{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Samfunnsvitenskapelige fag i London


 Studer Samfunnsvitenskapelige fag på London Southbank University | KILROY
Se som liste

Studiestart

September & januar

Beliggenhet

London

Opptakskrav

Krever generell studiekompetanse, men krav vil variere fra fag til fag.

Støttet av Lånekassen

Ja

Pris fra*

77 500 NOK

Send forespørsel
Du tenker kanskje at England er grått og kaldt, men London er en livlig og fargerik storby der det alltid er noe å finne på! Ved London South Bank University kan du ta 1-2 semester med samfunnsvitenskapelige fag. De har et bredt fagutvalg og kan blant annet tilby fag innen for eksempel sosiologi, politikk og andre samfunnsvitenskapelige fag.

Kort om London South Bank University

London South Bank University (LSBU) er at av Storbritannias ledende og moderne universiteter og har et sterkt fokus på den praktiske, så vel som den akademiske siden av læring. De har mange sosiale organisasjoner og sporter du kan engasjere deg i om du vil det. Ved LSBU kan du velge om du vil bo på studentbolig eller finne noe selv. Du kan lese mer om London South Bank University her.

LSBU ligger sentralt til i London sentrum, en av verdens mest kulturelle og mangfoldige by. Hvis du bestemmer deg for å studere ved LSBU, vil du studere i hjertet av London. LSBU tilbyr flere ulike bo muligheter i nærheten av deres London Campus, men det er også i nærhet til noen av de beste mat-, kunst, sport, og natteliv-opplevelsene i Englands hovedstad. London er en pulserende storby, men mye å oppleve! Du kan lese mer om London her.

Ditt semester ved South Bank University

Her har vi listet opp eksempler på fag som du kan ta på 1 semester:

  • Global Issues in Sociology
  • Political Ideas in Practice
  • International Society: Conflict, revolution and empire

Dette er kun eksempler. London South Bank University har et bredt fagutvalg for study abroad og det er fullt mulig å ta andre fagretninger om du vil det.

Hos oss er alltid studieveiledning gratis. Om du vil søke deg til et av disse studiene, eller andre studier ved London South Bank University anbefaler vi deg å booke et møte med oss. Du kan treffe oss i en av butikkene våre og snakke med oss face-to-face eller ta det over telefon.

Book gratis studieveiledning

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...