{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i Melbourne | KILROY
Studere i Melbourne | KILROY

Studere i Melbourne

Melbourne har mer enn 5.6 millioner innbyggere og har flere ganger blitt kåret til en av verdens beste studentbyer. Nattelivet er gøy, kulturtilbudet er fantastisk og strendene er himmelske. Byen er dessuten renere, friskere og tryggere enn noen annen by. Det er ingen overraskelse at Melbourne konstant blir rangert som en av verdens beste byer å bo i!

Spør oss om studier i Melbourne

Melbourne har alt og består av en unik miks av kulturer og nasjonaliteter som har satt tydelige preg på byens markeder, kafeer og restauranter. Det finnes en deilig, avslappet og kunstnerisk atmosfære over byen.

Innbyggerne i Melbourne elsker å være utendørs og solen skinner over byen sommer som vinter. Faktisk er det litt av en opplevelse å være i Melbourne på vinterstid. Her kan du nemlig oppleve 4 sesonger på en dag, med sol og varme på morgenen, regn om formiddagen og skikkelig jakkevær på ettermiddagen. På sommeren kan det bli veldig varmt og da er det deilig å slappe av på en av byens mange 'rooftop-bars'. Bare husk å smør deg inn med nok solkrem.

Melbourne er kjent for sin kjærlighet for kunst, musikk, gastronomi, festivaler, stand-up, film, mote, trange gater, restauranter og sportsarrangementer. Innbyggerne i Melbourne er rett og slett glad i å kose seg. Rett utenfor byen finner du dessuten fantastiske strender og naturskjønne nasjonalparker, så her er det noe for enhver smak!

Vi samarbeider med:

Vil du vite mer om å studere i Melbourne?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Melbourne? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til Melbourne og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Melbourne

HVORFOR KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...