{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på University of Sydney (USYD)

Studere på University of Sydney
Studere på University of Sydney

Studere på University of Sydney

University of Sydney er et av Australias eldste og mest anerkjente universiteter. Skolens brede studietilbud og dens innovative forskning gjør det spesielt attraktivt å studere her. Tidligere studenter inkluderer både Nobelprisvinnere, Oscarvinnere, statsministere, administrerende direktører og verdenskjente forskere.

Spør oss om University of Sydney

Fortell oss hva du vil studere så kan vi fortelle deg hvordan du skal få drømmen til å bli virkelighet. Vår studieveiledning er gratis. Din egen studieveileder hjelper deg med alt det praktiske, slik som finansiering, stipend, bolig og selve søknadsprosessen om du vil studere: 

 • Et semester (Study Abroad)
 • Bachelor 
 • Master 

...på University of Sydney.  

8 gode grunner til å studere på University of Sydney

 1. Det er din sjanse til å leve og studere I en av verdens vakreste byer hvor du også kan nyte godt av det varme klimaet året rundt.

 2. Du får en utdanning i verdensklasse. University of Sydney er kjent verden over for forskning og utdanning.

 3. Det er det perfekte campus, kun minutter unna sentrum og en 20.minutters busstur til stranden.

 4. Få det bredeste utvalget av fag. Skolen har 16 fakulteter som alle tilbyr utdanning i verdensklasse.

 5. Bli en del av de engasjerte campus livet hvor du finner mer enn 200+ klubber, sosiale komiteer og sportsklubber.

 6. Du får mulighet til å studere på det eneste australske universitet som er akkreditert av både EQUIS, AMBA og AASCB.

 7. USYD har mer enn 10.000 internasjonale studenter fra 145 forskjellige land.

 8. Det er Australias første universitet og er modellert etter Oxford og Cambridge University.

University of Sydney har et imponerende omdømme

University of Sydney er medlem av "Group of Eight" som regnes for å være de 8 ledende universitetene i Australia. Universitetet har dessuten mottatt annerkjennelse fra:

 • QS World University Rankings - har rangert skolen som det 38. beste universitetet i verden (2022)
 • Rangert som 1. Australia og 4. verden for jobbmuligheter etter studiene (QS Graduate Employability Rankings 2022)
 • Flere høyt rangerte fakulteter i QS 2021 rangeringene: Arkitektur (21st), Regnskap & Finans (21st), Ingeniør (11th), Juss (14th) og Medisin (19th) i verden. 
 • Topp 1% av business skoler i verden
 • Newsweek - som plasserte University of Sydney på listen over verdens 100 beste universiteter.
 • Akkreditert av EQUIS, AACSB & AMBA

Studentboliger i Sydney

University of Sydney tilbyr flere forskjellige bo muligheter for studenter, slik som Queen Mary Building, Urbanest og Regiment (dette kan våre studieveiledere hjelpe deg med). Alle studentboligene ligger mellom 5-15 minutters gange fra Camperdown Campus og også nærme sentrum, så du får vært nærme skolen, men også nærme byen der det skjer.  Rommene er fullt møblerte så du trenger ikke tenkte på å reise frem og tilbake til IKEA. De tilbyr også Wi-Fi, et treningssenter, en takterrasse, egne soner for studier, spillrom, innendørs kino og 24-timers vakthold.  

Campuser på University of Sydney 

University of Sydney har 7 campuser rundt om i Sydney området. Hoved campus - Camperdown/Darlington – er nesten som en egen liten by og ligge ri hjertet av Sydney mellom grønne parker, sportshaller, museum, gallerier, restauranter, cafeer og selvfølgelig utelivet. Noen helsefag tas på Cumberland campus i Lidcombe, 16 km vest for hoved campus. The Sydney Conservatorium of Music ligger rett ved havnen ved siden av det berømte Sydney Opera House. Sydney College of the Arts og Sydney Conservatorium of Music campusene har ikke bo muligheter på skolen, men de tilbyr boliger kun 20-30 minutter unna. 

Livet på campus  

Det energiske og multikulturelle campuset ligger ett ved det pulserende bylivet, er tett på den vakre nature og kan tilby et hav av kulturelle og sosiale arrangement. Universitet er hjem til landets eldste og største studentorganisasjon som tilbyr hundrevis av studentdrevne medlemsorganisasjoner og klubber innenfor de fleste studieretninger, kulturer og interesser. Du kan også engasjere deg i sporten, skrive for Australias eldste studentavis, besøke universitetets museum og kunstutstillinger, dra på konserter eller bare slappe av på en av de mange kafeene på området. University of Sydney er et veldig moderne universitet og har den nyeste teknologien I forelesningssalene, klinikkene og forskningslaboratoriet.   

Vil du vite mer om studier på University of Sydney?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om University of Syndey? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Hva kan jeg studere på University of Sydney?

University of Sydney har Australias største utvalg av studieretninger. Søker du deg inn på USyd, kan dermed velge mellom mer enn 1.500 forskjellige fag. Mellom skolens 16 ulike fakulteter finnes det garantert noe for enhver smak.

 • Study Abroad avtale - Et semester eller to på USyd
  Reiser du til USyd på en Study Abroad avtale, kan du velge mellom mer enn 1.500 forskjellige fag innen blant annet økonomi, juss, ingeniørfag, helsedag og utøvende kunst.
 • Bachelorgrad
  Du kan velge mellom hele 140 forskjellige bachelorgrader på University of Sydney.
 • Mastergrad
  USyd tilbyr mer enn 450 ulike mastergrader i verdensklasse.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om hvilke studiemuligheter du har ved University of Sydney.

Hvor mye koster det å studere på University of Sydney?

Studieavgiften til University of Sydney varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad (1-2 semestre): 12 600 AUD per semester
 • Bachelorgrad: fra 43 500 AUD per år
 • Mastergrad: fra 43 500 AUD per år

Studenter i Australia kan søke om både private stipender, utdanningsstipender og støtte fra Lånekassen. University of Sydney står på tilleggsstipendlisten til Lånekassen og som student her kan man få ekstra støtte til studieavgiften.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Australia, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...