{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer i Brisbane

Studere i Brisbane | KILROY
Studere i Brisbane | KILROY

Studere i Brisbane

Brisbane er hovedstad i delstaten Queensland, og er med sine ca. 2 millioner innbyggere den tredje største byen i Australia. Byen har flere ganger blitt rangert som en av verdens beste byer å bo i, og det er lett å forstå hvorfor. Her finner du en livlig kulturscene, glade mennesker og et nesten endeløst utvalg av sportstilbud. Brisbane er en trygg og ren by med en dynamisk og multikulturell befolkning som er åpne både for nye inntrykk og nye mennesker. Som internasjonal student blir du med andre ord tatt godt imot når du kommer til Brisbane.

Spør oss om studier i Brisbane

Queensland University of Technology ligger midt i Brisbane. Brisbane ligger tett på Australias berømte Gold Coast - en nydelig 42 km lang sandstrand som kan by på ca. 245 soldager i året. Her ligger også Griffith University's hovedcampus og dette er virkelig et paradis av en by! Bruk tiden ved siden av studiene til å kjøre vannscooter, surfe, gå på tur langs stranda eller ta en piknik i en av Gold Coasts hyggelige parker. På kvelden kan du sjekke ut byens ville natteliv, stikke på konsert eller slappe av på en av byens mange koselige kafeer. Enten du ønsker deg sol og strandliv eller urbane eventyr kan du få begge deler i Queensland.

Studentlivet i Brisbane

Det er lett å la seg oppsluke av campuslivet med forelesninger, studentlag, foreninger og sosiale aktiviteter, men sørg for å sette av tid til å utforske Brisbane og området rundt også. Du vil bli overrasket over hvor mange spennende opplevelser du har i vente!

Et godt sted å starte i Brisbane er Brunswick Street Mall, der du kan bli kjent med de lokale, før du lar deg rive med av musikken og den bohemske livsstilen som dominerer i Brisbanes West End.

Når du har fått nok av shopping og byliv, er tiden inne for å utforske områdets flotte naturattraksjoner. Dra på hvalsafari i Hervey Bay eller bli kjent med Australias søteste dyr i Lone Pine Koala Sanctuary. Hit kommer du både med buss og båt. Det tar kanskje lenger tid med båten, men det er virkelig verdt det. Brisbanes elvebåter er uten tvil den beste måten å reise rundt på!

Vi samarbeider med Queensland University of Technology og Griffith University.

Vil du vite mer om å studere i Brisbane?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere Brisbane? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til Brisbane og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Brisbane

Studenthistorier fra Brisbane

Les flere studenthistorier

HVORFOR KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...