{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Theresas semester på Hawaii Pacific University

Student Story Theresa HPU

Lyst til å studere på Hawaii? Sjekk ut hva Theresa sier om sitt semester på HPU ...

Jeg har alltid hatt et ønske om å bo i et varmere klima for en periode og ønsket endring fra studiehverdagen min i Oslo, derfor valgte jeg utveksling på Hawaii og HPU ble det perfekte valget for meg.

Hvordan var det å begynne på skolen?

Den første uken hadde vi «introduction week» med alle internasjonale studenter, her fikk jeg en fin mulighet å bli kjent med andre studenter og vi ble fort en større internasjonal vennegjeng. Miljøet er veldig inkluderende og alle man møtte på var åpne for å bli kjent og få nye venner. HPU arrangerte også mange aktiviteter for studentene, som man kunne melde seg på hver uke. Det kunne være aktiviteter som surfekurs, paddleboarding, turer til botanisk hage, keramikk kurs osv. Dette var en fin mulighet til å teste ut nye aktiviteter for en billig penge og man fikk muligheten til å bli kjent med flere studenter på HPU.

Studiehverdagen besto for det meste av å tilbringe enten formiddagen eller ettermiddagen på skolen for å gjøre lekser eller ha undervisning. Jeg hadde fem ulike fag og hadde skole mandag til torsdag, noe som var veldig deilig da jeg fikk helg fra fredag til søndag. Skolen var ganske overkommelig, og skolearbeid tok vi ofte med til stranden. Vi hadde også eksamen hver 4 uke etter vi var ferdig med et tema i fagene. Dette er noe jeg likte veldig godt, da man hadde pensum friskt i minnet og slapp å ha en stor eksamen på slutten av året med hele pensum. Det gjorde det også enkelt å følge med på hvordan man gjorde det i de ulike fagene og hvilken karakter man lå an til å få.

Food trucks på Hawaii

On eller off campus?

Jeg valgte å bo utenfor campus i en leilighet midt på Waikiki med tre andre jenter fra samme vennegjeng, så vi gjorde det aller meste sammen og innviterte ofte til middag eller filmkveld hjemme hos oss. Vi hadde 5 minnuter gang avstad til stranden og en liten busstur til campus, noe som passet meg helt perfekt. Når vi ikke var på skolen, dro vi ofte på stranden for å bade, surfe, snorkle med skilpadder og sole oss eller dra på hikes. Dagene var svert varierte her og det var noe jeg elsket i en ellers rutinebassert hverdag hjemme i Norge. Vi kunne dra for å se delfiner på østkysten før skolen, andre dager tilbrakte vi hele ettermiddagen på stranda med pokebowl, surfing og solnedganger.

Solnedgang på stranden på Hawaii

Hvordan så helgene dine ut?

I helgene dro vi ofte til de andre stedene på øya som den lille surfebyen «Hailiwa» på North Shore hvor vi så på surfe-konkurranser og teste ut de mange kjente food truckene. Vi besøkte masse fine strender rundt om på øya og dro på shark diving. Når vi hadde flere dager med fri, benyttet vi muligheten til å besøke de andre øyene på Hawaii. Vi dro for eksempel til Big Island i Spring Break, sammen med en stor vennegjeng. Her leide vi et stort hus hvor vi hadde pool party, fine middager, dro for å se vulkanen, snorkle enda mer og oppleve alt den fine naturen øya har å by på. Vi besøkte også øya Kauai for en langhelg, der naturen er unik og vi fikk mulighet til å fly i helikopter over hele øya, uten dører. Det var en helt spesiell opplevelse som jeg aldri vil glemme.

Flytur over Hawaii

Hva sier du til andre som vil studere utenlands?

Et semester på Hawaii ga meg mange nye vennskap over hele verden og mange nye opplevelser som jeg aldri ellers ville ha opplevd. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å flytte til Hawaii for et halvt år. Det ga meg også masse nye perspektiver og ga meg muligheten til å vokse som person.

Hawaii er ikke bare en opplevelse og et minne for livet. Det åpnet også noen dører for hvilken karrierevei jeg ønsket å gå og hva jeg kunne tenke meg å jobbe med. Etter utveksling og endt bachelor i reiselivsledelse, skjønte jeg fort at jeg ønsket å hjelpe andre studenter med å finne sitt drømmestudie eller drømmesemester i utlandet.

Hadde jeg ikke dratt på utveksling til Hawaii og gått på Hawaii Pacific University, ville jeg kanskje aldri sittet her i dag som studieveileder hos KILROY. 

SNAKK MED THERESA OM HPU

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...