{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Griffith University

International Students Griffith University At The Beach
Studere på Griffith University | KILROY

Studere på Griffith University

Griffith University er et innovativt og innflytelsesrikt universitet med fem campuser fordelt mellom Brisbane og Gold Coast. Griffith har vært et populært studiested for nordmenn i mange år, og skolens fantastiske beliggenhet i solfylte Queensland har nok mye av skylden for akkurat det! Griffith University har fem campuser spredt rundt i Queensland, hvor du kan surfe, bade eller grille med venner etter skolen. Studieretningene på Griffith forbereder studenter på å bli fremtidens ledere på det globale markedet, så finn ditt område og søk deg inn på Griffith!

Spør oss om Griffith University

Vi tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med alt det praktiske som finansiering, søknader, finne sted å bo og stipender. På Griffith University kan du ta:

 • Study Abroad i 1-2 semester
 • Bachelor
 • Master
 • Ph.D.
 • Pathway Program and Diploma
 • Postgraduate Diploma and Certificate

På Griffith University kan du studere nesten hva som helst, som business, ingeniør, medisin, journalistikk, jus, kriminologi, dans, kunst, musikk, språk og psykologi. Eller hva med fotografi? Alt er mulig, og vi hjelper deg med å finne ditt drømmestudie.

Hvem kan studere på Griffith University?

Hvis du har fullført videregående skole med gode resultater, kan du søke studier ved Griffith. Studier på Griffith er for deg som:

 • Ønsker å ta et friår og vil prøve å bo i Australia – ta et semester eller to og velg emner du interesserer deg for.
 • Allerede studerer ved et universitet i Norge, og vil studere et semester eller to i Australia. Du kan overføre studiepoengene fra semesteret i Australia (kalles Study Abroad).
 • Drømmer om å ta en hel grad på Griffith, for eksempel en bachelor- eller mastergrad.
 • Har begynt på en høyere utdannelse og ønsker å fullføre en bachelorgrad
 • Som ønsker å studere Ph.D. i Brisbane.

Griffith University's 4 campus

 • Downtown Brisbane (South Bank)
 • Mt. Gravatt and Nathan (10 km fra Brisbane CBD)
 • Gold Coast (nær stranden)
 • Logan (mellom Brisbane og the Gold Coast)

Studentbolig

Griffith University tilbyr fler muligheter. Ønsker du å bo på campus, så kan du gjøre det på Gold Coast, Nathan og Mt Gravatt campus. Velger du en av disse, så vil du ha kort reisevei til skolen og du kommer til å møte mange andre internasjonale og australske studenter.

Du kan også velge å bo utenfor skolen, som gir deg mer frihet og som også kan være et billigere alternativ i noen tilfeller. Du kan spørre studieveiledere på skolen om hjelp til å finne bolig i Brisbane, de har til og med en minivan som kjører deg rundt for å se på potensielle leiligheter. Du kan også velge å bo hos en familie på Home-stay, men de er verdt å huske på at hver familie har sine egne regler. 

Ankomstpakke i Brisbane

En ankomstpakke er den perfekte starten på ditt nye eventyr som student i Brisbane. Vi ordner med transport fra flyplassen og overnatting de første nettene. Les mer om ankomstpakken her.

5 gode grunner til å studere på Griffith University

Det finnes mange gode grunner til å velge Griffith University, her er 5 av dem:

 • Du blir tatt imot av dine "Griffith Mates" - en fantastisk faddergjeng som står klare til å ta deg med på eventyr så snart du har fått satt fra deg kofferten. Du kommer til å føle deg som hjemme før du vet ordet av det!
 • Griffith er kjent for sin praktiske tilnærming til læring med muligheter for et internship, forskningsbaserte studieprogrammer, høye nivå på foreleserne og karriereveiledning, som gjør Griffith-studenter attraktive for arbeidsgivere.
 • Du kommer til å bo å studere i Queensland, en av Australias mest solrike regioner med vakre strender og kule byer!
 • Som student på Griffith University får du tilgang til forsknings- og sportsfasiliteter i verdensklasse.
 • Velger du Griffith University kommer du til å studere på et internasjonalt anerkjent universitet som er verdensledende innen en rekke felt, som vannforskning, smittsomme sykdommer, klimatilpasning, Asiastudier, sikkerhet m.m.

Akademisk omdømme

Universitetet ble grunnlagt i 1975, og har vært kåret til et av verdens 50 ledende universiteter under 50 år ifølge QS University Rankings. Griffith er dessuten blitt utropt til et av Australias seks "Innovative Research Universities".

Kickstart karrieren din på Griffith University

Som student på Griffith får du muligheten til å delta i en rekke ulike programmer som gir deg arbeidserfaring innenfor ditt felt:

 • Griffith tilbyr et Work-Integrated Learning (WIL) program der du får arbeidserfaring som en del av ditt studie.
 • Griffith har en egen Careers & Employment Service Centre der du får hjelp til å skrive en god CV og jobbsøknad. De tilbyr arbeidsrådgivning og hjelper deg med å finne en relevant jobb.
 • Studenter som tar en bachelorgrad kan delta i Griffiths Community Internship Program, der man får muligheten til å ta et internship hos en australsk arbeidsgiver, og kombinere frivillig arbeid med studiene.
 • Dra på utveksling! Internasjonale studenter har også muligheten til å reise til et annet land for et studieopphold på alt fra én uke til et helt år.

Hvordan kan vi hjelpe deg med å komme inn på Griffith University?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien - fra de første spørsmålene om å studere i Queensland til søknadsprosessen, og hele veien til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta derfor gjerne kontakt med oss allerede nå, enten du allerede har bestemt deg for akkurat hva du vil studere, eller om du bare er nysgjerrig på hvilke muligheter du har.

Vil du vite mer om studier på Griffith University?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Griffith University? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hvorfor KILROY?

Gratis studieveiledning
Vi svarer på alle dine spørsmål om å studere i utlandet. Vår hjelp er gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1 - 1
Du vil få din helt egne studieveileder. Sammen skreddersyr dere din utdannelse i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt våre erfaringer.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg fra første tanke og forteller deg alt du ønsker å vite om fag, finansiering, bo, stipender, visum og alt imellom.

Hva kan jeg studere på Griffith University?

Griffith University har fire fakulteter som tilsammen kan tilby over 300 forskjellige grader på både bachelor- og masternivå. Som internasjonal student på Griffith University kan du studere:

 • et Study Abroad-program
 • en Bachelorgrad
 • en Mastergrad
 • en Ph.d (Doktorgrad)

Kombinere arbeidserfaring med studier på Griffith University

Kunne du tenke deg å jobbe i Australia? En av fordelene med å studere på Griffith University er at de i tillegg til de akademiske programmene også tilbyr en rekke andre programmer ment til å utvikle studentene og forberede dem til arbeidslivet. Du kan for eksempel få hjelp til å finne et internship eller delta på frivillig arbeid i lokalmiljøet.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om hvilke studiemuligheter du har ved Griffith University.

Hvor mye koster det å studere på Griffith University?

Studieavgiften på Griffith University varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad (1-2 semestre): fra 10 557 AUD per semester 
 • Bachelorgrad: fra 30 500 AUD per år 
 • Mastergrad: fra 31 500 AUD per år 

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Australia, bosted eller om du har noen andre spørsmål. Vi tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...