{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Malins sykepleierutdanning i Australia

Malin mater kenguruer i australia

"Jeg ville tilbake til Australia"

"Hei! Mitt navn er Malin og jeg er 22 år gammel. Alt startet da jeg drop på en backpacker-reise for noen år siden, og Australia var en av destinasjonene jeg besøkte. Jeg tilbrakte 2 uker her, og jeg falt pladask for landet! Jeg begynte fort å tenke ut unnskyldninger og grunner til å reise tilbake og bli her lenger, og det var da jeg oppdaget KILROY. De hjalp meg så mye, og guidet meg gjennom hele prosessen med å søke på univeristeter i Australia."

university-of-the-sunshine-coast-campus-lawn-kangaroos
University of the Sunshine Coast
Drømmer du om å studere i utlandet, men vet ikke helt hvor du skal starte for å oppfylle den drømmen? Les mer om USC her og ta kontakt med våre studieveiledere for gratis hjelp.
University of the Sunshine Coast

Sykepleierutdanning ved University of the Sunshine Coast

"Til sist bestemte jeg meg for å starte på min sykepleierutdanning i Australia og jeg kom inn på University of the Sunshine Coast. Jeg er definitivt ei strand-jente, så å flytte til Sunshine Coast var kanskje den beste besluttningen jeg har tatt. Her finner du vakre strender, deilig klima, fantastiske turmuligheter, hyggelig lokalbefolkning og massevis av god mat. Det er så mye å finne på her, i tillegg til at det nesten alltid er fint vær, så det føles som at man er på ferie hele tiden!

Hardt arbeid og fokus hjelper meg gjennom lange dager på universitetet, men når skoledagen er over kan jeg koble ut med litt surfing eller en svømmetur på stranden. 

malin is a student in australia and surfs after school

 

Hvordan KILROY hjalp meg

"KILROY hjalp meg gjennom hele søkeprosessen, med visum, IELTS-tester og andre praktikaliteter før jeg kunne flytte hit. Det var veldig betryggende å vite at KILROY var ved min side gjennom hele prosessen og at alt ble håndtert og gjort på riktig måte. KILROY er et bra sted å søke hjelp og informasjon hvis du planlegger å studere eller arbeide i utlandet."

malin an exchange student in australia is doing a handstand at the beach

Malins beste råd

"Mitt beste råd til alle som sitter å lurer på om de skal studere i utlandet eller ikke, er; Bare gjør det! Flytt til det landet, ta den utdanningen, eller dra på den ferieturen. Så lenge du følger drømmen din kommer du ikke til å angre!

Det beste med å studere i utlandet er alle de uforglemmelige opplevelsene som det byr på og menneskene som du blir kjent med underveis"

Vil du ha vår hjelp? Book et møte!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...