{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Malin på Sunshine Coast: Jeg ble umiddelbart forelsket i USC

malin-university-of-the-sunshine-coast-(1)

Kombinerer studier og idrett

Malin tar en bachelorgrad i kriminologi på University of the Sunshine Coast i Australia. Hun kombinerer studiene sine med idrett, og forteller at hun har tatt sitt livs beste beslutning ved å ta en bachelorgrad i Australia.

usc-point-cartwright
University of the Sunshine Coast
Les mer om universitetet

USA eller Australia - hvor skal jeg studere?

"I starten var jeg veldig usikker på hvor i utlandet jeg ville studere. Jeg vurderte USA fordi de har et stort støttesystem for idrett, og jeg hørte mye fint fra andre som har studert der før. Jeg bestemte meg for å kontakte KILROY i Oslo for å høre hvilke muligheter jeg hadde, og få mer informasjon om hele prosessen med Lånekassen, søknader osv.

Jeg kom i kontakt med Elisabeth Taalesen fra KILROY, som spurte meg om jeg hadde vurdert å studere i Australia. Jeg begynte å se på flere universiteter som Elisabeth anbefalte og jeg ble umiddelbart forelsket i University of the Sunshine Coast (USC). Jeg kom i kontakt med min nåværende trener i stavhopp, Ray Boyd, som anbefalte meg å søke på USC, blant annet fordi de trener på løpebanene på USC. Elisabeth hjalp meg søknaden til USC, visumsøknaden og Lånekassen. Ikke lenge etter kom jeg inn på USC og dro avsted på mitt studieeventyr i juli 2016."

Fra et semester til en bachelorgrad

"Jeg søkte på USC for å ta et study abroad-semester som varer i 6 måneder, der du kan velge de introduksjonsemnene du vil studere og få de godkjent som fag når du kommer tilbake til Norge. Jeg ble helt forelsket i den australske kulturen og livsstilen, noe som gjorde det enklere å finne ut hvor jeg ville ta bachelorgraden min. USC er et toppuniversitet når det gjelder undervisning, og jeg kunne ikke se for meg å studere et annet sted mens jeg konkurrerte og trente profesjonelt. Etter tre måneder på USC var jeg overbevist om at dette var den beste beslutningen i mitt liv, og jeg begynte å undersøke bachelorgrader. Jeg hadde alltid drømt om å jobbe med kriminalitet eller i politiet, og bestemte meg derfor å søke på en treårig bachelor i kriminologi. Jeg kom inn på studiet og fikk godkjent fagene mine fra study abroad-semesteret, så da hadde jeg igjen 2,5 år på bachelorgraden. Nå er jeg på mitt tredje år og forventer å gjøre ferdig bachelorgraden min i juni 2019."

Malin studerer i Australia med KILROY

Den beste beslutningen i mitt liv

"Å velge USC har uten tvil vært den beste beslutningen i mitt liv, fordi jeg har fått så mange livslange vennskap med folk fra hele verden, opplevd en helt annerledes kultur og lært veldig mye om å være selvstendig ved å bo i utlandet. Du utvikler deg så mye som person og lærer hvordan du blir selvstendig og utadvendt, særlig fordi australiere er så vennlige og enkle å komme i kontakt med! Når du har bodd her en stund, merker du den avslappede og eventyrlige livsstilen til australierne. Naturen rundt Sunshine Coast er noe for seg selv! Det er eksotisk og har et dyreliv som er noe for seg selv! Det å være omringet av kenguruer med man studerer på campus, utforske så mange forskjellige steder og kunne reise rundt i hele Australia får meg til å forstå hvor heldig jeg er som kan studere og leve her."

Deltidsjobb som Social Media Manager

"I tillegg til å studere på USC er jeg med på et High-Performance Student Athlete-program (HPSA), som gjør at jeg kan kombinere studiene mine og idretten på et høyt nivå. Støtteprogrammet her på USC har hjulpet meg med å balansere idretten og studiene. Jeg har også fått en deltidsjobb på det internasjonale kontoret til USC, der jeg jobber som prosjektassistent og social media manager for HPSA. Gjennom jobben min har jeg fått muligheten til å hjelpe andre internasjonale studenter med spørsmål angående hvordan de kan bli involvert i sport, få jobberfaring og få det meste ut av deres study abroad-opphold."

"Å studere på USC har så langt vært den beste beslutningen i mitt liv og jeg er veldig glad for at jeg valgte å studere i utlandet og få oppleve dette landet. Velg USC, du kommer ikke til å bli skuffet!"

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...