{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Niinas eventyrlige friår i Canada

Niina står på ski under sitt friår i Canada

"Hei, jeg heter Niina og studerer friluftsliv i Canada"

"Jeg tok et friår fra kontorjobben min for å følge drømmen om villmarken. Jeg har vokst opp ved skogen, har alltid elsket turer så jeg ville utforske et nytt land samtidig som jeg lærte fag knyttet til friluftshobbyene mine som jeg virkelig brant for. Både New Zealand og Canada var land jeg drømte om. Begge er kjent som noen av de beste destinasjonene for friluftssport og naturopplevelser. Det var KILROY som hjalp meg å fokusere forventningene og drømmene jeg hadde, og vi fant den perfekte skole og sted, Rocky Mountains og Thompson Rivers Universitetet (TRU) i Canada."

 

 

 

Jeg vil også ta et friår!

Høydepunktene på reisen min

"Thompson Rivers Universitetet ligger i Kamloops, British Columbia. Perfekt plassert midt mellom Rocky Mountains og Atlanterhavet så det ligger godt tillrette for eventyr både i fjellet og ved havet. Friluftslivstudiet der er legendarisk og lærerene er i helt i tet på sitt område, som frikjøring, elvekajakk, fjellklatring og ekspedisjoner til de fjerneste steder.

Kursene ble holdt i den spektakulære Kanadiske ødemarken hvor vi kunne bli sertifisert guide i en lang rekke studieretninger som TRU friluftsliv tilbyr. Høydepunktene på reisen min var brevandring på Athabasca isbreen, fjellklatring i Skaha og frikjøring i Wells Grey nasjonalparken. Men den kuleste og samtidig skumleste opplevelsen i hele mitt liv, er helt klart elvekajakk på Clearwater eleven. Selv om det bare varte en liten uke, får jeg fortsatt sug i magen av å tenke på det!"

vancouver island and sunset

Min spennende fritid...

"Når vi ikke var ute i felten eller i et klasserom (som forresten bare er 2 av 8 måneder) stod vi på ski i Sunpeaks, vandret i Revelstoke eller møttes over en kopp te på en av Kamloops beste cafeer, The Art We Are. Vi må heller ikke glemme de berømte festene vi holdt i vårt legendariske hus, Eagle's Nest, som nå og da arrangerte ølbong turneringer. Det var jeg som var gruppens turist så reiste jeg gjennom British Columbia til Vancouver Island og øyene rundt, tilbrakte en avslappende måned i vakre Invermere i sørlige BC og endte året med en fantastisk roadtrip for å  besøke vennene jeg hadde det fått gjennom året."

 

Hvordan KILROY hjalp meg ta et friår som student i Canada

"Mitt beste råd til deg som overveier å studere utenlands, er og bare gjøre det! Det er definitivt den beste måten å bli kjent med et land og kultur på, og samtidig få førsteklasses utdanning.

Det jeg likte med KILROYs rolle er hvordan de viste meg muligheter som matchet drømmene og forventningene mine, at de fungerte som sparringspartner i søkeprosessen som gav meg de beste muligheter for og lykkes, og de sørget for at alle mine dokumenter alltid havnet riktig sted- Jeg trengte aldri bekymre meg for om dokumentene kom på avveie. Prisen for denne ytelsen er praktisk talt null, og særlig for meg som jobbet mens jeg søkte, så var det gull verdt å vite at søknaden min ble håndert korrekt.

Så, drøm det, planlegg det og gjør det! Du kommer ikke til å angre!"

 

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...