{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Samfunnsfag

Studere samfunnsfag i utlandet
Studere samfunnsfag i utlandet

Studer samfunnsfag i utlandet

Vil du studere samfunnsfag? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere samfunnsfag i utlandet.

Få gratis studieveiledning

Samfunnsfag er en paraplybetegnelse for en rekke fagområder der du lærer om samfunnets oppbygning, samspillet mellom ulike samfunnsinstitusjoner, politikk og utvikling. Dette kan være alt fra kultur, sosiologi, antrolologi, samfunnsgeografi, økonomi og statsvitenskap. Ved å studere samfunnsvitenskaplige fag i utlandet vil du få et helt annet faglig perspektiv og et fortrinn i arbeidsmarkedet.

Hva er vel bedre enn å studere asiatisk historie og samfunnsforhold ved et japansk universitet? Eller å lære om internasjonale relasjoner i USA? I tillegg til utdannelsen din vil du sitte igjen med førstehåndskjennskap til en annen kultur og mest sannsynlig nye tanker om ditt eget hjemland.

Ved å studere samfunnsfag i utlandet med oss får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

Vi hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere samfunnsfag i USA eller Australia? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere samfunnsfag i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Hvor kan jeg studere samfunnsfag i utlandet?

Vi samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor samfunnsfag. I listen nedenfor ser du noen av universitetene vi samarbeider med. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere samfunnsfag i utlandet, kan du ta kontakt med oss.

Søk

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål! Les mer om gratis personlig studieveiledning her.
Studieveiledning

Finansiering

Et studieopphold i utlandet bringer med seg kostnader. Lurer du på hvordan du kan finansiere dine studier i utlandet? Les mer her.
Finansiering

Tester

Til enkelte studier og universiteter kan det kreves at du gjennomfører en språktest og/eller en annen opptaksprøve. Les mer om de ulike testene her.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...