{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kriminologi i Sunshine Coast


studer kriminologi i australia med kilroy
Se som liste

Studiestart

Februar & Juli

Beliggenhet

Sunshine Coast

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av lånekassen

Ja

Send forespørsel
Drømmer du om å studere kriminologi? I Norge finnes det kun ett studieprogram innen kriminologi, som naturlig nok gjør det vanskelig å komme inn. Så hva sier du til å heller følge studiedrømmen til solfylte Sunshine Coast i Australia og ta 1-2 semester i kriminologi ved USC?

Kriminologi er et spennende fagfelt som gjerne inkluderer elementer av psykologi, sosiologi, jus, historie og kulturstudier. Som kriminologistudent vil du lære å se på de store linjene, og jobbe for å redusere kriminalitet ved å forstå kriminalitet bedre.

Studentlivet i Sunshine Coast

Sunshine Coast ligger nord i Australia, like ved stillehavets kystlinje, som betyr at klimaet er stabilt og varmt året rundt.  Stedet er blant annet kjent for surfing og flotte parker og piknikkområder. Livsstilen på Sunshine Coast er behagelig avslappet og området oppfattes av mange som et ferieparadis. Her finner du gode shoppingmuligheter, koselige kafeer og restauranter, og folk er svært vennlige og utadvendte. Sunshine Coast ligger kun en times kjøretur nord for storbyen Brisbane.

Kjapt om University of Sunshine Coast (USC)

University of the Sunshine Coast er et moderne og internasjonalt anerkjent universitet som har et innovativt studietilbud, i tillegg til faglig sterke og erfarne lærere. Skolen har 11.000 studenter, hvorav 1.100 er internasjonale studenter fra over 60 forskjellige land. Universitetets campus har moderne fasiliteter og ligger kun 2 minutter gange fra universitetets studentboliger. Campus ligger for øvrig på et naturreservat og det er derfor ikke uvanlig å møte på en kenguru eller to i løpet av dagen.

Ditt semester på USC

Nedenfor kan du se en liste over potensielle fag du vil ta når du studerer kriminologi på USC:

  • Introduction to Criminology
  • Understanding Crime
  • Policing
  • Justice and the Australian Legal System

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på kriminologi ved University of the Sunshine Coast, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi tar gjerne imot deg i en av våre butikker, men kan selvfølgelig veilede deg over telefon også. 

Book gratis studieveiledning

Studenthistorier

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...