{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på La Trobe University (LTU)

Studere på La Trobe University
la-trobe-university-library

Studere på La Trobe University

Snakk med oss om studier på La Trobe University og få gratis studieveiledning. Din personlige studieveileder hjelper deg med alt det praktiske som finansiering, bolig, stipend og søknad hvis du ønsker å studere:

 • Et semester (Study Abroad)
 • Bachelor
 • Master

... ved La Trobe University.

Ved La Trobe University kan du studere nesten hva som helst, for eksempel International Business, Biologi, Politikk, Ingeniør eller kanskje Urban Design eller kinesisk er noe for deg. Alt er mulig.

På La Trobe University i Melbourne får du oppleve den Australske livsstilen og skolens vakre grøntområde samtidig som du får undervisning i verdensklasse. Universitetet er kjent for å ta godt vare på sine internasjonale studenter, så du kommer til å bli tatt godt imot på La Trobe.

Spør oss om La Trobe

7 grunner til å studere på La Trobe University

 • La Trobe er rangert i Topp 200 globalt for «Arts & Humanities» og Topp 75 globalt for utdanning i henhold til Times Higher Education World University Subject Rankings

 • Utdanningen er tilpasset kravene fra bransjen

 • Universitetet har et nydelig parklignende campusområde med et eget naturreservat

 • Du vil bli tatt godt vare på som en internasjonal student. La Trobe tilbyr et bredt spekter av støttetjenester som vil hjelpe deg med å lykkes på universitetet. Tjenestene inkluderer karriererådgivere, hjelp til oppgaver, rådgivere, LGBTIQA + -støtte, et medisinsk senter på campus og mye mer

 • Melbourne regnes som en av de mest «liveable» byene i verden og er kjent for sitt mangfoldige utvalg av mat, internasjonale festivaler, kaffe, små gater, sportsbegivenheter og en avslappet livsstil

 • La Trobe tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter og kan hjelpe deg med å finne overnatting på campus og utenfor campus

 • Du kan delta i de mange klubbene og foreningene etter skolen - hva med å teste ut jus, arkeologi eller Biomedical Student Society, Cinema Club eller et idrettslag, eller kanskje du vil konkurrere i Melbourne Marathon for Team La Trobe? En ting er sikkert - du vil ikke kjede deg etter timen!

La Trobes akademiske omdømme

La Trobe er rangert blant verdens 100 beste universiteter innen historie, sosiologi, kommunikasjon og mediefag. Syv av La Trobes øvrige fag har dessuten vært listet blant verdens 200 beste: Psykologi, lingvistikk, landbruksfag, finans & regnskap, juss, politikk & internasjonale studier og pedagogikk. (QS World University Rankings by Subject). Universitetet er medlem av "Innovative Research Universities Australia" og er spesielt anerkjent for sin forskning innen helsefag.

Boligmuligheter La Trobe University

La Trobe tilbyr studentboliger på campus for de som er interesserte. Hvis du studerer ved Bundoora, kan du velge å bo på Menzies, Chisholm, Glenn eller University Lodge eller Graduate House. Eller i det nybygde nord- og sørtårnet.

Du kan også bo i din egen leilighet eller i et lite hus med australske- eller andre internasjonale studenter. Melbournes mange forsteder har hver sin unike kultur og identitet og du kommer til elske å bo blant lokalbefolkningen, spesielt i «hipster forstedene» mellom byen og La Trobe i Northcote og Thornbury. I området rundt Bundoora campus og Melbourne CBD er det mange muligheter for å leie leiligheter, f.eks. Macleod hvor du kan gå frem og tilbake til universitetet.

Hvis du ønsker å bo utenfor campus i privat bolig, bør du reise til Melbourne en uke eller to før skolen starter, bo på et hostel i Melbourne og søke etter overnattingsmuligheter. La Trobe tilbyr kortsiktig overnatting hvis du trenger et sted å bo mens du bosetter deg i din nye by.

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på La Trobe?

La Trobe har kontinuerlig opptak og vi anbefaler deg å kontakte oss så snart du vet at du vil studere på La Trobe. Vi vil ikke at du går glipp av noen frister! Kravene varierer avhengig av hvilken grad du vil søke om. Generelt sett krever La Trobe et gjennomsnittlig nivå av akademisk ytelse og de vil evaluere søknaden din i forhold til tidligere og nåværende studier, karakterene dine og studiene du velger å ta.

I visse tilfeller kan La Trobe vurdere de engelske resultatene fra Upper Certificate Secondary School Leaving Certificate. Hvis du ikke oppfyller kravene, må du ta en standardisert engelsk språktest som TOEFL eller IELTS-testen. Siden de engelske kravene varierer fra land til land, grad til grad og fra år til år, anbefaler vi at du kontakter oss for å høre om gjeldende krav.

Dine engelske resultater fra videregående skole (hvis disse skal vurderes), eller testresultatet fra IELTS- eller TOEFL-testen må ikke være eldre enn 2 år.

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien - fra de første spørsmålene om å studere i Melbourne, gjennom søknadsprosessen og hele veien til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta derfor gjerne kontakt med oss allerede nå, enten du har bestemt deg for hva du vil studere, eller om du bare er nysgjerrig på hvilke muligheter du har. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om La Trobe University? 

Book gratis studieveiledning

HVORFOR KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Hva kan jeg studere på La Trobe?

På La Trobe kan du velge om du ønsker å ta en hel grad (bachelor eller master) eller om du kun ønsker å ta et semester eller to. La Trobe har åtte fakulteter: Education, Health Sciences, Humanities and Social Sciences, Law and Mangement og Science, Technology and Engineering.

La Trobe har et spesielt godt fagtilbud innen samfunnsfag og humanistiske fag, i tillegg til at de har de et svært godt omdømme for sine studier innen helsefag. La Trobe University tilbyr også en rekke andre studier innen bl.a. business, idrett og naturvitenskaplige fag.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om hvilke studiemuligheter du har ved La Trobe University.

Hvor mye koster det å studere på La Trobe?

Studieavgiften på La Trobe University varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad (1-2 semestre): fra 9 900 AUD per semester
 • Bachelorgrad: fra 31 400 AUD per år
 • Mastergrad: fra 35 800 AUD per år

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Australia, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...