{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere på Carleton University | KILROY
Studere på Carleton University | KILROY

Studere på Carleton University

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan svare på alle dine spørsmål angående studier i Ottawa, hovedstaden i Canada. Vi kan hjelpe deg med alt fra søknader, hvordan finne bolig, hvordan finansiere studiene, stipender og alt annet papirarbeid. Du kan ta et semester, et Study Abroad-program eller en bachelorgrad på Carleton University.

Spør oss om Carleton University

Hvem kan studere på Carleton University?

Alle som har fullført videregående kan studere i Ottawa. Vi kan hjelpe deg med å søke på:

 • Årsstudium – studer på Carleton University over ett eller to semestre. Velg hvilke fag som interesserer deg og opplev et år du aldri vil glemme
 • Study Abroad – hvis du allerede tar en høyere utdanning og vil ta et semester i Canada
 • Ta en bachelorgrad i Canada

Hva kan jeg studere på Carleton University?

Du kan studere det meste på Carleton University, for eksempel arkitektstudier, sosialarbeid, humaniora, industriell design, informasjonsteknologi, interaktiv multimedia, journalistikk, musikk, kunst, kognitiv vitenskap, international business, ingeniørfag, globale og internasjonale studier, helsefag, matematikk, vitenskap, markedsføring, business og mye mer.

Hvorfor studere på Carleton University i Ottawa?

 • Carleton ligger sentral i Ottawa, få minutter fra sentrum
 • Ottawa, som resten av Canada, er et gjestfritt og multikulturelt sted
 • Carleton er et godt valg hvis du vil jobbe og studere samtidig. Du kan jobbe deltid, ta et internship eller ta et co-op placement
 • Carleton University har fine studentboliger på campus. Vi kan hjelpe deg med å søke om studentbolig
 • Carleton University tilbyr gode stipender, og det finnes flere å søke på for internasjonale studenter
 • Det er enkelt å komme seg rundt i Ottawa med offentlig transport
 • Ottawa byr på mange aktiviteter. Byen har flotte parker, grøntområder, stier for gåturer og sykkelturer, årlige festivaler, teatre og nattklubber.
 • Ottawa er kjent som det tekniske midtpunktet i Canada, og blir kalt Silicon Valley North

Carleton University tilbyr en dynamisk og studieorientert akademisk opplevelse. Det er et flott universitet med en vakker campus, bare noen minutter unna sentrum. Ca. 10% av de totalt 26,000 studentene kommer fra 153 forskjellige land. Studenter ved Carleton får verdifull erfaring gjennom utdanningsprogrammene, jobber, utflukter og internships.

Hovedstaden Ottawa huser noen av Canadas mest innflytelsesrike organisasjoner. Her finner du også et stort næringsliv, mange museer og ambassader, og en av Canadas største konsentrasjon av kliniske, medisinske og biovitenskapelige forskningsanlegg. Universitetet har knyttet sterke bånd til både næringslivet og politiske partnere, som resulterer i verdifull forskning og arbeidsplasser for studenter og ferdigutdannede.

Studere og jobbe i Canada

Internasjonale studenter kan jobbe på campus eller søke om arbeidstillatelse off-campus etter 6 måneder med heltidsstudier. Studenter kan jobbe 20 timer i uken og fulltid i feriene (vinterferie, ferien i mars og sommerferien).

Samarbeidsutdanning: Utvalgte programområder tilbyr samarbeidsutdanning som kombinerer akademiske studier med betalt arbeid. Studenter veksler da mellom fulltidsstudier og heltidsarbeid.

Jobbe etter utdanning: Studenter som har fullført minst en toårig utdannelse kan søke om arbeidstillatelse og jobbe i Canada i opptil tre år etter endt utdannelse.

Studentlivet på Carleton University

Carleton University er livlig, mangfoldig og omsorgsfullt. Studentene kommer fra hele Canada og over 150 forskjellige land. Det er et sterkt samhold på tvers av fakultetene, studentene og de ansatte, og man opplever et miljø som er imøtekommende. Man føler seg raskt som hjemme. Carleton University ligger ved Rideau-elven og Rideau-kanalen, og campus er vakker og oversiktlig.

Biblioteket og bygningene er samlet rundt et stort grøntområde. Studentboligene ligger like ved de akademiske bygningene, i nærheten av sportsanleggene. Universitetssenteret er midtpunktet på campus og er full av aktiviteter. Flere kafeer, bokhandel, matservering og tjenester for studenter er spredt over alle etasjene. Titalls flagg henger fra taket i det store atrium som viser universitetets kobling til verden og ønsker studenter fra hele verden velkommen.

I september arrangeres Carleton’s Fall Orientation, et seksdagers arrangement som består av sosiale og akademiske aktiviteter. Da får studentene en introduksjon til Carleton og du blir kjent med klassekameratene før studiene begynner. Det hele avsluttes med «New Student Convocation», en seremoni som markerer starten på det nye akademiske året.

Å søke på Carleton University

Hvis du er interessert i å søke på Carleton Universitet, kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om søknadsprosessen, opptakskrav og søknader til studentbolig.

Opptakskravet avhenger av hva du søker på. Generelt krever Carleton gode karakterer fra tidligere studier, samt bevis på gode engelskkunnskaper. Karakterene fra videregående kan telle, men det kan hende du må ta en standardisert engelskprøve som TOEFL eller IELTS.

Engelskkravene varierer fra land til land og fra år til år, derfor anbefaler vi at du kontakter oss for mer informasjon. Vi hjelper deg med alt du trenger.

Vil du vite mer om studier på Carleton University?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Carleton University? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

HVORFOR STUDERE I UTLANDET MED KILROY?

Gratis veiledning
Vi hjelper deg hele veien, helt gratis. Her er det ingen kostnader gjemt i liten skrift noe sted!
Vi er her alltid
Vi er med deg hele veien. Fra å finne det beste studiet for deg til å sørge for at du har et sted å bo i din nye by.
Skreddersydd rådgivning
Du får din personlige studierådgiver, og anbefalinger basert spesifikt på dine mål og interesser

Hva kan jeg studere på Carleton University?

Carleton University tilbyr 16 bachelorgrader med over 100 spesialiseringer du kan velge mellom. Carleton tilbyr spennende studieprogrammer gjennom følgende fakulteter: Arts and Social Sciences and Public Affairs, Engineering and Design, Science and Business. Carletons fleksible studieprogrammer er anerkjente bade nasjonalt og internasjonalt, og gir deg muligheten til å sette sammen og velge en grad som passer deg og dine interesser.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å høre mer om hvilke studiemuligheter du har ved Carleton University.

Hvor mye koster det å studere på Carleton University?

Studieavgiften på Carleton University varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Nedenfor ser du veiledende priser:

 • Study abroad: Fra 11 000 CAD per semester
 • Bachelorgrad: from 14 476 CAD per år.

Du har mulighet til å søke om støtte fra Lånekassen, samt på private stipender og universitetsstipender. Carleton University tilbyr flere ulike stipender, og skal du starte på en bachelorgrad blir du automatisk vurdert som kandidat til et stipend på 1.000 - 4.000 CAD per år.

I Canada kan du også jobbe på campus i løpet av studietiden. Du kan også søke om arbeidstillatelse for å jobbe off campus, og dette må du søke om etter at du har kommet til Canada.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Canada, bosted eller om du har noen andre spørsmål. Vi tilbyr gratis veiledning og hjelper deg hele veien.

Sted

Ottawa

Studier

Study Abroad & Bachelor

Høyepunkt

De vennlige lokale

Stipen

Ja! Spør oss

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...