{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Psykologi i Melbourne


graffiti i melbourne
Se som liste

Studiestart

Februar & juli

Beliggenhet

Melbourne

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen?

Ja

Send forespørsel
Interesserer du deg for hvorfor vi mennesker tenker og gjør det vi gjør? Ved å studere psykologi på RMIT i Melbourne kommer du til å (utenom å bo i en av Australias beste studentbyer) fordype deg i dette spennende studiet.

Ved RMIT i Melbourne kan du blant mye annet, ta 1-2 semestre i psykologi for å komme deg et steg nærmere det å bli psykolog (eller om du kun ønsker å lære mer om menneskets psyke fordi det er spennende). Psykologi er et bredt studiefelt og brukes i veldig mange yrkesgrupper, klinisk psykiatri men også den noe «lettere» markedsføringspsykologien.

Studentlivet i Melbourne

Livet som internasjonal student i Melbourne er mildt sagt digg! For deg som vil ha noe å finne på, kan vi love deg at det alltid kommer til å finnes noe å gjøre og noen som venter på deg. Utelivet i Melbourne er vanvittig bra, med alle studentklubbene de kan fronte med. Om du er interessert i et sosialt studentliv, så er Melbourne stedet å være.

Lurer du på hvordan pengene skal strekke til i studietiden? Fear no more! Det som er bra med å være student i Australia (utenom den gode stemningen) er at dy faktisk kan jobbe ved siden av studiene. Du kan med andre ord tjene litt ekstra cash for å kunne leve det studentlivet du ønsker, samtidig som du bygger på CV’en din.

Kort om Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT)

Royal Melbourne Institute of Technology, eller RMIT, er et teknisk universitet som også er Australias største institusjon for høyskolestudier. Skolen har et godt rykte på seg for å koble studiene sine opp mot næringslivet og i tillegg har de et høyt forskningsnivå. På skolens tre campuser arrangeres det masse aktiviteter fordelt mellom mer enn 100 studentforeninger og klubber, som du kan velge mellom.

Ditt semester ved RMIT

Her har vi listet opp kurs i psykologi som enkelt lar seg studere på 1 semester:

  • Introduction to Psychology
  • Psychology of Social Life
  • Introduction to Criminal Psychology
  • Introduction to Happiness & Positive Psychology
  • Foundations of Psychology

Hos oss er alltid studieveiledning gratis. Om du vil søke deg til et av disse studiene, eller andre studier ved RMIT anbefaler vi deg å booke et møte med oss. Du kan treffe oss i en av butikkene våre og snakke med oss face-to-face eller ta det over telefon.

Book gratis studieveiledning

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...