{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i Sydney | KILROY
Studere i Sydney | KILROY

Studere i Sydney

Sydney er en av verdens mest multikulturelle byer med innbyggere fra over 180 land. Som student i Sydney er du derfor garantert å treffe på ulike kulturer, språk og perspektiver. Du vil også finne de ulike kulturene godt representert blant restauranter, kafeer og matmarkeder, hvor du kan prøvesmake matretter fra alle verdenshjørner.

Spør oss om studier i Sydney

Vi tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med finansiering, søknad, studentbolig og stipend enten du ønsker å studere:

  • Et semester (study abroad)
  • Bachelor
  • Master
  • Summer school (Mai - September)

Studentlivet i Sydney

Det er vanskelig å ikke skulle anbefale norske ungdommer å studere i Sydney. Spesielt siden byen år etter år blir rangert som en av verdens beste studentbyer. Det er flere årsaker til at Sydney er en så bra studentby, men hovedsaklig bygger det på:

  • Mangfold, toleranse og inkludering blant studentene.
  • Studentenes levestandard
  • Ansettelesesmuligheter (basert på arbeidsgiveres synspunkter om verdens beste steder å rekruttere ansatte fra)

Nyt strandlivet som student i Sydney

En annet grunn til at Sydney er en så fantastisk er byens kombinasjon av urban underholdning og det avslappende strandlivet. Sydney ligger i nærheten av ikke mindre enn 70 strender. Blant de mest populære er Manly i nord og Bondi i øst.

Det tar ca. 40 minutter med buss fra Sydney sentrum til Bondi. Ved Bondi vil du finne massevis av aktiviteter å bruke tiden din på. I tillegg til å slikke sol er Bondi blant annet et populært sted for surfing. Andre kule arrangementer som du kan prøve å få med deg her er: Flickerfest Short Film Festival og Bondi Openair Cinema.

Klimaet i Sydney

Sydney har et temperert klima med varme somre og milde vintre. Den varmeste måneden av året er januar med en gjennomsnittstemperatur på mellom 18-25 grader. Vinteren er mild og litt kjølig, hvor den kaldeste måneden er juni der temperaturene ligger på gjennomsnittlig 8-16 grader.

Vil du vite mer om å studere i Sydney?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Sydney? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til Sydney og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Sydney

Studenthistorier fra Sydney

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...