{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Thompson Rivers University

Studere på Thompson Rivers University | KILROY
Studere på Thompson Rivers University | KILROY

Studere på Thompson Rivers University

Vi tilbyr gratis studieveiledning og hjelp til deg som drømmer om å studere på et universitet i Canada. Thompson Rivers University (TRU) er perfekt for deg som ønsker deg en god utdannelse og samtidig vil være i nærheten av vakker natur og førsteklasses skibakker. TRU ligger i byen Kamloops i British Columbia som kan by på adrenalinfylte aktiviteter, et bredt kulturtilbud og et hav av fete barer.

Spør oss om TRU

Hvorfor studere på Thompson Rivers University?

TRU tilbyr et bredt utvalg av fag og studieretninger. Velg mellom alt fra spennende og unike fag som opplevelsesturisme, sport, fjell- og skiguideutdannelse, til mer tradisjonelle studier innen business, ingeniørfag og IT. Alle fagene på TRU undervises i små klasser, med et gjennomsnitt på 24 studenter per klasse, for å sikre høy kvalitet i undervisningen.

Foruten utdanning av høy kvalitet, får du på Thompson Rivers University muligheten til å kombinere studier med arbeidserfaring. Flere av studieprogrammene på TRU gir nemlig studentene muligheten til å jobbe for utvalgte samarbeidsbedrifter som en del av utdanningen, med en gjennomsnittlig månedslønn på CAD $2-4,000. Dette vil gi deg nyttig arbeidserfaring som du garantert kan dra nytte av senere.

10 gode grunner til å studere på Thompson Rivers University

 1. Thompson Rivers er et internasjonalt anerkjent universitet med dyktige forelesere og spennende fag.
 2. En livlig campus med massevis av aktiviteter og tilbud til internasjonale studenter
 3. Tilgang til spennende utdørsaktiviteter rett utenfor stuedøren. Stikk på fjelltur, dra på fisketur, spill golf, tennis, ishockey eller curling.
 4. Meld deg inn i en rekke forskjellige studentklubber og foreninger. Bli for eksempel med i studentavisen, sportsklubben eller det internasjonale fotballaget.
 5. Ungt og innovativt universitet - etablert i 1970
 6. Fantastisk beliggenhet - Kamloops er en trygg og hyggelig by
 7. Et internasjonalt studentmiljø med studenter fra mer enn 85 land
 8. Det er enkelt å finne studentbolig enten på campus eller på det private markedet i Kamloops
 9. Vancouver er bare 45 minutter unna med innenriksfly
 10. Noen av Canadas beste skianlegg ligger kun 45 minutters kjøring fra campus

Co-op - kombiner studier og arbeid i Canada

Thompson Rivers University tilbyr såkalte co-operative utdannelsesprogram, hvor studenter kan kombinere studier med betalt arbeid. Dette betyr at du opptjener studiepoeng mens du arbeider i en bedrift relevant til din utdanning, som en del av studieprogrammet ditt. Arbeidet starter i januar eller september, og varer i 2, 4 eller 8 måneder. Lønnsnivået varierer, og kan ligge mellom $11-30 i timen. Co-op-programmet er en glimrende måte å få internasjonal arbeidserfaring, som er veldig ettertraktet når du senere skal på arbeidsmarkedet, samtidig med at du studerer.

Co-op-programmet er tilgjengelig for studenter innenfor følgende utdannelser:

Bachelor of Arts - Eksempler på jobber er: Festival produksjonsassistent, Gallerikoordinator, ECOsmart Team Member

Bachelor of Business Administration -Eksempler på jobber er: Account Manager Trainee, HR-Assistent, PR-koordinator, Marketing koordinator.

Bachelor of Computing Science - Eksempler på jobber er: App-utvikler, Agile utvikler, Systemanalytiker, Webutvikler.

Bachelor of Science - Eksempler på jobber er: Softwareingeniør, Biolog, Laboratorieanalytiker

Bachelor of Natural Resource Science - Eksempler på jobber er: Luftkvalitetsspesialist, Environmental Scientist, Spesialist i forurensingskontrol, Vannkvalitetsspesialist

Bachelor of Tourism Management - Eksempler på jobber er: Event & Marketing assistent, Guest Services Agent, Journalist, Social Media assistent, Turguide.

Engineering Transfer Program - Eksempler på jobber er: Agile utvikler, Projektkoordinator, QA Tester

Les mer om Co-operative studieprogram på Thomson Rivers University her.

Opptakskrav på Thompson Rivers University

Thompson Rivers University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Thompson Rivers University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Krav til engelskkunnskaper
Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest uansett. Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Campuslivet på Thompson Rivers University

Thompson Rivers er kjent for sine aktive studenter, så du kommer garantert ikke til å kjede deg på TRU. Universitetet tilbyr en rekke aktiviteter og fritidssysler, og har flere aktive elevorganisasjoner. Om du vil holde deg i form kan du fritt benytte deg av skolens eget treningsstudio eller ta turen til nærmeste skisportsted. 

Som internasjonal student kan du også melde deg inn i TRUs "International Student Activity Program" (ISAP), som gir deg mulighet til å bli kjent med andre internasjonale studenter, prøve nye aktiviteter, utforske området rundt Kamloops og bli kjent med den kanadiske kulturen. 

TRU har dessuten en rekke nyttige studentfasiliteter som bibliotek, bokhandel, studentrådgivning og datarom med printere. På campus finner du også svømmebasseng, tennisbaner, pub, cafeer og studenthelsetjenesten. 

Studentboliger på Thompson Rivers University

Når du studerer på TRU kan du velge om du vil bo på campus eller ikke. Dersom du er av typen som liker å ha alt tilgjengelig rundt deg og som vil ha gangavstand til forelesningene, er en studentbolig på campus det beste alternativet. Du kan da velge mellom 2 alternativer:

 • Bo på dorm
 • Bo i en av skolens studentleiligheter.

Det siste alternativet er dyrere, men gir deg samtidig mer frihet. Så fremt du husker å søke i tide, garanterer TRU at du som ny student vil få tilbud om studentbolig på campus.

De fleste norske studentene velger likevel å finne seg en bolig på det private markedet utenfor campus. Da får du muligheten til å velge hvem du vil bo med, samtidig som det lar deg være mer selvstendig. Er du på utkikk etter et sted å bo, tilbyr private aktører som The Upper College Heights Student Housing rimelige studentboliger tett på campus. TRU kan også være behjelpelige med å finne bolig på det private markedet.

Transport i Kamloops

Alle fulltidsstudenter på Thompson Rivers University kan søke om å få et såkalt UPASS. Med et UPASS i lomma kan du reise gratis med offentlig transport i hele Kamloops. Som en ekstra bonus får du i tillegg gratis inngang på byens badeland - The Canada Games Aquatic Centre. Genialt!

Fun facts om Thompson Rivers University

 • Thompson Rivers University har fått navnet sitt fra de to Thompson elvene (North og South) som møtes i Kamloops.
 • TRU har 6 idrettslag: baseball, golf, svømming, løping, curling og cheerleading.
 • På TRUs campus ligger det hele 12 restauranter.
 • På Thompson Rivers kan du melde deg inn i mer enn 85 forskjellige studentforeninger som spenner mellom alt fra aboriginsk trommesirkel til skuespillerklubber og miljøinitiativ.
 • Navnet på byen, Kamloops, stammer fra det indianske ordet "Tk'əmlúps", som betyr "der vann møtes".
 • Kamloops har ca. 2 000 soltimer i året.

Vil du vite mer om studier på Thompson Rivers University?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om studier i Canada? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier ved Thompson River University og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett.
Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi hjelper deg hele veien, helt gratis. Her er det ingen kostnader gjemt i miniskrift noen sted!
Vi er her alltid
Vi er med deg hele veien. Fra å finne det beste studiet for deg til å sørge for at du har et sted å bo i din nye by.
Skreddersydd rådgivning
Du får din personlige studierådgiver, og anbefalinger basert spesifikt på dine mål og interesser

Hva kan jeg studere på Thompson Rivers University?

 • Et semester eller to (study abroad)
 • Bachelor
 • Master

Thompson Rivers University er spesielt kjent for sine studier innen idrett, turisme og opplevelsesturisme, men tilbyr også studier innen blant annet business, samfunnsfag, helsefag, IT og kunst & design. Du velger selv om du vil ta en hel grad på Thompson Rivers (bachelor eller master) eller om du kun vil ta et semester eller to.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere om hvilke studiemuligheter du har ved Thompson Rivers University.

Hvor mye koster det å studere på Thompson Rivers University?

Studieavgiften på Thompson Rivers University varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad: fra 9 609 CAD per semester.
 • Bachelorgrad: fra 19 216 CAD per år.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Canada, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Studenthistorier

Se flere studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...