{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Yael i Florida: Jeg har ikke angret ett sekund!

Yael med venner i Florida

"Etter videregående visste jeg at jeg ville gå på skole i USA, men jeg ante ikke hvor. HCC ble det perfekte valget for meg!"Yael deler sine erfaringer som student i Florida.

Spør oss om studier i Florida

 

Hillsborough Community College
Er du interessert i å vite mer om Hillsborough Community College?
Les mer om Hillsborough Community College

"Jeg har alltid hatt lyst til å bo et sted med et varmere klima, så naturlig nok fristet Florida. Jeg deltok på så og si alle av KILROYs eventer med faren min, og jeg hadde flere møter med HCCs representant, Ashley. HCC virket som det perfekte valget for meg. Det er billig (sammenlignet med andre universiteter i USA), skolen har perfekt beliggenhet i The Sunshine State Florida, og de tilbyr studentboliger like ved campus!"

En typisk dag som student i Florida

En typisk dag for meg består av å dra til forelesninger om dagen, og studere på biblioteket om ettermiddagen. Jeg spiser alltid lunsj med venner, og når skolearbeidet er unnagjort pleier vi å henge ved svømmebassenget eller spille volleyball.

På de dagene hvor vi ikke har forelesninger pleier vi å dra til stranden eller et av de store kjøpesenterene i nærheten. Jeg er også glad i å være aktiv i naturen, så det blir en del fotturer, samt kajakkpadling. I tillegg jobber jeg som frivillig ved et Animal Shelter. Jeg har også utnyttet muligheten til å dra på flere konserter her i Tampa, og har blant annet sett Steve Aoki, Krewella, og Twenty One Pilots.

Uforglemmelige turer og opplevelser i USA

Siden jeg kom til USA har jeg vært på mange turer rundt om i landet. Det at jeg kan oppleve så mange spennende steder er en av mine favorittting ved å bo i USA. Min første tur gikk til Orlando, hvor vi besøkte Universal Studios og et av deres outlets.

Jeg ble også invitert til å feire Thanksgiving sammen med min roommate og hennes bror, som nå er blitt min kjæreste. Familien deres bor i Pennsylvania, som minner meg litt om Sverige. Jeg har besøkt Pennsylvania flere ganger siden den gang, og en av gangene dro vi på en festival kalt Firefly. Det var en helt fantastisk opplevelse!

Sammen med min kjærestes familie har jeg også reist til Portland, Oregon hvor vi deltok i et bryllup. Å være med i et amerikansk bryllup var en gøy opplevelse. Den siste turen jeg dro på var til Arizona, hvor jeg blant annet besøkte Grand Canyon.
Det er litt klisje, men det er sant det folk sier om at det finnes ingen ord for å beskrive hvordan det er å studere i utlandet. Alt jeg kan si er: jeg har ikke angret ett sekund!

Studietiden i USA er fylt med aktiviteter

KILROY hjalp meg gjennom hele søkeprosessen

Jeg sendte alle nødvendige dokumenter til en av KILROYs studieveiledere, og de hjalp meg gjennom alle steg på veien. Det var uvvurdelig hjelp å få - og endelig var det tid for å flytte til Florida!

Jeg flyttet inn i en leilighet med 2 soverom, som jeg delte med en annen jente. Hun skulle senere vise seg å bli en av mine aller beste venner. Vi delte kjøkken, stue, samt vaskemaskin og tørketrommel, men vi hadde hvert vårt soverom. Leiligheten var super - den var ren og veldig romslig.

På skolen gikk alt som en drøm og jeg fikk god hjelp av de ansatte ved det internasjonale kontoret i starten. Min opprinnelige plan var å studere økonomi, men jeg ombestemte meg raskt og fikk byttet til miljøvitenskap. Nå er planen min å studere 2 år ved HCC, og så overføre til et universitet hvor jeg fullføre min utdanning.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...