{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mitt semester på University of the Sunshine Coast

Nathalie University Of The Sunshine Coast In Brisbane

"Menneskene her er så herlige!"

"Hei, Jeg heter Nathalie og jeg har alltid ønsket å reise til Australia og bli der over en lengre periode. Når jeg fikk muligheten til å ta et semester i utlandet var det naturlig at Australia stod øverst på listen min. Etter å ha Googlet litt, dukket University of the Sunshine Coast opp på nettsiden til KILROY og jeg visste med en gang at dette var skolen jeg ville gå på. Nedenfor deler jeg mine erfaringer, hva jeg syns er absolutt best ved å studere på Sunshine Coast og hvilke utfordringer jeg har hatt som internasjonal student; 'Down Under'.

Vil du studere i utlandet?
Kengururer på campus

"Jeg hadde ikke forventet å se så mange kenguruer på skolen, men jeg elsker det! Jeg er også veldig positivt overrasket over været her nede og naturen. 

I Australia virker det som om de bryr de seg veldig mye om dyrene og naturen rundt seg og det er jo fantastisk å kunne se eksotiske fugler og kenguruer på skolen"

Nathalie University Of The Sunshine Coast In Theme Park In Brisbane

En typisk dag på University of the Sunshine Coast

"Jeg har timer på skolen onsdag, torsdag og fredag. På onsdager har jeg forelesninger fra 8-10 og så forelesning igjen på ettermiddagen fra 18-20. På torsdag og fredag har jeg forelesninger 8-9 og veiledning fra 11-13 hvor vi snakker om hva vi lærte i forelesningen og har en spørsmålsrunde. Jeg føler at jeg blir skikkelig godt kjent med lærerne på disse veiledningene, fordi klassen er mye mindre enn i forelesningene. 

Jeg er også nødt til å gjøre leksene mine hver uke fordi vi diskuterer disse temaene i veiledningen. Gjør jeg ikke leksene, så faller jeg langt bak de andre studentene."

usc-point-cartwright

Studentbolig på USC

"Jeg visste at jeg ønsket å finne et sted å bo på skolen og fikk hjelp til å søke om bolig på Unicentral (som er for studenter på USC). Det finnes også en annen mulighet for internasjonale studenter som heter Varsity. Hvis du vil bo i litt roligere forhold, så anbefaler jeg deg å søke om bolig på Unicentral fremfor Varsity (det er litt mer festing der). Jeg trives veldig godt med å bo på Unicentral som ligger kun 5 minutter fra skolen. Jeg har mitt eget soverom, bad og deler kjøkken med tre andre jenter. Det var super enkelt å finne bolig via Unicentral."

Mine fag på University of the Sunshine Coast
Introduction to Film & TV studies (CMN105), Creative Advertising (CMN140), New Venture Growth (ENT221) Learning in Australian Landscapes (OES104)

Det beste ved å studere i Australia -og mine utfordringer!

"Det er vanskelig å skulle velge kun en ting som jeg elsker ved å studere i Australia. Men jeg har forelsket  meg veldig i naturen og været her nede. Når jeg først kom ned hit så var det fatisk litt kaldt, men det har bare blitt bedre og bedre for hver dag. Området jeg bor i er veldig fint og shoppingen og de vakre strendene er kun en 20-minutters busstur unna skolen. Landet har så mye å by på og jeg har masse turer planlagt fremover. Jeg mener at Australia er et sted alle bør besøke minst en gang.

Den største utfordringen jeg har hatt mens jeg har vært her er å savne venner og familie hjemme. Men generelt sett så kan jeg ikke si en negativ ting om Australia. Jeg trives veldig godt her og føler meg både lykkelig og trygg. Den offentlige transporten fungerer fint, selv om den kunne vært bedre. Det tar ganske lang tid å komme seg til Noosa eller Brisbane, så det hadde vært lettere om jeg hadde en bil."

Nathalie Trekking University Of The Sunshine Coast

Hvordan KILROY hjalp meg

"Jeg fikk kontakt med en studieveileder som svarte på henvendelsen min raskt og gav meg all den informasjonen jeg søkte etter. Jeg er utrolig glad for at jeg søkte meg inn på University of the Sunshine Coast gjennom KILROY. Ta kontakt med det om du også planlegger å studere i Australia, de kommer garantert til å hjelpe deg med planleggingen og alt du lurer på."

Hva skjer nå?

"Jeg har ca. 3 uker igjen på skolen før jeg reiser rundt i noen uker og deretter hjem. Jeg har lært vanvittig mye her nede og hatt et veldig annerledes liv enn hva jeg har hjemme.

Jeg kommer til å savne Sunshine Coast og alle de fantastiske stedene langs kysten. Menneskene her er så herlige og de snakker i en rar dialekt som det kan være vanskelig å forstå når de snakker fort. Jeg skal garantert tilbake, for det er så mye jeg ikke har rukket å se og gjøre enda."

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...