvalg av utendørsaktiviteter, enten du vil reise på telttur, ri, gå på fotturer, fiske, dykke, seile, sykle eller padle kajakk. Dessuten venter 56 kilometer med kritthvit sand og herlige badetemperaturer i Mexicogolfen, kun en kort kjøretur unna. 

I tillegg til de populære fornøyelsesparkene Disney World og Universal Studios i nærliggende Orlando, har Tampa Bay-regionen også flere lokale attraksjoner å by på, som for eksempel Busch Gardens, Florida Aquarium, Lowry Park Zoo og MOSI (Museum of Science & Industry).

Florida er for øvrig en utmerket destinasjon å ta en road trip i - lei en bil og kjør til Miami og videre ned til fantastiske Florida Keys!

Å engasjere seg i Campus Involvement - et program for å fremme engasjement i nærmiljøet og på campus- er en god måte å få mest mulig ut av tiden på HCC. Hillsborough Community College har flere idrettslag, som baseball eller tennis, eller du kan bli med i en av de mange kollegiklubbene.

Søk på Hillsborough Community College

HCC evaluerer søknaden din basert på dine nåværende og tidligere studier. Generelt krever HCC et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak. Videre kreves normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest, slik som IELTS eller TOEFL-testen.

Søknadsfrister:
Søknadsfristen for høstsemester (august – desember) er normalt den 15. juni, og vårsemester (januar – mai) er 1. november. Vær likevel obs på at datoene kan variere fra år til år, så vi anbefaler at du kontakter oss i god tid for å få bekreftet søknadsfristen. 

Vil du vite mer om studier på HCC?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Hillsborough Community College? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier ved HCC og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett.
Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

 

Hvorfor KILROY?

Gratis studieveiledning
Vi svarer på alle spørsmålene dine om å studere i utlandet. Å få hjelp av oss er gratis og det finnes ingen dumme spørsmål! Du finner heller ingen skjulte avgifter skrevet med liten skrift noe sted.
1-1
Du får din egen personlige studieveileder. Sammen skreddersyr dere utdannelsen din i utlandet basert på dine drømmer, ønsker, muligheter og vår erfaring.
Vi veileder deg fra A-Å
Vi hjelper deg helt fra starten og fortelle deg om alt du trenger å vite om emner, finansiering, bolig, stipend, visum og alt i mellom. På den måten kommer du ikke til gå glipp av noen viktige detaljer.

Hva kan jeg studere på Hillsborough Community College?

På HCC kan du studere:

 • En Associate Degree (etter 2 år kan du fortsette på et universitet i USA og få en Bachelor)

HCC tilbyr et bredt utvalg av 2-årige associate degrees. En slik grad tilsvarer stort sett de første to årene av en bachelorgrad i USA. Etter å ha fullført en associate degree kan du søke om transfer for 3. året på topprangerte amerikanske universiteter for å fullføre bachelorgraden din der.

De mest populære studiene blant internasjonale studenter på HCC er:

 • Business
 • Hospitality Management
 • Ingeniørfag
 • IT
 • Samfunnsfag

Men HCC tilbyr over 160 akademiske programmer så du har masse å velge i mellom.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere om hvilke studiemuligheter du har på Hillsborough Community College.

Hvor mye koster det å studere på HCC?

Studieavgiften på HCC varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Nedenfor ser du veiledende priser:

 • Associate Degree fra 9 111 USD per år 

For studenter med gode karakterer finnes det noen få muligheter til å få stipend gjennom HCCs Honors Institute, men merk at kun eksisterende HCC Honors-studenter er kvalifisert til å søke om stipend.

I tillegg tilbyr HCCs idrettsavdeling stipend til studenter som er aktive innen idrett, men merk at konkurransen om disse stipendene er hard.

Ta kontakt med våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Florida, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Studiestart

Jan & Aug

Beliggenhet

Tampa, Florida

Antall studenter

47.000

Støttet av Lånekassen

Ja

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...