{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på University of the Sunshine Coast (UniSC)

Birds View Of Unisc
Unisc Beautiful Location

Studere på University of the Sunshine Coast

Kunne du tenkt deg å studere nær stranden, nær vakker natur, se kenguruer hoppe rundt på campus og gå på kurs med australske og internasjonale studenter fra hele verden ved et av Australias beste universiteter?

University of the Sunshine Coast ligger bare 90 km fra Queenslands største by, Brisbane, på den vakre Sunshine Coast, som er så solrik som det høres ut med 260 årlige solskinnsdager. Vi gir deg gratis studieveiledning, og kan hjelpe deg med blant annet søknaden, budsjett og bolig på Sunshine Coast.

Spør oss om UniSC

University of the Sunshine Coast er et moderne universitet som har et innovativt studietilbud i tillegg til faglig sterke og erfarne lærere.

9 gode grunner til å studere på University of the Sunshine Coast

 1. Rimelige skolepenger og lavere levekostnader enn i Australias største byer. I tillegg til å være en utmerket studentdestinasjon, er Sunshine Coast et av Australias beste destinasjoner når det kommer til livskvalitet.

 2. Beliggenhet - UniSC ligger kun 1 times kjøretur fra yrende Brisbane og bare 15 minutter fra vakre strender, regnskoger, restauranter, klubber og natteliv.

 3. Det er kenguruer på campus (!)

 4. Små klassestørrelser med et personlig læringsmiljø. UniSC har et bra godt student- og læremiljø hvor forelesningene er lagt opp på en måte som fenger studentene og hvor du vil få muligheten til utvikle deg selv.

 5. Flotte studentboliger i gangavstand til campus. Å studere på University of the Sunshine Coast betyr at du vil studere på et sted hvor folkene har et åpent sinn og er vennlige og imøtekommende.

 6. Fantastiske sportsfasiliteter f.eks. et basseng i olympisk størrelse, treningssenter, badmintonbaner, en friidrettsbane og mye mer

 7. Været! Den avslappede atmostfæren og det flotte været ved Sunshine Coast vil få det til å føles som du er på en lang sommerferie mens du studerer her.

 8. Du har lov til å søke på studentjobber mens du studerer i Australia (opptil 40 timer per fjortende dag og på heltid i ferien).

 9. Plasseringen gir deg muligheten til å reise til mange unike steder i Australia, som Brisbane, Fraser Island, Gold Coast, Whitsundays Islands og outbacken fra Ayers Rock til Darwin.

Hva kan du studere på UniSC?

University of the Sunshine Coast tilbyr utdanning i små klasser og du vil møte dedikerte lærere og veiledere. Du kan studere nesten hva som helst ved University of the Sunshine Coast, for eksempel politikk, næringsliv, turisme, design, markedsføring, idrettsstudier, miljøstudier, biomedisin, jus-PR og mye, mye mer. Nesten hva som helst er mulig!

Vi tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med alt det praktiske som finansiering, søknad, bolig og stipend hvis du ønsker å studere:

 • Semester i løpet av ditt friår eller study abroad
 • Bachelor
 • Master
 • Engelsk språkprogram

Vi hjelper deg med å finne riktig studieretning for deg og vi tilpasser alltid vår studieveiledning til dine ønsker, behov og drømmer.

Studieretninger på University of the Sunshine Coast

Du har nesten uendelige studiemuligheter ved University of the Sunshine Coast. Noen eksempler er:

 • Næringsliv, IT og turisme f.eks. Business, Management, Marketing, International Business, Cyber ​​Security, Cyber ​​Investigation and Forensics, Event Management
 • Kreative bransjer, design og kommunikasjon f.eks. UX Design, Teater og forestilling, Journalistikk, sosiale medier
 • Utdanning f.eks. Grunnopplæring, Undervisning, Steinerundervisning, tidlig barndom, utendørs miljøstudier
 • Ingeniørvitenskap og vitenskap f.eks. Miljøledelse, klimaendringer, sivilingeniør, vitenskap
 • Helse, sykepleie og idrettsvitenskap f.eks. Jordmor, Sport og trening, Sykepleie, Biomedisinsk vitenskap, Paramedic Science, Sports Nutrition
 • Humaniora, psykologi og samfunnsvitenskap f.eks. Psykologi, sosialt arbeid, bydesign og byplanlegging,
 • Lov og kriminologi f.eks. Kriminologi og rettferdighet, jus

Nylig introduserte University of the Sunshine Coast nye bachelorgrader f.eks.

 • Bachelor i idrettsstudier
 • Bachelor i miljøledelse
 • Bachelor i spilldesign

Hvem kan studere på University of the Sunshine Coast?

Alle som har fullført VGS kan studere på University of the Sunshine Coast. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører VGS nærmere studiestart. Til studier på bachelornivå/masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Kontakt oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Et studium på University of Sunshine Coast passer for deg som:

 • Ønsker et friår etter VGS men likevel ønsker å gjøre noe fornuftig med tiden: Ta et semester på UniSC og studer enkeltsående fag som du interesserer deg for!
 • Ønsker å studere en hel utdannelse på Sunshine Coast, f.eks en bachelor- eller mastergrad.
 • Ønsker å ta et utvekslingssemester i forbindelse med din pågående utdanning i Norge. 
 • Ønsker å ta en "top-up" på din allerede kortere udanning fra Norge, for å oppnå en hel bachelorgrad.

Akademisk omdømme

UniSC har tidligere blitt rangert blant Australias topp 20 universiteter innen 3 forskjellige kategorier av "The Educational Experience". UniSC mottok 5 stjerner for:

 • kvalitet på undervisningen
 • studentenes tilfredshet (totalt sett)
 • studentenes tilfredshet med de ferdigheter og egenskaper de har opparbeidet seg gjennom studieperioden ved UniSC

Skolen mottok i tillegg 4 stjerner i kategorien "ansattes kvalifikasjoner og dyktighet" og 3 stjerner i kategorien "student-ansatt ratio".

Campuser ved University of the Sunshine Coast

UniSCs hovedcampus er Sippy Downs. Sippy Downs campus har en sentral beliggenhet i Sunshine Coast, kun 15 minutter fra Mooloolaba. UniSC har også et relativt nytt campus, UniSC Moreton Bay, som åpnet i 2020 og ligger kun 30 minutter nord for Brisbane. De har også to mindre campuser som ligger i Fraser Coast og Caboolture, men internasjonale studenter studerer som regel på hovedcampuset i Sippy Downs (Sunshine Coast).

På campus vil du oppleve en vennlig og imøtekommende atmosfære og universitetet gjør sitt ytterste for at studentene skal få en god studietid. Fasilitetene er moderne, og lærerne er dyktige og profesjonelle. Da Sippy Campus grenser til et naturreservat er det heller ikke uvanlig å støte på kenguruer på campusets gressplener.

UniSC Sippy Downs campus tilbyr mange førsteklasses fasiliteter og tilbud som vil bidra til å gjøre studietiden din best mulig. Dette inkluderer:

 • moderne forelesningshaller og klasserom
 • et prisbelønnet bibliotek
 • mange kafeer og restauranter, som the Brasserie, Café J, Café C, og the Sports Café
 • et svømmebasseng av meget høy standard
 • sport og fitness fasiliteter, inkludert et godt utstyrt underdørs treningsområde, og et stort utvalg av idrettslag som studenter kan delta i
 • et kunstgalleri som har jevnlige utstillinger med fokus på moderne kunst og design.
 • Et eventkontor, med lokaler til utleie.

Studentboliger ved University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast kan tilby studenter bolig i tre privateide, fullt møblerte boligkomplekser som ligger beleilig plassert ved universitetets Sippy Down campus. Boligkompleksene er:

 1. UniCentral
 2. Varsity Apartments
 3. The Village

UniCentral, Varsity Apartments og The Village er alle knyttet sammen via en sti som leder til campus. Campus ligger kun 3 minutters gange unna. Offentlig transport og et kjøpesenter finnes også i umiddelbar nærhet.

Studenter kan også benytte seg av privateide studentbolig-komplekser i Brisbane. Disse tilbyr i all hovedsak leiligheter som deles av flere studenter. Hvis du gjerne vil leie ditt eget hus, leilighet, byhus eller lignende så finnes det flere utleiere og boligselskaper som du kan leie igjennom.

Tilbud til studenter med funksjonshemninger

Studenter som har spesielle behov av helsemessige årsaker kan kontakte univeristetets Disability Adviser. Universitetet er tilrettelagt for studenter med funksjonshemninger.

Fakta om University of the Sunshine Coast

Liker du å komme tett på dyr? Bra, for du kommer til å treffe på mange kenguruer under studietiden ved UniSC!
UniSC Sippy Downs har rundt 18.250 studenter, hvorav 1.600 er internasjonale studenter fra over 60 forskjellige land. Med andre ord, du vil få nye vennskap med mennesker fra hele verden. Du kommer til å se noen av de vakreste solnedgangene som finnes ved Sunshine Coast.

Hvordan søker jeg på University of the Sunshine Coast?

University of the Sunshine Coast har løpende opptak, så hvis University of the Sunshine Coast har fanget din interesse anbefaler vi at du søker så tidlig som mulig, og minst 3-4 måneder før studiestart. Ta kontakt med oss for å sette i gang søknadsprosessen.

Vil du vite mer om studier på UniSC?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om UniSC? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på UniSC?

Som internasjonal student ved UniSC kan du ta:

 • et Study Abroad-program (1 eller 2 semester)
 • en Bachelorgrad
 • en Mastergrad

Universitetet har et stort utvalg av spennende fag innen design, business, lærerutdanning, språk, mediefag og IT, for å nevne noen.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om hvilke studiemuligheter du har ved UniSC.

Hvor mye koster det å studere på UniSC?

Studieavgiften til UniSC varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad: fra 11 450 AUD per semester
 • Bachelorgrad: fra 24 800 AUD per år
 • Mastergrad: fra 27 000 AUD per år

Studenter i Australia kan søke om både private stipender, utdanningsstipender og støtte fra Lånekassen.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Australia, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Studenthistorier fra UniSC

Se flere studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...