{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
curtin-university-aerial
curtin-university-students-lawn

Studere på Curtin University

Curtin University ligger i Perth, hovedstaden i Western Australia. Curtin er det største og mest multikulturelle universitetet på vestkysten, og er internasjonalt anerkjent for sin sterke satsning på forskning og innovativ læring. Perth sies å ha flere soldager enn noen annen australsk by, og skulle dermed være et perfekt sted å studere for frosne nordmenn.

Spør oss om Curtin University

Hvorfor studere på Curtin University?

 • Du får muligheten til å studere i Perth som er kåret til en av verdens beste byer å bo i, med solskinn året rundt.
 • Du kommer til å studere i et internasjonalt miljø og bli kjent med mennesker fra hele verden. Curtin har lenge vært et populært universitet blant norske studenter, men nordmenn er ikke de eneste som er begeistret for Curtin. Universiteter har studenter fra mer enn 125 forskjellige land!
 • Du får tilgang til en de mange fasilitetene på Curtins hovedcampus - en av de mest moderne i Australia.
 • Du får en universitetsutdannelse som er basert på innspill fra skolens samarbeidspartnere i industrien. Dermed er du sikret at den kunnskapen du tilegner deg er bransjerettet og oppdatert. 
 • Du kan kombinere studier med strandliv, road trips og fantastiske naturopplevelser.
 • Du blir en del av det fantastiske studentlivet på Curtin som inkluderer utendørs karaoke, et årlig colour run, utendørs sommerkino og mye, mye mer!

Hva kan jeg studere på Curtin University?

Curtin University tilbyr både Study Abroad plasser (1-2 semestre), bachelor- og masterprogrammer. Curtins brede utvalg av fag og studieretninger tilbys gjennom universitetets fire fakulteter for business, ingeniørfag, helsefag og humaniora. Du kan finne ut mer om de ulike studieprogrammene under "studier" eller ved å ta kontakt med en av våre studieveiledere.

Curtins akademisk omdømme

Curtins studieprogrammer har mottatt annerkjennelse fra både nasjonale og internasjonale organisasjoner. I 2014 ble Curtin University rangert som nr. 40 på QS World University Rankings over verdens beste universiteter under 50 år. Curtin ble også tildelt 5 av 5 stjerner i QS Stars University Ratings (2014).

Videre kan Curtin skryte av å være verdens tiende mest internasjonale universitet, ifølge The Times Higher Educations liste over verdens 100 mest internasjonale universiteter (2015). Faktisk har Curtin Australias 3. største studentmasse, med mer enn 50 000 registrerte studenter!

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på Curtin University?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien - fra de første spørsmålene om å studere i Perth, gjennom søknadsprosessen, og til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta gjerne kontakt med oss allerede nå, så hjelper vi deg med å gjøre studiedrømmen til virkelighet!

Vil du vite mer om studier på Curtin University?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Curtin University? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på Curtin University?

Curtin University tilbyr studieprogrammer på både bachelor- og masternivå. Dersom du kun har lyst til å ta et semester eller to på Curtin, har du også muligheten til det gjennom vår Study Abroad-avtale. De mest populære studieretningene er innen film/tv, helsefag, ingeniørfag og business.

Curtin har fire fakulteter der du kan velge mellom et bredt utvalg av studieretninger:

 • Curtin Business School
 • Faculty of Health Science
 • Faculty of Humanities
 • Faculty of Science and Engineering. 

Hvor mye koster det å studere på Curtin University?

Hvor mye du må betale i studieavgift på Curtin University avhenger både av studienivå (bachelor eller master) og studieretning. Merk at vi derfor kun kan oppgi fra-pris på studieavgiftene.

Nivå og studieavgifter:

 • Study Abroad (1-2 semestre): fra 10 400 AUD per semester
 • Bachelorgrad: fra 30 450 AUD per år 
 • Mastergrad: fra 30 450 AUD per år 

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med våre studieveiledere. De hjelper deg også gratis med å sette opp et budsjettestimat for hvor mye du bør beregne til bo- og levekostnader i Perth.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...