{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mariann fant drømmestudiet i Australia, på USC

usc-student-story-mariann-surfboard

"Jeg har satt utrolig stor pris på all støtten som USC har gitt meg og den avslappende stemningen som Sunshine Coast tilbyr".

Hei, mitt navn er Mariann og jeg studerer ved University of the Sunshine Coast (USC).

«Etter videregående ønsket jeg å se mer av verden, men på samme tid var jeg ivrig etter å studere videre. Jeg hadde hørt om KILROY fra en venn av meg som studerte i Australia på det tidspunktet. Jeg bestemte meg for å sjekke ut nettsiden deres og endte opp med å sende de en mail om hvilke muligheter jeg hadde for å studere i utlandet. Jeg ville bo ett sted nær havet og ble rettet mot noen veldig bra universiteter i Australia, inkludert USC - hvor jeg studerer i dag".

Vil du ha hjelp med din planlegging?

university-of-the-sunshine-coast-campus-lawn-kangaroos
University of the Sunshine Coast
Er du interessert i å vite mer om University of the Sunshine Coast?
Les mer om USC

Hvorfor valgte du USC?

"Jeg ville ha muligheten til å kunne velge egne fag ved siden av hovedfaget mitt, og ble fortalt at dette var noe jeg kunne få til på USC. Dette gjorde at jeg til slutt valgte USC fordi de tillater meg å kombinere en Bachelor of Nutrition med Minor in Journalism, i tillegg til noen valgfag innen Public Health electives. KILROY var veldig hjelpsomme og rettet meg i riktig retning i forhold til hvilken skole som passet best for meg, i tillegg til at de hjalp meg igjennom søknadsprosessen. Jeg som tar en vitenskapelig studieretning, har satt utrolig stor pris på all støtten som USC har gitt meg og den avslappende stemningen som Sunshine Coast tilbyr. Jeg vil absolutt anbefale andre å studere på USC!"

usc-student-story-mariann-feeding-dolphin

Hvordan er livet på Sunhine Coast?

“Det å bo på Sunshine Coast er helt fantastisk! De har noen av de vakreste strendene jeg har sett i hele mitt liv. Det er masse lokale kafeer og muligheter for å finne nye opplevelser som for eksempel surfing og klatring – som er noe av det jeg virkelig har kost meg med mens jeg har vært her på kysten. Feriene mellom hvert semester er ganske lange her på USC, som har gjort at jeg har fått muligheten til å reise litt rundt i Australia og også til Bali (booket gjennom KILROY).

Valget om å ta min Bachelor i Australia har gitt meg så mange fine minner og vennskap som jeg kommer til å ta med meg videre i livet».

usc-student-story-mariann-surfing-girls

Hva er ditt beste minne så langt?

“Min tur til Bali er nok en av mine favorittminner, med et avslappet miljø og masse å oppleve. Bildet nedenfor er fra en kaffe plantasje i Ubud hvor du kan ta deg en kaffe eller te med en helt utrolig utsikt. Eller sette seg på Bali husken som lar deg fly over ris feltet - det syns jeg var utrolig gøy!»

usc-student-story-mariann-indonesia-bali-swing

Hva er ditt tips til andre som vil studere utenlands?

«Mitt beste tips til andre som vurderer å studere utenlands er å kontakte KILROY, selv om du ikke har bestemt deg helt enda. Jeg syns at KILROY var utrolig flinke til å gi meg informasjon om de ulike mulighetene jeg hadde for å studere utenlands. Når jeg først begynte å tenke på studier i utlandet hadde jeg flere potensielle land jeg ville til, inkludert USA, Hawaii, og Frankrike, men jeg endte opp med Sunshine Coast etter en samtale med Elisabeth som jobber for KILROY - hvor hun fortalte meg om alle mulighetene ved Universitetet, som igjen viste seg å være akkurat det jeg ønsket meg.»

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...