{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i Canada | KILROY
Studere i Canada | KILROY

Studere i Canada

Canada er en fantastisk destinasjon som virkelig lokker til seg alle typer mennesker i alle aldre. Canadiere er trivelige og gjestfri mennesker, og byer som Vancouver, Toronto og Montreal er vel verdt en visitt. Landet er en drømmedestinasjon for deg som vil oppleve vakker natur og rå villmark! Å studere i Canada blir bare mer og mer populært blant norske ungdommer.

Universitetene holder høy kvalitet og undervisningen er bra og anerkjent. En fantastisk natur som lokker med spennende utendørsaktiviteter og livlige storbyer er også attraktivt for utenlandske studenter. Steder som Vancouver og Toronto er absolutt verdt et besøk. Byene Montreal og Ottawa ligger i de fransktalende delene av Quebec og er en herlig kontrast som skiller seg ut fra resten av Canada.

Spør oss om studier i Canada

Hvor kan jeg studere i Canada?

Vi samarbeider med flere universiteter i Canada:

Utdanningssystemet i Canada

Utdannelsen i Canada er delt inn i to nivåer: undergraduate (bachelorgrad) og postgraduate (mastergrad, diploma og doktorgrader). En bachelorgrad i Canada tar normalt 3-4 år å fullføre. Du kan også starte utdannelsen på et av landets Community College. Her kan du ta en 2-årig grad (Associate degree) og deretter fortsette på et universitet for å fullføre en bachelorgrad. Et Community College har ofte lavere terminkostnader enn universitetene. I Canada kan man også Co-operative education, der man i løpet av studietiden også har praksis. Hvis man velger en Co-operative education må man også ha arbeidstillatelse i tillegg til studentvisum. Du kan også ta delstudier (1-2 semestre study abroad).

Studentlivet i Canada - vintersport og naturopplevelser

Hvis du liker vintersport som ski og ishockey, er studier i Canada perfekt for deg. Banff og Whistler i vestlige Canada er en av verdens beste skiresorter! Canada er mer enn bare Rocky Mountains og grizzlybjørner. I landets østlige provinser finner du Nova Scotia, New Brunswick og Prince Edward Island - mindre provinser, men full av sjarme og spennende historie. Opplev Louisbourg og Cape Bretton Highlands nasjonalpark på toppen av Novia Scotia.

Fakta om Canada

Folketall: ca. 37 millioner
Hovedstad: Ottawa
Størtste byer: Toronto, Montreal og Vancouver
Språk: Engelsk og fransk
Valuta: Canadiske dollar (CAD)
Tidssone: -9 til -4.5

Vil du vite mer om det å studere i Canada?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Canda? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier i Canada og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett.
Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Canada

Studenthistorier

Se flere studenthistorier

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...