{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere på University of New South Wales UNSW
Studere på University of New South Wales UNSW

UNSW Sydney

UNSW Sydney (University of New South Wales) ligger i Sydney, like ved verdenskjente strender som Coogee og Bondi Beach. Universitetet er internasjonalt anerkjent for det høye undervisnings- og forskningsnivået, og nyutdannede fra UNSW er veldig ettertraktet på arbeidsmarkedet. Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg med alt det praktiske, som søknader, stipender, Lånekassen, hvordan finne studentbolig og svare på alle spørsmål du måtte ha om å studere på University of New South Wales. Vi hjelper deg med:

 • Et semester (Study Abroad)
 • Bachelor
 • Master

...på UNSW Sydney.

Spør oss om UNSW

Hva kan jeg studere på UNSW Sydney?

På UNSW kan du studere det meste. Vi hjelper deg å finne drømemstudiet. Velg blant annet:

 • Jus
 • Kunst og design
 • Medisin
 • Vitenskap
 • Samfunnsfag
 • Datalogi
 • Eiendomsmegling
 • Fysiologi
  ... og mye mer!

7 gode grunner til å studere på UNSW Sydney

 1. Som student på et av Australias ledende universiteter innen undervisning og forskning vil du få undervisning i verdensklasse fra dedikerte og høyt motiverte forelesere.
 2. University of New South Wales tilbyr over 900 forskjellige studieprogrammer.
 3. UNSW har en fantastisk beliggenhet i Sydney, like ved sentrum og de verdenskjente strendene Coogee og Bondi Beach.
 4. Universitetet har mer enn 50.000 studenter fra 120 forskjellige land, noe som betyr at du kan bli kjent med mennesker fra hele verden.
 5. Det er alltid noe som skjer på UNSW og det arrangeres ofte konserter, konferanser og offentlige diskusjoner relatert til spennende temaer som miljøvern og global politikk.
 6. UNSW har en avslappet og vennlig atmosfære og kan by på mange barer, restauranter og kafeer. Du kan også melde deg inn i en av de mer enn 200 faglige og sosiale klubbene.
 7. UNSW tilbyr moderne studentboliger med høy standard.

Campuser på UNSW Sydney

UNSW har syv campuser i Sydney. Hovedcampus ligger i utkanten av Kensington. Det er veldig lett å komme seg til campus med offentlig transport. I tillegg til et stort utvalg av emner og studieprogrammer, kan du bli en del av et levende studentmiljø på UNSW. Hver campus er som et lite samfunn med egne butikker og studentpuber. Du kan bli med i en av de mange studentforeningene og klubbene, enten du interesserer deg for Harry Potter, fotball eller noe helt annet.

På campusene finner du blant annet butikker, bank, barer, kafeer, tannleger, fysioterapeuter og andre tjenester. UNSW tilbyr veiledning og ressurser til deg som trenger hjelp, både faglig og personlig, eller hvis du bare har noen spørsmål om livet i Sydney.

Søke på UNSW Sydney

UNSW har rullerende opptak, så vi anbefaler at du sender søknaden så snart du er klar. Opptakskravene avhenger av hvilket studie og hvilken grad du søker på.

Du må ha over gjennomsnittlige gode engelskkarakterer fra videregående, eller at man tar en engelsktest: TOEFL eller IELTS.

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi kan svare på spørsmål om blant annet visum, Lånekassen, studieprogrammer og hvordan du finner studentbolig. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om studier ved UNSW Sydney.

Hvem kan studere på UNSW Sydney?

Du er kvalifisert til å søke på UNSW hvis du har fullført videregående med gode resultater. Studier ved UNSW er for deg som vil:

 • ta et friår og vil prøve å bo i Australia - studer et eller to semester og ta fag som interesserer deg
 • du er allerede student ved et universitet i Norge og vil studere et semester eller to i Australia og overføre ECTS-poengene til utdanningen hjemme (også kalt Study Abroad / Freemover)
 • du drømmer om å studere en hel grad ved UNSW f.eks. bachelor eller master
 • du har fullført en 2-årig videreutdanning og ønsker et ‘påfyll’ for å oppnå en bachelorgrad
 • du vil studere til en ph.d. i Sydney

Akademisk omdømme

UNSW er en av grunnleggerne og medlem av det prestisjetunge "Group of Eight", som regnes for å være de 8 ledende universitetene i Australia. Universitetet er i tillegg medlem av Universitas 21-nettverket. UNSW har også blitt anerkjent av:

 • QS World University Rankings, som verdens 22. beste universitet når det kommer til studentenes anseelse blant arbeidsgivere.
 • The Australian Good Universities Guide, der skolen mottok fem av fem mulige stjerner på tre av indikatorene for studentenes jobbmuligheter: sannsynlighet for å få jobb, begynnerlønn og avgangselevenes resultater.
 • Crunchbase for å produsere flere teknologientreprenører de siste 15 årene enn noen annet universitet i Australia.

Vil du vite mer om studier på UNSW?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om UNSW? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på UNSW?

Som et av de ledende universitetene i Australia tilbyr UNSW en rekke spennende studier på både master- og bachelornivå. Universitetet tilbyr 900+ studieprogrammer innen:

 • Kunst og design
 • Samfunnsfag
 • Miljø
 • Business
 • Ingeniørfag
 • Jus
 • Medisin
 • Vitenskap

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om hvilke studiemuligheter du har ved UNSW.

Hvor mye koster det å studere på UNSW?

Studieavgiften på UNSW varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad (1-2 semestre): fra 13 320 AUD per semester
 • Bachelorgrad: fra 38 525 AUD per år
 • Mastergrad: fra 38 200 AUD per år

Hvis du skal studere i Australia kan du søke om både private stipender, utdanningsstipender og støtte fra Lånekassen.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Australia, bosted eller om du har noen andre spørsmål. Vi tilbyr gratis veiledning.

Studieveiledning

Gratis!

Antall studenter

50.000+

Sted

Sydney

Stipend?

Ja, spør oss!

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...