{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i Melbourne | KILROY
Studere i Melbourne | KILROY

Studere i Melbourne

Melbourne har mer enn 5.6 millioner innbyggere og har flere ganger blitt kåret til en av verdens beste studentbyer. Nattelivet er gøy, kulturtilbudet er fantastisk og strendene er himmelske. Byen er dessuten renere, friskere og tryggere enn noen annen by. Det er ingen overraskelse at Melbourne konstant blir rangert som en av verdens beste byer å bo i!

Spør oss om studier i Melbourne

Melbourne har alt og består av en unik miks av kulturer og nasjonaliteter som har satt tydelige preg på byens markeder, kafeer og restauranter. Det finnes en deilig, avslappet og kunstnerisk atmosfære over byen.

Innbyggerne i Melbourne elsker å være utendørs og solen skinner over byen sommer som vinter. Faktisk er det litt av en opplevelse å være i Melbourne på vinterstid. Her kan du nemlig oppleve 4 sesonger på en dag, med sol og varme på morgenen, regn om formiddagen og skikkelig jakkevær på ettermiddagen. På sommeren kan det bli veldig varmt og da er det deilig å slappe av på en av byens mange 'rooftop-bars'. Bare husk å smør deg inn med nok solkrem.

Melbourne er kjent for sin kjærlighet for kunst, musikk, gastronomi, festivaler, stand-up, film, mote, trange gater, restauranter og sportsarrangementer. Innbyggerne i Melbourne er rett og slett glad i å kose seg. Rett utenfor byen finner du dessuten fantastiske strender og naturskjønne nasjonalparker, så her er det noe for enhver smak!

Vi samarbeider med:

Vil du vite mer om å studere i Melbourne?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Melbourne? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til Melbourne og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Melbourne

HVORFOR KILROY?

Gratis veiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!

1-1

Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.

Vi guider deg fra A-Å

Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...