{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Lene på Sunshine Coast: Det fineste stedet i hele Australia

lene-uni-sunshine-coast-campus

Lene har studert business, med hovedfag i markedsføring, og turisme, fritid og arrangement ledelse i Australia. Her er hennes historie fra siste år på University of the Sunshine Coast (USC).

University of the Sunshine Coast
Er du interessert i å vite mer om University of the Sunshine Coast?
Les mer om University of the Sunshine Coast

Se for deg dette: Stå opp når kroppen sier i fra, spis lang frokost i solen på terrassen, pakk håndkleet og spaser ned til stranden, drikk masse smoothies, gå en spasertur langs stranden, sitt ned i solen og se delfiner og hval svømme forbi, inviter noen venner hjem på bål i hagen og skravling til langt utover kvelden. I Australia har man i løpet av ett år faktisk mer fri enn skole, og hva er da ikke bedre enn å bo i ett ferieparadis som Sunshine Coast, hvor ingen stresser, og man aldri trenger å bruke sko?

Jeg er for øyeblikket i mitt tredje år, og har kun ett semester igjen! For meg er dette helt absurd, tiden har gått så utrolig fort. Jeg koser meg så my, at jeg nesten skulle ønske jeg kunne skru tiden litt tilbake slik at jeg kan bli her litt lenger! 

Jeg kunne ikke sett for meg en bedre studietid enn den jeg har fått på USC. Skolen er mindre enn de fleste andre universitetene i Australia (rundt 12 000 elever), så jeg føler at læringsmiljøet er litt mer personlig. Dessuten er skolen preget av en veldig avslappet kultur, som er veldig deilig. Universitetet har nylig vunnet flere priser, blant annet som det mest filantropiske universitet i Australia!

Lene og venner på tur

Studentjobb og sport - en perfekt kombinasjon!

Som markedsføringsstudent her på universitetet har jeg fått mulighet til å jobbe med sosiale media markedsføring for toppidrettsprogrammet her på universitet, som har vært utrolig lærerikt for meg. Jeg har også nylig fått meg jobb på universitetet innen arrangement ledelse for ett av programmene universitet har for å motivere ungdom gjennom sport til å gå på universitet når de fullfører videregående.

Universitetet tilbyr mange muligheter innenfor sport, og student idrettsutøverne her får god hjelp med tilrettelegging med å balansere trening og studie. Dessuten har Sunshine Coast en kultur preget av en aktiv livsstil.

Lene og en venninne dykker i Australia

Å bo og studere på Sunshine Coast er helt fantastisk. Nå er det midt på vinteren her, og vi er på 1 ½ måneds lang vinterferie. Jeg benytter tiden til å spise lange frokoster på terrassen i solen, dra på stranda og slappe av i det nydelige vinterværet. 

Hvorfor valgte jeg Australia og Sunshine Coast?

Dette er et spørsmål jeg får hele tiden. For meg var det aldri tvil om jeg skulle studere i utlandet, men jeg valgte Australia på grunn av språk og klima. Så valgte jeg videre Sunhine Coast fordi det ligger nærme fine strender, fordi USC så ut som et moderne og lokalt universitet, og selvfølgelig fordi det er kenguruer på campus. Så var jeg bare heldig at Sunshine Coast har levd opp til alle forventninger x1000. 

Lene dykker med hvalhai

Å studere her gir meg mulighet til å reise og virkelig oppleve den australske kulturen. I løpet av mine 2 ½ år her på Sunshine Coast har jeg fått reist en del rundt i landet, og opplevd den australske kulturen fra flere sider. Dette er kanskje det beste med å studere i utlandet: man får reise rundt samtidig som man studerer. Det er den absolutt mest optimale måten å få tid til å oppleve alt man har lyst til i ett komfortabelt tempo mens man er ung.

Jeg anbefaler USC til alle jeg møter! Sunshine Coast er den desidert fineste byen i Australia, alle her er utrolig imøtekomne og vennlige, og her finner man også ett kjempebra universitet, nemlig University of the Sunshine Coast. 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...